Ralli menossa

Etusivu Foorumit Keskusteluklubi Ralli menossa

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Haba 2 viikkoa, 3 päivää sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1740631 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja (Participant)

  Mukavaa nousua on ollut tämä alkuvuosi. Ihan kohtalaisesta kyydistä on saanut nauttia Handelsbankenin rahastojen kanssa. Vuoden alusta ovat nousseet seuraavasti

  Brasilia + 22,44 % ; Aasia + 16,34 % ; Kiina + 16,51 % ; Kehittyvät markkinat indeksi + 12,99 % ja Eurooppa indeksi + 11,14.

  Eikä Suomi rahastollakaan olisi huonosti mennyt + 8,97 % on noussut tämän vuoden aikana. Sitä Haban Handelsbanken pussukassa ei ole. Vanhoissa Nordean ja LähiTapiolan rahastoissa on kyllä mukana vähän mausteeksi.

  #1740842 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja (Participant)

  Handelsbanken Brasilia viimeisen kuukauden aikana + 6,67 %. Ja parhaillaan Bovespa kunnollisessa nousussa.

  #1741107 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja (Participant)

  Reipasta menoa vähän muuallakin. On se niin oikein.

   

  May 15 Hong Kong stocks rose for the sixth straight session to fresh 21-month highs on Monday, as investors shrugged off threats posed by a global cyber security attack, a missile test by North Korea and weak U.S. data.

  Sentiment was aided by signs of steady money flows from mainland China, and stabilisation in the China market, where main stock indexes rebounded for the third straight day as the government moved to sooth market fears of tighter regulation.

  The Hang Seng index rose 0.9 percent, to 25,371.59, while the China Enterprises Index gained 1.6 percent, to 10,450.35 points.

  #1741920 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja (Participant)

  Ja nyt tultiin alaspäin oikein vauhdilla. Haba merkkasi Handelsbankenin Brasilia rahastoa vähän isomman pläjäyksen sekä itselle että Vaimolle. Otin vähän lisää riskiä kehittyvien markkinoiden suuntaan. Ja kohtuullisen iso osa oli jo ennestään Aasiaa ja Kehittyviä markkinoita pussukassa.

  #1742546 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja (Participant)

  Haba teki ensimmäiset Etf sijoitukset. Pussukkaan putosi muutama kappale Japani ja Kehittyvien maiden etf osuuksia. En tiedä onko paras aika olla ostoksilla, mutta aina pitää yrittää.


  Haba
  Osallistuja (Participant)

  Puhdasta energia etf:ää on tullut ostettua ja Handelsbankenin Eurooppa indeksi rahastoa ja monenlaista muuta pientä. Aasiaa, Kehittyviä markkinoita, Brasiliaa ja Japania vähän enemmän. Nordean Investoria olen opetellut käyttämään niin että jotain uuttakin vanha vielä opettelee. Kivut ovat jatkuvasti tapissa mömmöistä huolimatta. Painoja on tullut nosteltua melko säännöllisesti kivun sallimissa rajoissa mitä se sitten tarkoittaakaan.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.