Ruumiinvalvojaiset

Etusivu Foorumit Ruumiinvalvojaiset

Tämä aihe sisältää 29 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 14 vuotta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 30)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #6715 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Sanokaapas, ellit. Miksi jossain vaiheessa parisuhdetta nainen ’kuolee’? Onko se miehen vika? Teen kotitöitä, laitan ruokaa, olen lapsien kanssa ja kotona läsnä.

  Mutta seksi on vaimolle pakkopullaa. Sitä kyllä saa jos haluaa, mutta se tuntuu siltä kuin naisi vainajaa. Ilme ei värähdä, lihaskaan ei liikahda. Kerran tuumi, että: ””Tuo katto pitäs maalata.””

  #167144 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  oot siittänyt lapset ja muutenkin hyvä kotitalouskone, joten mitäs sulla muuta tekisi – pätee myös toisinpäin – näin se vaan menee. Ole iloinen arjen pienistä iloista ja nauti elämästäsi. Tervetuloa todellinen elämä – ei se sen kummempaa.

  #167145 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  sussa taitaa olla jotain vikaa, kun et oikein sytytä vaimoasi.

  #167146 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kuka nyt kotitalouskoneen kanssa haluaa naida, olipa se sitten mies tai nainen.

  #167147 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Sinäpä sen sanoit!Minua ei ainakaan sytytä oma mies, joka makaa sohvalla ollessaan kotona, ei osallistu milläänlaillla kotitöihin.Sitten v….ee kun ei haluta. Miten saisi miehensä tajuamaan, että perhe on yhteinen hanke? Kertokaa te, jotka olette onnistuneet liitoissanne!

  #167148 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  ””sussa taitaa olla jotain vikaa, kun et oikein sytytä vaimoasi.””

  Jepjep, nainen vain ei taida itsekään vielä tietää sitä. Kummasti sitä vakuutellaan että ””olen niin epäseksuaalinen; ei seksillä ole minulle niin merkitystä; Mikä ihmeen orgasmi?””… sitten tavataan se jalat alta vievä renttu ja ””Mä en enää mahtanut sille mitään””.

  #167149 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mutta miten tulee ””vain”” kotitalouskoneeksi? On kai siihen jokin syy? Esim. toinen tekee kotityöt ja toinen harrastaa omia juttujaan.

  #167150 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  ei se varmaan niin ole mennyt. Mies on vaan osallistunut kotitöihin, kuten normaalissa suhteessa yleensäkin ja nyt katsoo tehneensä naiselleen siinä suuren myönnytyksen ja kutsuu siksi itseään kotitalouskoneeksi (marttyyri).

  #167151 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Minulla on mies, joka ei osallistu kotitöihin ja toisinaan suorastaan vihaan häntä! Mutta seksi on ihanaa ja hän kyllä huolehtii, että myös minä ””saan””. Mutta nyt vain niin potuttaa tehdä kotityöt yksin, ettei edes hyvä seksielämä pelasta tätä suhdetta.Kyllä kai avioliittoon kuuluu paljon tärkeämpäkin asioita! Enkä tosiaankaan kaipaa ””sääliseksiä”” keneltäkään, pärjään omillani!

  #167152 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Voihan se niinkin olla`)

  #167153 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Hurmaa vaimosi uudelleen. Kukkia, hajuja, koru? Eikö miehet tajua, miten pienestä se olisi kiinni? Pidä vaimoasi prinsessana!

  #167154 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  naurattaa: verrattavissa vähän tähän seksiin.

  Olipa kerran pariskunta, joka meni synnyttämään ja mies oli kiinnostuneempi lehden urheilusivuista, kuin vaimonsa tuskista, joten tuli melkein äkkilähtö moiselle ukolle synnytyssalista. Muistakaahan miehet, että vaimo ja lapsi ovat pääosassa synnytyksessä, eivätkä esim. ne makeet elektroniset vempaimet siellä ympärillä! :)))))

  Läsnäolo on tärkeää: on sitten kyse seksistä tai synnytyksestä tai muusta elämässä. Kyllä sitä pitkässä suhteessa se läsnäolo seksissäkin voi herpaantua ja se katto tulla mieleen, kun on se ””tekemättömien arkitöidenlista”” mielessä yötäpäivää. Varsinkin lapsiperheessä. Tsemppiä ap:lle. Et ole yksin tässä Suomen maassa.

  #167155 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  No voi perse ja vittu! Ap tekee kotihommia ja on lasten kanssa ja on kaikkea sellaista, minkä puutteesta ellit valittavat täällä, niin sitten pitäisi vielä hurmata helyillä ja kukilla lahnana makaava akka! Anna mun kaikki kestää. Eikö näille nykynaisille riitä mikään!

  #167156 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Hehee! Kypsy mehuissasi! Eipä käy kateeksi.

  #167157 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Lähtekää kaksistaan lomalle viikoksi. Kun tulette takaisin, niin olet paljon viisaampi elämässä.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 30)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.