Petätkö itseäsi kumminkin !

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Petätkö itseäsi kumminkin !

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Soli 14 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23417 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Saittimme nisäkäs katsokkin sinneen sivunsa ylä sekään oikialleen vieläänkin, eliin mitään oletkin näkevinään kumminkin ?…Siellään on näitään ”maksavvinaan” eliin mainoksiaan ! Meneekö tämäänsä joonkin lopuiltaan hilseilleenne, eliin mikäänsä tässään maailmassaan EI ole ilmaistaan !,…jaan saitinpitäjän onkin ”pakoillaan taiteiltavanaan ilmoittajan jaan saittaillijan yhteisenhyvän kirjaimillaan kumminkin ”, sillään muuten ilman tätään ”herkästeen särkyvää kokonaisuuttaan”# ei olisikaan tätään saittiaan olemassaankaan eliin kummi9nkaan !…Osi


  Nimetön

  No totuuksiemmekin nimissään on sanottavinaan seensäkin, eliin Saukkis lupailikin joon ”järkiperäistää” saittiamme sinneen ja päin jo kerran hyväkseen toteamuksillamme ! Mitään suurempiaan paineitaan ei jaan ajallaan, sillään uskommekin hänensä pyrkimyksiinsäkin kaikinaisen saittimme hyvinvoinnin saapumisistaan, jaan jopaan ”huruinaankin eliin kumminkin” !…Osi


  Soli
  Jäsen

  Morjens Osi

  Monille, hyvin monille on täysin tiedostamatonta asiaansa jopa ilmaiset lounaat.
  Ei ne kenellekkään mitään maksa joskerran ilmaisia ovat. Tulkaa siis kaikki syömään meille kaikille ilmaista ruokaa!

  Sama on mainoskynien kanssa joissa on nimi. Aivan ilmaista nekin siksi, koska ne ovat ilmaisia. Käyntikorttien ilmaisuuksista en mainitse muuta-kuin-tämän, kaikkein kalleinta ainakin paperina käyntikorttien maksajalle! Saajalle tietenkin taas ilmaisia.
  Firman erikoislahjana antama Rolex kello se vasta kaikkein ilmaisin on aivan siksi, koska yritys saa sen suuren summan taas kerran poistoihin.

  Olen suunnitellut hankkivani kaikkein suurimman Massey-Ferguson ratkorin peräkäryllä aivan siksi koska saan sen poistoihin. Eikä siten maksa itsellenikään eikä tietenkään mitään.

  Monien mielistään jopa saitilla asiat ovat näin.
  Siksi ostankin näitä ratkoreita useita erivärisinä.
  Oikeistolainen saa aina kaikki poistoihin! … että-sentään!
  Ja sekös sitten näitä ladanistien jälkeläisiä edelleen ilkeittää, kun maksan Ferkkuni huollosta pienimmistäkin vain € 1800. Ja tietenkin taas poistoihin. En siis maksa niistäkään yhtään mitään ainakaan Suomen vasemmistoisen paperi-väen mukaan. Kohta ainoastaan näille globaaleille heille maksetaan tekemättä mitään!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.