Pankkilainaa

Etusivu Foorumit Talous Pankkilainaa

Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 9 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  juha88 3 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit

 • makepera
  Osallistuja

  Bank Norwegian myöntää pankkilainaa netissä. Kuka enää tarvitsee pikalainoja?


  Euronäärellä
  Osallistuja

  Pikalainaa tarvitsevat tietenkin ne, jotka ovat pikaisen rahan tarpeessa. Olet kuitenkin oikeassa, että Bank Norwegian osuu myös tähän pikalaina-kategoriaan, sillä pankista voi saada jo alkaen 1000e lainaa hyvin nopeasti pankkilainan koroilla (alle 5% todellinen vuosikorko). Bank Norwegianista löytyy paljon lisää puolueetonta luettavaa myös tässä hyperlinkissä ja siinä on sekä hyviä, mutta myös ”huonoja” puolia. Yksi merkittävä ja mainitsemisen arvoinen huono puoli on, että korkoon vaikuttaa hyvin merkittävästi hakijan vuositulot. Jos tulot ovat alle 25000 € / brutto/v , korkoprosentiksi kairautuu paljon suuremmat lukemat kuin tuo viisi pinnaa.


  Juhani
  Osallistuja

  Bank Norwegian on lentoyhtiön osaomistama pankki, joka juuri rantautui Suomen markkinoille.  Moni ihmettelee, miten se voi tarjota lainaa 1 000-50 000€ laina-ajoilla1-15 vuotta niin alhaisella todellisella vuosikorolla?
  Selitys on se, että Bank Norwegian toimii vain netissä, eikä sillä ole kallista kivijalkakonttoriverkostoa eikä tuhansien henkilökuntaa. Lisäksi se on pankki, joka lainaa omaa rahaansa, eikä se ole siis lainanvälittäjä.
  Todellinen vuosikorko on alimmillaan 4,99%. On tärkeätä huomata, että korko määräytyy hakijan henkilökohtaisen luottoluokituksen mukaan. Yhteishakijan käyttö lisää lainansaantimahdollisuuksia ja antaa myös mahdollisuuden alempaan korkoon, joten yhteishakijaa kannattaa käyttää.
  Hakija saa lainatarjouksen heti ja hyväksyttyään sen pankkitunnuksillaan, rahat tulevat nopeimmillaan tunneissa tilille. Lainatarjous on ilmainen, eikä se sido vielä mihinkään. Bank Norwegian Suomi tarjoaa myös yhdistelylainaa lainojen yhdistämiseen.


  Jope555
  Osallistuja

  Bank Norwegian on todella suosittu pankki netissä, josta saa suhteellisen monipuolista ja edullista lainaa. Bank Norwegian pankki myöntää myös luottokorttia, joanka ominaisuudet ovat erittäin kilpailukykyiset. Itse hain lainaa auton ostoa varten ja olen ihan tyytyväinen saamaani laianatarjoukseen. Minkä tyyppisiä bank norwegian kokemuksia teillä muilla on? Saitteko sen lainan mitä haitte?

  #1252067 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Bank Norwegian Suomi on edullinen, todella edullinen, lainanmyöntäjä jos lainanhakija saa siltä hyvän luottoluokituksen. Silloin parhaimmillaan lainaa saa tuolla 4,99%:n todellisella vuosikorolla, joka on hyvin kilpailukykyinen vakuudettomalle lainalle. Eipä taida noin alhaisella korolla miltään muulta nettilainanmyöntäjältä lainaa saada! Tämä on kaikilla lainanhakijoille hyvä uutinen, koska muut lainanmyöntäjät ovat pakotettuja samaan korkotasoon kuin Bank Norwegian Suomi !

  #1252088 Ilmoita asiaton viesti

  kerrosiini
  Osallistuja

  Edullisia lainoja, erityisesti pankkilainoja on helposti saatavilta netistä. Kun haet lainaa netistä, on järkevää pitää mielessä lainan.fi tyyppiset palvelut josta löytyy kaikki palvelut samasta hakukoneesta. Lainan haku on helppoa ja vaihtoehtoja on monta, sekä luonnollisesti korko näkyy välittömästi. Halvin palvelu on tällä hetkellä Bank Norwegian ja Lendo.

  #1610071 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Moni ei oivalla, että lainaa saa myös luottokortilla, jopa aika paljon ja täysin ilmaiseksi! Esim. markkinan uutuudella, Bank Norwegianin Luottokortilla, saa korkeimmillaan 10.000 € luottorajan ja korotonta luottoa keskimäärin 45 vuorokautta, pisimmillään jopa lähes 2 kk.
  Bank Norwegian luottokortti ei peri vuosi- tai käteisnostomaksuja. Sillä saa bonusta ostoksista, matkavakuutuksen ja peruutussuojan.

  #1709506 Ilmoita asiaton viesti

  Puulaaki
  Osallistuja

  Pankkilainaa pystyy saamaan muualtakin netistä, mutta erinomaiset kokemukset Bank Norwegian pankkilainasta ovat lähes kaikkialla läsnä. Ainoat, jotka tästä marmattaa on ne keillä on pienet tulot tai ei tuloja lainkaan. Tälläisissä tapauksissa luottoluokitus on kehno ja sitä myötä korkokin (josta sitä sitten marmatetaan). Tulottamana ei voi pankkilainaa saada. Jokainen varmaan tietää, että Bank Norwegian ei ole mitenkään poikkeuksellinen pankki vaatiessaan lainaajalta tuloja. Näin tekevät kaikki vastuullista lainanantopolitiikkaa noudattavat pankit ja muut rahalaitostoimijat.


  Make79
  Osallistuja

  Bank Norwegian on kyllä hyvä vaihtoehto jos tarvitsee edullista pikalainaa nopeasti tililleen. Suosittelen!

  #1729192 Ilmoita asiaton viesti

  zorboosi
  Osallistuja

  Uusia pankkilainoja tulee Suomeen näköjään vain Norjasta, sillä uusi Komplett Bank on seuraava tulokas, jonka pitäisi olla auki 16.2. aamupäivästä eteenpäin! Palvelusta saa joustoluottoa pankkilainan korolla (alkaen 4,99 % viitekorko) 50 000 € saakka. Taitaa olla kivijalkapankeilla taas uusi kova kilpailija, joka toimii suoraan netissä. Komplett pankista löytyy tarkemmat tiedot sekä kokemuksia täältä ja näyttäisi todella siltä, että tästä tulee 2017 vuoden ylivoimaisesti kovin haastaja markkinoilla!

  #1747084 Ilmoita asiaton viesti

  juha88
  Osallistuja

  Pikalainaa ottaessa kannattaa vertailla ja kilpailuttaa lainantarjojat, kun vuosikorko saattaa heitellä todella paljonkin. Kilpailutin lainat paraslainavertailu.fi kautta, mutta harmikseni en saanut haluaamaani lainasummaa.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.