Salarakas haluaa

Etusivu Foorumit Salarakas haluaa

Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 13 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #12040 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  että otan eron vaimostani.

  Eikö ole pöyristyttävää?

  #213601 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Sitä saa mitä tilaa,hani.Kantsii miettiä mihin touhuun lähtee.Kukaan nainen ei tyydy kakkossijaan sen sanoo järkikin.Ja rajua kostoa odotellessasi ,varaudu pahinpaan.Ja lopuksi vielä:IHAN OIKEIN SULLE,MULKERO!!!!!

  #213602 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kysy itteltäsi: onko kakkonen ykkönen. Harvemminpa näin.

  #213603 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kakkosnainen on hyvin tarkkanäköinen. Hän on havainnut että liittosi vaimosi kanssa joutaa roskiin. Hän tietää ettei kukaan vaimo hyväksyisi että miehensä tekee toiselle naiselle niitä ihanuuksia mitä olet hänelle, toiselle naiselle tehnyt. Mutta halusiko toinen nainen että menisit hänen kanssaan yksiin? Silloin hän kyllä voisi muistaa että kovin samanlaisiin naisiinhan kasanovat tykästyvät ja kohtalo toistaisi vain itseään. Ketäänhän ei voi muuttaa.

  #213604 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Miehet harvemmin käyttävät ilmausua PÖYRISTYTTÄVÄÄ.
  Tosimiehet ainakaan. Kiinni jäit nainen.

  #213605 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Niinpä, onhan se pöyristyttävää, että kun on faktat pöydällä eli käsissä täysiverisen petollinen mies niin miksi hän moisen rattopojan omakseen haluaisi :) ellei sitten itsekin ole vastaava eli nymfotar… kuten täällä jo kirjoitettiinkin toista ei voi muuttaa kyllä täplät pantterissa pysyy.

  #213606 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  No on siis. Salarakas saa salarakkautta ja hyvää semmosta ja vaimo saa mitä jää jäljelle. Mutta eihän vaimoa jätetä! No haloo.. sehän pesee vaatteet ja laittaa ruokaa. Kukas sitten sun lapset hoitaa jos täytyy erota. Ei sulla ole aikaa hoitaa lapsia kun pitää hoitaa salarakasta. Salarakas ei ymmärrä, se ON tyhmä mutta niiiiiiin erilainen ja ihana.

  #213607 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Eihän vaimoa jätetä..hah, hah. Kyllä niitä on niitäkin, jotka jättävät ja kuule usein ne salarakkaat ei ole niitä uusavuttomia, mitä nämä nykyajan vaimot tuntuvat olevan. kakarana on menty naimisiin ja ei ole välttämättä äitee opettanut kaikkia kodinhoitoon /ruuanlaittoon liittyviä aisioita

  Älä sinä yleistä salarakkaita tyhmiksi. Ne naiset nimenoman osaavat pelata korttinsa oikein ja välittävät vielä itsestäänkin, kun useimmiten sinkkuna elävät, eivätkä todellakaan tyydy mihinkään lökäpöysky ukkoon vaan tyylia ym. pitää löytyä..nitä on harvassa, muta on…että siinä sitä on tuulipukuvaimoille haastetta ja ylimääräisiä kiloja kannettavana ja kirkuvia kakaroita mahdollisesti kämppä täysi. Ei mies sellaista vuosikausia kestä, etenkään näitä nalkuttavia ämmiä, jotka ei edes ravintolassa anna miehen syödä haluamaansa ruokaa vaan suuvärkki käy vaimolla kuin papupata, että nyt otat sitä ja tätä, häpeän niiden ämmien puolesta, jotka ei malta olla nalukuttamatta edes julkisilla paikolla. Milloin mies ei ottaa valokuvaa oikeallta tavalla ja milloin mitäkin…en käsitä miten nämä miehet kestävät tuollaisia tyranneja, kun laatunaisiakin on tarjoilla…huh, ja heh..

  #213608 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Alkaa väsyttää nämä salarakas kuviot. eiköhän nuo osaa tehdä itse valinnat tai jättää tietoisesti valitsematta
  iselleen kasanovasta miestä itselleen. Rakastaja osaa huomata vain lihavan kaljun miehenkin parhaat puolet ja lähettää mielellään sen sitten taas kotiin..

  #213609 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  ””Älä sinä yleistä salarakkaita tyhmiksi”” – sanoi Rintsi, yleistysten kuningatar.
  Ei tietenkään salarakkaat tyhmiä ole, mutta vaimothan OVAT ylipainoisia nalkuttajia jotka eivät edes osaa tehdä ruokaa.

  Taisi Rintsi vähän kiivastua aiheesta, ehkäpä juuri siksi tuo kirjoitus ei ihan onnistunut tavoitteessaan eli todistamaan salarakkaiden fiksuutta.

  #213610 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Hyvä

  Olen..vaimo.
  Ota ero ja pikimmiten. Olen kyllästynyt sinuun. Kun et ole koskaan kotona, niin miksi tilanne paremmaksi muuttuisi.

  Nuhjake..

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.