Pop up-ravintola

Etusivu Foorumit Kulttuuri Pop up-ravintola

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 5 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #109917 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Hei!

  Oletko kiinnostunut erilaisista ruuista tai ruuanvalmistuksesta? Oletko kenties joskus miettinyt oman ravintolan perustamista? Nyt se on mahdollista! Olemme nimittäin avaamassa misspopup.com sivustoa, jonne kaikki ruuasta kiinnostuneet, niin syöjät kuin kokkaajatkin, voivat nyt rekisteröityä valmiiksi ennen kuin avaamme varsinaisen sivustomme. Kun rekisteröidyt nyt osoitteessa http://www.misspopup.com saat tiedon varsinaisen sivustomme aukeamisesta välittömästi sähköpostiisi.

  Mikä ihmeen pop up-ravintola ja mikä ihmeen misspopup.com?

  Pop up-ravintola on ns. väliaikaisravintola jonka kuka tahansa ruuanlaitosta kiinnostunut henkilö voi perustaa. Tavanomaisesti pop up-ravintoloita pidetään omissa kodeissa, vuokratuissa tiloissa mutta, kesäisin niihin voi törmätä ulkonakin. Misspopup.com on pop up-ravintoloitsijoiden sekä asiakkaiden kohtaamispaikka, jossa asiakas voi tutustua tarjontaan ja tehdä halutessaan myös varauksen.

  Asiakkaalle sivustomme tarjoaakin huikean määrän erilaisia vaihtoehtoja makunystyröiden hemmotteluun ja mahdollisuuden tutustua vaivattomasti uudenlaisiin ruokakulttuureihin. Ravintoloitsijalle sivustomme tarjoaa puolestaan valtavasti näkyvyyttä, sekä huikean mahdollisuuden kasvattaa asiakaskuntaansa.

  Haluaisimme sinulta palautetta ideastamme eli kaikki kehitysideat mietteet ja kysymykset ovat hyvin tervetulleita! misspopup@misspopup.com

  Linkit:

  http://www.misspopup.com

  https://www.facebook.com/misspopupofficial

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Kulttuuri’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.