Saksalaista greenpissiä

Etusivu Foorumit Ulkomaat Saksalaista greenpissiä

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 14 vuotta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23241 Ilmoita asiaton viesti

  ergopaergo
  Jäsen

  Brunosta tuli trofee, kun ei luopunut vapaudestaan vaan jatkoi rosvopaistiaterioitaan kuin 200-vuotta sitten esi-isänsä. Missä ovat pissiläiset ja animaalit sun muut riekkujat.
  Henkilökohtaisesti jonkun härkimen ja liimasen päätrofee saksalaismuseon seinällä olisi ollut todellinen luontoystävällionen teko.
  Kaksinaamaista räpellystä koko hukkajoukon toiminta.

  #318067 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mikset ollut karhuystävääsi puolustamassa, hyppäämässä tulilinjalle. Miten
  voi sivistynyt sukulaiskansasi tuollatavoin kohdella viatonta luontokappalet-
  ta ? Voisimme yrittää täältä Suomesta pyydystää muutaman nallen lähetet-
  täväksi jatkamaan Brunolta kesken jäänyttä työtä. WWF:ltä pitäisi tietysti
  ensin saada aseleposopimus. No – onhan nyt taas helpompi sielläkin keskit-
  tyä huolehtimaan Suomen petojensuojelusta.

  #318068 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  HS: Poliisi on seurannut eläinaktivisteja tehokkaasti.
  Mitä hyötyä on seuraamisesta, kulkureiteille pitää laittaa raudat ja käpälälaudat sekä häkkiansat. Pois pedot kuljeksimasta ja ihmisten nurkkiin kuseksimasta.


  ergopaergo
  Jäsen

  ”Italia vaati Saksassa ammutun Bruno-karhun ruumista takaisin. Saksan viranomaiset ovat suunnitelleet karhun täyttämistä, mutta Italian ympäristöministeri Alfonso Pecoraro Scanio on sitä mieltä, että ruho on Italian omaisuutta.”
  Trofeesotaa ei vielä ole käytykään, jalkapallosotia kyllä. Eurooppa on taas uranuurtaja tällä alalla.


  Nimetön

  Tota emmä hyväksy Brunon tappamista. Ja kyl Saksassa vedottiin Brunon puolestaki. Murha mikä murha!!!

  Ei ois tarvinnu tappaa!!! Ei sillä ole mitää eroo murhataanko Saksassa vai Suomessa. Samanlaista brutaalia murhanhimoa!!


  Nimetön

  Niin senverran viel, et tääl vahvasta yleisestä luonnonsuojelumyönteisestä mielipiteestä johtuen Bruno sentää ees yritettiin eka pyydystää elävänä. Suomessa on viel nii vanhoillinen ajttelu, et vastaavassa tapaukses karhu ois heti ilman muuta murhattu.

  Suomessa on viel nii paljo brutaaliutta suhteessa eläimiin valitettavasti. Ja metsästykseen suhtaudutaan aivan liian myönteisesti! Vaik koko metsästyskulttuuri tääl onki viel inhottavampi ku Suomessa. Tääl se on ökyrikkaiden huvittelua melkei pelkästään.

  Mut toivotaan et ihminen piankin sivistyy niin suomessa ku Saksassakin ja metsäsästys niminen verinen brutaali murhaamisharrastus kielletään huvitteluna.


  Nimetön

  Joo, pissi tuli ledrehosenille kun kontio raapaisi parit villakerät parempiin suihin. Suomessa ei näin käy. Karhuja on riittävästi, joten näytösoikeudenkäyntejä ei tarvita, tumio riittää. Se peto, joka oppii kotieläimelle, ei tavastaan luovu ilman lyijyä. Silti vähän surkuhupaista koko nahkapöksyporukan toiminta. Karhuja 1/170v ja pöksyt pesuun.
  Ampuja taisi olla tosi suurriistan metsästäjä, ase nimittäin näytti 12,7mm:n Barrettilta, tarkka-ampujan unelma-aseelta. Mikäli uutisissa esitelty tykki oli ko. ase. Luonnonsuokjelujärjestöt laskivat alleen luvatussa maassaan, sieltähän fanatismi on perinteisesti kotoisin.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Alueelle ‘Ulkomaat’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.