oOo Tarkkailija kertoo

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu oOo Tarkkailija kertoo

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Tarkkailia 2 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1749280 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Olette ehkä huomanneet etten ole kovinkaan runsain mitoin viimeaikoina palstalle kirjoitellut, sehän ei ole ollut itsestäni kiinni vaan siitä ettei minua peukuteta, tällaisen hankalan vanhanaikaisen alustan loin tänne syystä ettei minua peukutettu.  Ylempänä toimihenkilönä toimiessani kirjoitin tänne 26000 viestiä, kukaan ei ehtinyt edes eläkkeeellä kirjoittamaan niin runsasta viestitulvaa jonka pystyin suoltamaan tärkeän työni lomassa. Palstan uusi konsepti ei kerro enään kirjoittajien viestien määrää ja on muutoinkin vaikeakäyttöinen, se on tarkoituskin,  keskustelupalstan tulee olla mahdollisimman vaikeakäyttöinen ellei minua peukuteta.

  #1752959 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Ilmastonmuutos on aiheuttanut runsasta keskustelua,  muunmuassa autoilaua harvaan asutussa suomessa tulisi vaikeuttaa monimuotoisesti liikennesuunnittelussa.

  Ilmaston muutos on tehnyt suomelle sen että kesät ovat kylmiä ja talvet ovat kylmiä eli toisin kun 10 vuotta sitten ilmastoasiantuntijat kertoivat niin suomesta ei tullut ilmastollisesti Pohjois-Saksan,  ei myöskään edes Tanskan veroista lämpötiloiltaan, näistä täysin väärin menneistä tulevaisuudenkuvista koskien suomen ilmastoa ei kuitenkaan kukaan kirjoita missään mitään.

  Valehtelu painetaan nykyään villaisella silloin kun sen tekee taho joka pyrkii rajoittamaan yksilön vapautta.

   

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.