Ralli menossa

Etusivu Foorumit Keskusteluklubi Ralli menossa

Tämä aihe sisältää 43 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Haba 2 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 44)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1740631 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Mukavaa nousua on ollut tämä alkuvuosi. Ihan kohtalaisesta kyydistä on saanut nauttia Handelsbankenin rahastojen kanssa. Vuoden alusta ovat nousseet seuraavasti

  Brasilia + 22,44 % ; Aasia + 16,34 % ; Kiina + 16,51 % ; Kehittyvät markkinat indeksi + 12,99 % ja Eurooppa indeksi + 11,14.

  Eikä Suomi rahastollakaan olisi huonosti mennyt + 8,97 % on noussut tämän vuoden aikana. Sitä Haban Handelsbanken pussukassa ei ole. Vanhoissa Nordean ja LähiTapiolan rahastoissa on kyllä mukana vähän mausteeksi.

  #1740842 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Handelsbanken Brasilia viimeisen kuukauden aikana + 6,67 %. Ja parhaillaan Bovespa kunnollisessa nousussa.

  #1741107 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Reipasta menoa vähän muuallakin. On se niin oikein.

   

  May 15 Hong Kong stocks rose for the sixth straight session to fresh 21-month highs on Monday, as investors shrugged off threats posed by a global cyber security attack, a missile test by North Korea and weak U.S. data.

  Sentiment was aided by signs of steady money flows from mainland China, and stabilisation in the China market, where main stock indexes rebounded for the third straight day as the government moved to sooth market fears of tighter regulation.

  The Hang Seng index rose 0.9 percent, to 25,371.59, while the China Enterprises Index gained 1.6 percent, to 10,450.35 points.

  #1741920 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Ja nyt tultiin alaspäin oikein vauhdilla. Haba merkkasi Handelsbankenin Brasilia rahastoa vähän isomman pläjäyksen sekä itselle että Vaimolle. Otin vähän lisää riskiä kehittyvien markkinoiden suuntaan. Ja kohtuullisen iso osa oli jo ennestään Aasiaa ja Kehittyviä markkinoita pussukassa.

  #1742546 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Haba teki ensimmäiset Etf sijoitukset. Pussukkaan putosi muutama kappale Japani ja Kehittyvien maiden etf osuuksia. En tiedä onko paras aika olla ostoksilla, mutta aina pitää yrittää.


  Haba
  Osallistuja

  Puhdasta energia etf:ää on tullut ostettua ja Handelsbankenin Eurooppa indeksi rahastoa ja monenlaista muuta pientä. Aasiaa, Kehittyviä markkinoita, Brasiliaa ja Japania vähän enemmän. Nordean Investoria olen opetellut käyttämään niin että jotain uuttakin vanha vielä opettelee. Kivut ovat jatkuvasti tapissa mömmöistä huolimatta. Painoja on tullut nosteltua melko säännöllisesti kivun sallimissa rajoissa mitä se sitten tarkoittaakaan.


  Haba
  Osallistuja

  Handelsbankenin osakerahastoista parhaiten on viimeisen kuukauden aikana noussut Brasilia. Nousua + 8,83 %. Aasia, Kehittyvät markkinat ja Brasilia pussukassa vahvasti ylipainossa. Viime päivinä on tullut sijoitettua öljy-yhtiöihin, jos vaikka vähän löytyisi nousuvaraa sielläkin. Villasukkapörssilottomies kiittää ja kuittaa.

  Ps. Handelsbankenin Suomi rahasto 1kk – 2,38 %.


  Haba
  Osallistuja

  Suomessa uutisoidaan, että Suomi rahastot olivat viime vuonna tuoltotaan ykkösiä. Brasilian ja muun Latinalaisen Amerikan kovasta pörssirallista ei näy uutisia. No, ei se haittaa menoa, mukaan voi hypätä myöhemminkin tai sitten ei. Granin Akseli jättää käyttämättä tämän mahdollisuuden, kun sijoittaa vaan Suomeen ellei ole muuttanut mieltään. Bovespa parhaillaan mukavassa nousussa. Haba nauttii resiinakyydistä niin kuin ennenkin.


  Haba
  Osallistuja

  Handelsbanken Brasilia 1 kk  + 9,64 %.

  #1748398 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Viime viikko olikin oikein tapahtumarikas. Saatiin pitkästä aikaa muistutus siitä miltä tuntuu vähän reippaampi sukellus. Haba teki vähän lisää ostoja ja tankkasi lisää Kehittyviä markkinoita ja Handelsbankenin Venäjä rahastoa. Aika näyttää tuliko tehtyä huonoja ostoja. Ihmisten mielenkiinto Kehittyviin markkinoihin on kuitenkin lisääntynyt viime aikoina.

  http://www.marketwatch.com/story/survey-says-investors-are-bullish-on-emerging-markets-2017-08-08-7463116?dist=etfs

  #1748595 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Ja löytyy niitä vielä lisääkin, jotka uskovat kehittyviin markkinoihin.

  https://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/strategit-jyrkkina-rahat-pois-jenkkiosakkeista-6669550

  #1748652 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Handelsbanken Suomi 1 kk  – 4,89 % Handelsbanken Brasilia 1 kk  + 3,06 %. Ja ei muuta kuin lisää samanlaisia kuukausia. Nämä lukemat ovat viimeisimmät  ja löytyvät Handelsbankenin omilta sivuilta. Vuosi eteenpäin samaa tahtia ja lukema olisi 95,4 % Brasilian eduksi. Ehkä ihan siihen ei päästä. Bovespa kuitenkin mukavasti plussalla viikon päätteeksi ja öljy ainakin hetkellisesti on kallistumassa. Haba ei valita, kun itselle tuo sopisi oikeinkin hyvin.

  #1748677 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Alibaba tukevassa nousussa. On se niin oikein.

  #1748916 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  OMX Helsinki 3 kk  – 1,23 % ja Bovespa 3 kk  + 11,97 %. Ei paha.

  OMX Helsinki vuoden alusta + 6,65 % ja Handelsbanken Brasilia + 18,13 %

  #1749065 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  OMX Helsinki 3 kk  -2,63 % ja Bovespa 3 kk  + 12,22 %. Hyvään suuntaan ollaan menossa edelleen.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 44)

Alueelle ‘Keskusteluklubi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.