Parhaat kirjat juuri nyt

Etusivu Foorumit Lukeminen Parhaat kirjat juuri nyt

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Sirli 3 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #112445 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mitä kirjoja te olette lukeneet viimeaikoina? Minun tulee luettua useampi kirja kuukaudessa ja pyrin valitsemaan tasaisesti sekä bestsellereitä että pienempien kustantajien vähemmän tunnettuja kirjoja. Viimeksi luin Hylätyt, mikä on kriminaalipsykologi Sebastian Bergmanista ja Tukholman poliisin henkirikosyksiköstä kertova dekkari. Ihan mukaansa tempaava kirja kaikin puolin ja sopivasti juonenkäänteitä. Sekä ennen kaikkea aidon oloinen. Toinen mitä suosittelisin on Väisäsen Hannun Elohopea -kirja. Sain sen äitienpäivälahjaksi. Molemmista edellä mainituista kirjoista on nyt reilun 10 euron alennus kun ostaa tätä kautta http://www.kirjakaupat.fi/ kirjan. Kertokaapa te muutamia uusia kirjaehdotuksia vastineeksi minulle? Dekkarit kiinnostaa aina sekä rakkausromaanit.

  #1109480 Ilmoita asiaton viesti

  rituXX
  Jäsen

  Diana Gabaldonin Sydänverelläni kirjoitettu.

  Tuo kirja oli Outlander-sarjan kahdeksas ja toistaiseksi viimeinen kirja. Maltan tuskin odottaa hänen seuraavaa kirjaansa, kun jotenkin tuntuu aina, että nuo kirjat jäävät jotenkin kesken. Ehkä tarkoituksella? Kirjailijan kirjoitustyyli on erittäin rönsyilevää ja pikkutarkasti asioista kertovaa. Nyt kun henkilöitä alkaa olemaan jo paljon, heidän tarinoidensa seuraaminen vaatii aika paljon muistamista. Tämän vuoksi suosittelen luettavaksi kirjat järjestyksessä ja mahdollisimman peräkkäin. Aloittaen luonnollisesti ensimmäisestä kirjasta eli Muukalaisesta.

  #1624827 Ilmoita asiaton viesti

  Sirli
  Osallistuja

  Itse aloin juuri lukemaan Ilkka Remeksen uusinta. Kovasti olen vanhoistakin kirjoista pitänyt ja Kiirastuli vaikuttaa myös hyvältä. Ja vaikka en fani olekaan, niin Cheekin kirja Musta Lammas oli myös mielenkiintoista luettavaa. Sai paremman kuvan artistista ja kirja oli todella hyvin kirjoitettu. Mikäli lukee paljon, niin kirjakerhot ovat varsinaisia aarreaittoja. Kirjastoihin uutuudet aina tulevat viiveellä ja niitä on usein vaikea saada lainaksi.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Lukeminen’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.