Rajajonot lyhyiksi

Etusivu Foorumit Talous Rajajonot lyhyiksi

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 13 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #27851 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Venäjän rajalla on mieletön rekkajono. Hölmöläisen hommaa on ryhtyä rakentamaan jonolle parkkipaikkaa tai parkkikaistaa. Jono on saatava pois. On muutettava ja parannettava käytäntöjä, että jono lyhenee.

  Jono ei liene Suomen tullin syytä, vaan se syntyy Venäjän rajaviranomaisten eteen. Siis Venäjän rajaviranomaisten toimintaa on nopeutettava.
  Looginen kysymyssarja:
  1) Voidaanko tehdä nopeammin? Muutetaan paperihommia siten, että yksittäisen casen käsittelyaika lyhenee 1/20 (yhteenkahdenteenkymmenenteen) osaan nykyisestä.
  2) Ellei voida, niin tarvitaan useampia jonoja. Niin kaupassakin tehdään. Ei ole vain yksi kassa vaan jopa 16 kassaa. Vaikka 50 kassaa! Soumalaisia työttömiä väliaikaisesti projektihommiin muodostamaan useampia käsittelylinjoja ja tekemään samalla aatamin aikuisella hitaalla tavalla, kunnes osaavat nopeuttaa toimintaansa.
  3) Ellei käy, niin painostus Venäjän puolelle. Aina kun Suomen puolen rekkajono ylittää 2 (kaksi) kilometriä, niin se osoittaa, että Suomi on täysi. Ei voi ottaa vastaan lisää rekkoja Venäjän puolelta.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.