Romanimies laulaa suomalaisten huijaamisesta.

Etusivu Foorumit Kulttuuri Romanimies laulaa suomalaisten huijaamisesta.

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 8 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #88256 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mustalaismies laulaa karaokeravintolassa laulun ”Olen suomalainen” aivan uudella sanoituksella. Tämä laulu on nyttemmin poistettu YouTubesta:
  https://www.youtube.com/watch?v=H0j-vgFBR3Q

  Koska äänitys on hiukan huono, olen poiminut sanat tähän. Joistakin sanoista en ole saanut selvää, ja ne olen varustanut kysymysmerkillä.

  ”Ei aina kaalon pojan laulu raikaa, eikä autokauppoihin oo aikaa. Mut Mersu alla taikka salla (?), jotenkin sen leipäpalan aina hommannut mä oon.

  Vaikka kaajopojat virittelis ansaa, on mustalaiset sitä herraskansaa, nyt ei niitä kaada nykytaiteen taulut eikä kaajonloiset kansanlaulut. On Suomi-poika luotu tekemään töitä, mut meikäläiset ne juhlii öitä. Kun ilta saa, kaalorukka nukahtaa.

  Sain kaalon osan kurjan, mut silti luonteen hurjan. Joskin vilppiin taipuu suu, se kohta kyllä unohtuu. Mä dallaan hevostalliin, ja ostan varsan kalliin. Sieltä totohalliin, kaalon pojan malliin.

  On tässä maassa sarvikuonokansa, ja jos ei kaaleet pijä puoliansa, niin tulishan ne päälle, mutta onneks joka säälle kaalon kyllä kengät (?) sai.

  On tumman kansan osa joskus musta, mut onneks KELA maksaa korvausta, ja sossu kyllä pitää meistä, aina hoitaa komiasti kyllä vuokrapuolen.

  On Suomi-poika luotu tekemään töitä, mut meikäläiset ne juhlii öitä. Kun päivä saa, kaalorukka nukahtaa.

  Sain kaalon osan kurjan, mutta silti luonteen hurjan. Jos pikku vilppiin taipuu suu, se kohta kyllä unohtuu. Mä dallaan hevostalliin, ja ostan varsan kalliin. Sieltä totohalliin, kaalon pojan malliin… Haiii ! ”

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Kulttuuri’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.