Panun palsta

Etusivu Foorumit Kotimaa Panun palsta

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 14 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23379 Ilmoita asiaton viesti

  Catilina
  Jäsen

  Näyttää siis siltä, että hyökättyään bloginsa kommenttiosastossa henkilökohtaisesti nimeltä mainittua yliopistotutkijaa vastaan Höglund välittömästi sensuroi hyökkäyksen kohteen vastineen. Hienoa.

  #319726 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Keskustelu meni näin:

  Ensin hän itse:

  Nyt jo poistettu teksti, jossa hän väitti tällä palstalla olleen häntä kohtaan tappouhkauksia ja, että Jussi Halla-aho olisi Sisussa joku iso kiho.

  Sitten hän jatkoi suoraan toisella kommentilla:

  Sen verran voin vielä lisätä, että hän on ilmeisesti pitkälle koulutettu yliopistomies, joka ei ymmärrä, mikä on ns. vitsinä noissa ”kanallismielisissä” järjestöissä. Niiden koko pointti on, että niissä alaluokka, myös selvästi rikollisiin tekoihin taipuvainen alaluokka, saa öyhöttää koulutetun keskiluokan kannattamia asioita vastaan. Hän on ilmeisesti niin naiivi, että uskoo voivansa johtaa tuota porukkaa. Tosiasiassa niiden piirien sisäinen dynamiikka on sellainen, että se vetää hänet mukaan alamaailmaan, tai jos hän onnistuu sinnittelemään sitä vastaan, rikolliset piirit pitävät häntä vasikkana ja soluttautujana, jolloin hän joutuu alamaailman kostotoimien uhriksi.

  Tavallaan surku lahjakasta miestä, mutta koska en itse halua olla missään tekemisissä ammattirikollisen alamaailman kanssa, – en edes sellaisten ihmisten välityksellä, jotka ovat hakeutuneet piireihin leikkiäkseen jännittävällä tulella, – en aio kirjoittaa hänestä tämän enempää täällä kommenteissa, enkä sanaakaan blogin puolella.

  Vastaukseni näihin oli:

  Saman kansallismielisen järjestön jäsenenä voin vain todeta, että olet ymmärtänyt järjestön olemuksen täysin väärin. Tätä ei tietenkään kannata enempää vatvoa, mutta todetaan nyt se, että järjestön jäsenet ovat käyttäneet sinusta huomattavasti kiltimpää kieltä kuin sinä heistä ja yleensä reaktiona johonkin omaan analyysiisi, jota heikkohermoisempi ihminen pitäisi puhtaana solvauksena

  Hoglund vastasi tähän tekstillä, jonka alussa hän kertoi ymmärtävänsä äärijärjestöjen luonteen paremmin, kuin niihin kuuluva ns. hyödylliset typerykset ja joka päättyi:

  Ymmärrän esimerkiksi oikein hyvin sen, että äärijärjestöt yrittävät käyttää blogini kommenttiosastoa propagandakanavanaan – nyt, kuten viimeksikin. Valitettavasti minulla ei ole mitään velvollisuutta toimia äärijärjestöjen propaganda-alustana. Kuten sanottu, hoitakaa itse suhdetoimintanne.

  Itse innostuin toteamaan tähän:

  En väittänyt, että yhdistystä ei yleisesti ymmärretä oikein, väitin, että sinä ymmärrät sen luonteen väärin. Siinä on iso ero.

  Tämä nyt oli sattumalta ensimmäinen kerta, kun komentoin blogiisi. Se johtui lähinnä siitä, että väität – viisaan epäsuorasti – saaneesi yhdistykseltä, jonka jäsen olen, tappouhkauksia koska kannatat pakkoruotsia. Sehän nyt ei lainkaan pidä paikkaansa ja todennäköisesti sellaisia ei ole ollut edes yhdistyksen ylläpitämällä keskustelupalstalla.

  Lisäksi nyt satuit ottamaan innokkaasti kantaa johonkin typerään trolliin vaikka sinun piti olla asiasta aivan hiljaa.

  Itse en pidä tällaista kommentointia suhdetoimintana, mutta jokaisella on tietysti omat näkemyksensä siitä mikä on suhdetoimintaa. Itse ainakin varoisin kutsumasta lukijaa hyödylliseksi typerykseksi kaupallisessa mediassa

  Minkä jälkeen Jussi Halla-aho oli vastannut:

  Koska täällä nyt aletaan puhua suoranaista potaskaa, rohkenen hakea hieman medianäkyvyyttä Panun blogin kommenttiosastolta. Onhan selvää, että jos ihminen haluaa itselleen medianäkyvyyttä, hän hakee sitä Panu Höglundin blogin kommenttiosastolta.

  ”Ns. kanallismielinen” järjestö on tietysti Suomen Sisu ry. En ole enkä ole koskaan ollut minkäänlainen kiho kyseisessä putiikissa, mutta Panu ei tätä kykene ymmärtämään, koska Panun maailmanteoria edellyttää, että minä olen iso kiho Suomen Sisussa. Minuun taas voi tutustua osoitteessa

  http://jussi.halla-aho.com/scripta.html

  Panulla on hauska tapa visusti vältellä haukkumiensa tahojen linkittämistä. Omasta mielestään hän epäilemättä toimii näin ollakseen antamatta medianäkyvyyttä puolirikollisille tahoille, mutta oikeasti Panua getuttaa ihan hirveästi, jos kukaan muu kirjoittaa mistään asiasta mitään. Panu näet määrittelee sen, mistä asioista saa ja pitää kirjoittaa, ja Panu itse on kirjoittanut niistä asioista kaiken tarpeellisen. Tämä getutus ei kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen, miten paljon Panua getuttaa, että joku lukee jonkun muun, esim. allekirjoittaneen, kirjoituksia. Tämän vuoksi niihin ei voi laittaa linkkiä, vaikka niitä haukkuisikin.

  Markku on toki oikeassa huomauttaessaan, että Panulle on oltu kaikkialla paljon kiltimpiä kuin mitä hän ansaitsisi. Mikko Ellilä on osuvasti kuvannut ja selittänyt Panun ja allekirjoittaneen konfliktia, jonka Panu, tuolloin minulle tuikituntematon henkilö, minulle tuntemattomaksi jääneestä syystä katsoi hyväksi aloittaa:

  http://mikkoellila.thinkertothinker.com/?p=66

  Panu epäilemättä vastaa tähän jotain ystävällistä ja asiallista. Jätän keskustelun omalta osaltani tähän kommenttiin.

  Höglund on nyt poistanut koko keskustelun, mutta jättänyt nämä:

  Olen nähdäkseni jo antanut varoituksen, että kommenttiosastolleni eivät kuulu kaikenlaisten marginaalijärjestöjen propagandalinkit, varsinkaan kun ne eivät liity bloggauksen aiheeseen. Koska ette ilmeisestikään yhdestä varoituksesta opi, ylläpito poistaa yllä olevan keskustelun. On jokseenkin ilmeistä, että pyritte hankkimaan järjestötoiminnallenne näkyvyyttä tästä kommenttiosastosta. Se nyt vain on lain mukaan tietoliikenteen häirintää.

  Tästä ketjusta on sitten poistettu kaikki asiaan liittymättömät kommentit. Edelleenkään äärijärjestöjen provokaatiot ja muu roska eivät kuulu tänne. Huomaan jo, mikä pikku leikkinne nimi on, eli yritätte saada porukallenne näkyvyyttä provosoimalla ja spämmäämällä kommenttipuolta, kuten aikoinaan Plökissä. Tästä eteenpäin kaikki asiaankuulumattomiin aiheisiin liittyvä viestittely häviää sitä mukaa kun sitä tänne ilmaantuu.

  Eli kaikkien janoisten sankari haluaa siis, että ymmärrettäisiin kuinka hän on jatkuvan natsiterrorin kohteena. Tuollainen terroritapaus tällä kertaa. Ellei asiaa olisi kommentoitu Höglund olisi luonnollisesti kylmästi jättänyt kaksi ensimmäiseksi kirjoittamaansa kommentia paikoilleen.

  Kuka muuten tunnustaa kirjoittaneensa jotain valtakunnallisesti arvostettuun Plökiin?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Kotimaa’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.