Pulitzer-palkitut

Etusivu Foorumit Lukeminen Pulitzer-palkitut

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 4 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #43504 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Olen huomannut monen Pulitzerpalkitun kirjan olevan juuri mieleisiäni kirjoja. Monestihan sitä ei aina ole kaikkien palkitsijoiden kanssa ihan samaa mieltä. Olisi hauska kuulla mielipiteitä Pulitzer-palkituista kirjoista..mitkä hyviä, mitkä ei niin hyviä + muita kommentteja.

  Onko kukaan lukenut muuten Millhauserin kirjaa ”Martin Dressler: The Tale of an American Dreamer”. Tuo on palkittu 1997 Pulitzerilla. Sitä ei ilmeisesti olla suomennettu.

  #601206 Ilmoita asiaton viesti

  Jos en ole aivan väärässä, mielestäni Anne Tyler on saanut Pulitzerin, ja hänen kaikista teoksistaan olen pitänyt suuresti.

  #601207 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mikä sattuma – luen juuri tällä hetkellä tuota Anne Tylerin Pulitzer-palkittua Hengitysharjoituksia-kirjaa. Ilmeisesti siis myös muut hänen kirjansa ovat lukemisenarvoisia. Em. kirjasta olen pitänyt todella paljon tähän saakka.

  Kunpa löytyisi vielä lisää näitä aarteita.

  #601208 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Anne Tylerista kirjoista pidän, mutta eniten jäi mieleeni hänen kirjansa Pyhimys sattuman oikusta. Kahdesti olen sen jo lukenut, mutta palaan siihen vielä uudestaan.

  #601209 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Luen mielelläni näitä mielipiteitä ja kirjallisuusblogeja. Niistä saa vinkkejä. Pulizer palkitut kiinnostaa, juuri nyt luen Kaikki se valo jota emme näe. Odottamassa on jo Tikli.

  Viime vuoden Finlandia palkittu ja kandidaatit sain juuri luettua. Neljäntienristeys oli erinomainen, hiemen uudenlainen romaani, ensin tuntui, että tämähän on liian nopea ja lyhyt, mutta sitten tulikin monen henkilön kertomana sama tarina. Olli Jalosen ja Heidi Jaatisen luin jo kauan sitten ja pidin kyllä, mutta kolme viimeksi lukemaani He eivät tiedä mitä tekevät, Kultarinta ja Neljäntienristeys olivat kaikki mieleeni, etenkin tuo Neljäntienristeys.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Alueelle ‘Lukeminen’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.