oOo Matti kertoo.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu oOo Matti kertoo.

Tämä aihe sisältää 316 vastaukset, 8 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  maurilappi 2 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 317)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #111605 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Arto Lauri 148. Hollywood  Arto Lauri 155. Cyclotron 2  Arto Lauri 154. 2 Tesla Westinghouse. A1 Translaters.


  #1090128 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  SEV salatuista
  pari sanaa

  Niin Saksa tuhosi tusinan verran yhdistymisensä jälkeen1989< eteenpäin tusinan verran Itäblogin reaktoreita. Maksoi tapansa mukaan mukisematta KAIKKI KULUT. DDR Ronneburgh Wismunth tuotti pahimmillaan 15% Maailman uraaneista alueella ja jalosti kaivetusta uraanista CCCP systeemin Pu-239 tuotantoa. Kuvaavaa onkin, ettei tästä ihmiskunnan kaikkien aikojen SUURIMMASTA ekotuhoksi "palkittu" ole tietoja juuri kenelläkään muulla kuin Arto Laurilla! No kokonaan hävinneiden 12 reaktorin lisäksi mm. EU yritti vastaavasti 2000- luvulla vielä KORJATA Bulgarian 6 reaktoria. Hommaan upposi luonnollisesti maan koko budjetti! Kunnes kansa kyllästyi ja kaatoi Suomen lailla läpeensä korruptoituneen hallituksensa! Sen jälkeen myös nämä 12 unohdetun lisäksi 6 jäljelle jääneet Bulgarian sikakalliit ydinvoimalat on haudattu kokonaan julkisuudesta IAEA/SUPO käskyistä! Uskomatonta näissä on, että lehdistö vaikenee AINA kaikesta keskeisestä ydinsikakultin totuudesta! Atomin paluussa puhutaan muuten MYÖS puolalaisen suulla ainakin vielä yhdestä 100% tuntemattomasta epäonnistuneesta Puolan reaktorista. joten näitä kyllä on ja PIISAA:

  2008< Jos… Siis JOS IAEA ydinrikollisilla olisi esittää muuta, kuin energianegatiivista 3000MW isotooppilaitoksiaan. Jotka vuodessa tuolla teholla tuottaa 55kg/y pelleluvun puhdasta uraania. Niin siitä kyllä suitsutettaisiin silloin lehdissä laajasti! Mutta, kun myös 2007 syksyn Cern kokeet osoitti MYÖS Pu-239 kierrätysten saannon romahtaneen 8 osaan ”oletetusta” laserisotooppilaitteiston (90%) saannista. = Hankkeen tulos pysyvästi energianegatiivista! Niin nyt ei ole M i t ä ä n laittaa tulevaisuuden reaktoreihin energiapositiivisesti! Ei edes epäjumaloitua thoriumiakaan. Sekin kun on (Pu-239 talouden lailla myös), 2,5- kertaa kalliimpaa tuotantoa ja peräti 10- kertaa tehottomampaa. No thoriumilla ladattu OL-3 noin 1600MW tehot romuttuisi 160MW pellelukuun. Jaa niin se fuusio. No fuusioreaktori tuottaa 10- kertaa enemmän säteilevää neutronia hallitsemattomasti ympäristöönsä, kuin perusreakori. Ja sen kWh hinta kerrotaan EUROINA! Eli nyt ydinvoima toimii t ä y s i n ilman polttoaineitten mahdollisuutta. Mutta totuus ei toki alalla häiritse. Vaan kaikki vaan peitellään yhä suuremmalla sensuroivien POLIISIEN joukolla! Ei kai KUKAAN tosissaan usko, ettei jatkuvasti räjähdysmäisesti Maailmalla kasvavan sensuroinnin takaa löytyisi selkeä syy? Syy on JUURI YDINILLUUSIO kuplan puhkeaminen. Mikä syöksi tapahtuessaan 2008< eteenpäin koko ydinvoimasta riippuvaisen Maailman ydinlamaan. Tie ulos ON ja pysyy Saksan mallissa. kuten nyt näemme!


  #1090129 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  Ydinvoima ei tuota lainkaan energiaa!
  _______________________________

  Tuokin perustieto, että 3000MW isotooppipuhdistin tuottaa vain 55kg/y puhdistettua uraania. On kenen TAHANSA Gooklettamalla todennettavissa oleva fakta uraanin tuotannon hurjasta energian negatiivisuudesta.

  Kiinnostavaa, kun YKSI TVO:n 870MW reaktoriin tuota menee ja palaa luokkaa 4 000kg!

  Eli energioiden suhteen yhtälön M I E L E T T Ö M Ä N ISO tappio on selvästi nähtävissä. Kuitenkin ydinalalta EI tule riviäkään tällaisista aiheista. Miksi ei?

  EI koska tällaiset ihan fysiikan perusfaktat kertovat miksi ASEA jo TVO:lla opetti, ettei ydinvoima ole k o s k a a n kyennyt tuottamaan edes sitä energiaa, joka systeemin rakentaminen VIE!

  Näin selkeitä mokia. Ydinala tekeekin tämän energiansa 100% fossiilisilla energian tuhlauksilla. EU:ssa luotiin hätäisesti laki. Joka salaa tarkkaan tämän keskeisen ydinvoimaan kuuluvan energian suurtappiot.

  3000MW/ 870MW* (4000kg/ 55kg)= 250

  Ydinvoima on 250- kertaa energianegatiivista pelkästään isotooppijalostamisen takia.


  #1090130 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  Niin ..?

  Oleellistahan tässä onkin, että Euroopassa on liki 200 ydinvoimalaa. Mutta ei koko maanosasta TUOTETA uraania enää grammaakaan! Aika j ä n n ä asetelma, että uraanin KAIVUU on oikein turva lailla Euroopan alueella nyt kokonaan tuhoisana kielletty.

  Mutta p o k k a n a ydinyhtiöt yhä ”luulottelee” että uraanipolttoainetta haitake reaktoreihinsa vielä j o l t a i n typerältä diktaattorilta mystisesti saisivat? Olenkin kovasti kysellyt, että MISTÄ? .. No y h t ä ä n vastausta asiaan kyllä ei nettiPOLIISITKAAN ole antaneet. BANNEJA kyllä tunkee tämän kyselijöille uteliaisuudesta. Mutta EI yhden yhtä ratkaisun vastausta kyllä!..Ei näytä olevan vastauksia, EI!

  _________________________________

  Arto Lauri 156. Return of the atom 2.  Arto Lauri 155. Cyclotron 2  Arto Lauri 154. 2 Tesla Westinghouse. A1 Translaters.


  #1090131 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  2005 Ydinlakimuutos.

  Tsekissä myös uraanin tuotanto loppui 2008 malmien tason romuttuessa alle 0,4%. Sen jälkeen EU:ssa on käytännössä JOKAINEN maa ratifioinnut Ranskan, Italian perässä LAIN, joka yksiselitteisesti KIELTÄÄ uraanin kaivuun MILLÄÄN KEINOIN MAASSAAN erittäin vaarallisena ja haitallisena!

  No syynä On keskeisesti myös, kuten kerroin energiataseitten NEGATIIVISUUS.

  Toinen tarkoin salattu lain muutos 2005:

  ” Se maa joka kaivaa maastaan uraanimalmia. On VELVOLLINEN VASTAANOTTAMAAN TAKAISIN TÄMÄN KÄYTETYN URAANISTA TEHDYN JÄTTEEN!”

  Nimenomaan Englanti, Ranska, USA vaatimalla vaativat tämän lakimuutoksen. Sen jälkeen, kun maiden uraanivarannot loppuivat kokonaan! Härskiä, kun aiemmin laki oli vaatinut juuri PÄINVASTOIN! Eli se maa joka ITSE käytti uraaninsa. Oli velvollinen myös aiemmin loppusijoittamaan sen maahansa. Mutta tosiaan kun maiden malmit loppuivat 2008< KAIKKI keskeiset uraania aiemmin tuottaneet maat. Vaativat lakiin täydellisen "käännöksen kuprun"! Suomen tarkoitus olikin härskisti Talvivaaralla ”osoittaa” olevansa Euroopan AINOANA uraanin tuottajana maa. Joka tällä lakimuutoksella SAISI ITSELLEEN KAIKKI Maailman ydinjätteet! Juuri siksi talvivaaraa pidettiin pakolla hengissä vuosikymmenet. jotta Suomi saisi Rauma/ Lakarin tuontisatamaan EU:n kaikki ydinjätteet. Koska Suomi tarkkaan TIESI uraanin loppumisen. Ja sen, että KAIKKI ydinvoimalat jatkossa kävisivät vain MOX kierrätys Pu-239 tuotannoilla! 2007 CERN syyskuun koe tyssäsi tämänkin! Porissa TVO:lle toimiva Prizztec toi surullisen tiedon Suomeen. CER:n kokeen mukaan isotooppinen laser erotus saanto oli VAIN 8-osa oletetusta. Ja silloin ydinvoimaloissa MYÖS MOX kierrätys muuntui ikuisesti energianegatiiviseksi. Maailmassa jäi silloin kerrallaan 550 reaktoria 100% ilman polttoaineita. Siksi ydinvoimaloiden määrä laskettiin räjähdysmäisesti nykyiseen tuskiin 400 reaktoriin.


  #1090132 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  Kosmisen säteilyn energiasta

  Arto Lauri 156. Return of the atom 2.  Arto Lauri 155. Cyclotron 2  Arto Lauri 154. 2 Tesla Westinghouse. A1 Translaters.  Arto Lauri 153. Tesla, Colombia, ISS  Tieteen Kuvalehti 16.2015 s.73.
  ”Kun auringon säteilystä voidaan tehdä sähköä, voisiko myös kosmisesta säteilystä olla hyötyä energiantuotannossa?

  Kosminen säteily koostuu hiukkasista, jotka ovat peräisin Auringosta TAI kauempaa, kuten supernovaräjähdyksestä. Kun ne osuvat ilmakehän molekyyleihin, syntyy muita hiukkasia, joista OSA päätyy Maan pinnalle. Kosmisilla hiukkasilla voi olla suuri liike- energia, joka vastaa 100km/h tunnissa lentävää pesäpalloa.

  60W hehkulampun sytyttämiseen tarvittaisiin 12km2 alueen kosmisten hiukkasten energia. Vaivanpalkka selviää vertaamalla sitä aurinkoenergiaan, jonka säteily sisältää 300 000 000 kertaa niin paljon energiaa, kuin kosmiset hiukkaset.”

  * Huomaa TARKKAAN, miksi tällainen outo aihe on otettu lehteen. Atomin paluu elokuvassakin mainittu Teslabimi. Arto Laurin väitteet siitä, että ydinvoimaloissa käytettäisiin tässä kerrottuja hadroneita murskaamaan reaktorien uraaneja on SUPO-poliiseja askarruttava syy. Itse käytin laskelmissani 190km/h lentävää tennispalloa. Joten alusta asti ollaan lähdetty poliiseille tutusti taktisen harhauttamisten tielle. Ja tyyli pysyy tietysti koko ajan CIA viitoittamaa tietä.

  Ilmakehään iskevät hadronit menettävät suurimman osan energiastaan tullessaan ilmakehään ja sen sähkökenttään. JUURI siksi Teslapyloni tekee niitä sisään imuroivan plasmavirtauksen 100km pitkän kanavan 15 kilotonnin energian kertymällään ilmakehään. Se vastaa 440MW tehon ajamista taivaalle 1 vuorokauden ajan. Tästä energiasta puhun Teslan bimin osalta.

  Kuinka suuria energioita sitten Suoraan laskien Suomen 4 ydinvoimalaa taivaalta saisivat? Suomen pinta- ala 330 000km2 tuottaa suoraan näin laskien 1 600kW jatkuvan tehon. Koko T.K. lehden keskeinen tarkoitus onkin juuri esittää asia tässä valossa. Jossa 4 reaktoria kohden tulisi vain 400kW tehot.

  Artikkelissa kuitenkin myös totuus on varjottuna silti löydettävissä. Koska suoraan myönnetään, että Auringon tuottamat avaruuden säteilyn kokonaisenergiat ilmakehän YLÄOSIIN ovat 300 miljoonaa kertaa suuremmat. Suomennettuna tämä kertoo Teslapylonin imuroimien avaruussäteilyn hiukkasten energiaksi tuolle alueelle huikaisevasti suuremmiksi.

  Kun reaktori kykenee imuroimaan sisälleen v a i n 300 000 osan tuosta yllään olevasta kosmisesta säteilyn energiakertymästä. Teslan pyloni kykenisi jo tauotta taivaalta pumppaamaan syklotroniinsa lasketun energian lisän. Sen tuottoarvot olisi reaktorin toimintaan vaaditut hurjat +440MW lasketut plasmapylvään jatkuvat ylläpidon tehot jo avaruussäteilyn energiasta!

  Kuten huomaamme. Aivan HÄMMÄSTYTTÄVÄN suuri luku! Suoranainen ihme, miksi lehteen pääsee tällainen läpi ja julkisuuteen ohi IAEA/ CIA sensorien tällaisia arvoja? Olikohan CIA:n OIKEA tarkoitus edes alkujaan ”nolata” Arton alkuperäisiä laskelmia Teslapylonin salatusta maailmasta? Vai nimenomaan PALJASTAA niiden paljastama ydinalan fakta!


  #1090133 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  3505. Atomin paluu klassik.

  Atomin paluu saa MASSOITTAIN palkintoja ja suosiota. Otantaa filmin FB sivuilta 11.2015:

  – Porin Promedaarissa lippujen kysyntä JO niin rajua, että varoitetaan loppuunmyydyn, ennen esityksen alkua.

  – Keskisuomessa filmi niinikää palkittiin KUUKAUDEN ELOKUVANA!
  (Kova suoritus jo tämäkin yksinään, voittaa uusin Bond 007! Vastaavaa en muista.,)

  – Neljä tähteä pitkin Suomen lehdistöä!. . .

  – Helsingissäkin kansa vaatinut mestariteokselle erityisesityksiä jo!

  Eikä tämä ole kuin alkusoittoa! Kööpenhaminassa 80 000 tavoitettua katsojaa pääelokuvalle! Saksan pää TV esityksessä tavoittaa kymmenen MILJOONAA katsojaa.. !
  Suomalainen elokuva ei ole k o s k a a n ollut näin rajussa nosteessa!
  ____________________________________________________

  #1090134 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  Kolme suurpalkintoa maailmalta JO NYT saanut SUOMALAINEN DOKUMENTTI tekee historiaa!

  Filmi joka ”Muutti Maailmaa!”
  ___________________________

  Arto Lauri 157. Sea  Arto Lauri 156. Return of the atom 2.


  #1090135 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  Aktiivikkalvo generaattoreista.

  Joo SUPO-petolaumat väittivät, ettei kyettäisi tekemään voimalaitoksia. Joissa EI olisi yhtään irto-osaa.

  No aurinkokenno lienee noista versioista tunnetuin toistaiseksi. Mutta kun katsoin miten pyörivät tuulimyllytKIN voidaan korvata PELKÄSTÄÄN ilmassa värähtelevillä ”onkivavoilla”. Joiden juuressa on pietsogeneraattorit. Ja systeemillä saadaan SAMA hehtaari tuotto. Kun klassisella tuulipuistollakin. Tajusin, että tulevaisuudessa tällaiset 100% irto-osattomat ekoenergian tuotantoyksiköt tulevat valtaamaan jatkossa täysin maailmaa!

  Sen tajuaa kuka HYVÄNSÄ. Kun vertaa vaikka SUPERHUONOA 25% hyötysuhteen 7 v kestävän ydinvoimalan turbiinin ja ilman irto-osia tuottavan 39% hyötysuhteen stirlingin pörräämistä ST1 geotermisella +120C energioilla keskenään. ST1 malli voittaa 6-0 ja ydinala vikisee! Tulevaisuus on KIISTATTA juuri tällaisten generaattorien!

  Ihmeekseni huomasin olevan olemassa JO NYT kymmenittäin sähkön tuotannon malleja. Ei AINOAAKAAN irto- osaa. Olevista laitteista. MHD plasmakaasugeneraattorin kaltaisia on tehty myös jo pitkään.

  Juu ydinvoimasta tiedän tähän YHDEN sellaisen liikkumattomien osien tuotantotavan . Mutta , mutta siinä EI ole lainkaan fissiosekoilua mukana. Eli liikkumattomien osien ATOMIPARISTO. Mutta koska se EI TAPA. Eikä vaadi lainkaan tuhoisan Pu-239 ase materiaalien tuottamista. Ydinala EI missään nimessä tule hyväksymään noin TURVALLISTA tapaa tehdä ydinsähköä!

  Eli tulevaisuus on 100% VARMASTI molekyylitason ekovoimaloissa. Joissa energiat tuotetaan kuin elävissä organismeissa. Nano kokoisissa molekyylirakenteissa. Kalvoilla, pinnoilla, putkistojen sisällä .Joissa sähkö tuotetaan sitten suoraan valtakunnan verkkoon nanokokoisista generaattoreista ja molekyyleistä kytkeytyen. Lisäksi systeemit toimivat kuin kasvit. Eli osaavat ITSE korjata ohjelmoidun orgaanisina ongelmiaan systeemien sisällä.

  #1090136 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  Arto Lauri 157. Sea  Arto Lauri 156. Return of the atom 2.  Arto Lauri 155. Cyclotron 2  Aktiivikkalvo generaattoreista.

  Joo SUPO-petolaumat väittivät, ettei kyettäisi tekemään voimalaitoksia. Joissa EI olisi yhtään irto-osaa.

  No aurinkokenno lienee noista versioista tunnetuin toistaiseksi. Mutta kun katsoin miten pyörivät tuulimyllytKIN voidaan korvata PELKÄSTÄÄN ilmassa värähtelevillä ”onkivavoilla”. Joiden juuressa on pietsogeneraattorit. Ja systeemillä saadaan SAMA hehtaari tuotto. Kun klassisella tuulipuistollakin. Tajusin, että tulevaisuudessa tällaiset 100% irto-osattomat ekoenergian tuotantoyksiköt tulevat valtaamaan jatkossa täysin maailmaa!

  Sen tajuaa kuka HYVÄNSÄ. Kun vertaa vaikka SUPERHUONOA 25% hyötysuhteen 7 v kestävän ydinvoimalan turbiinin ja ilman irto-osia tuottavan 39% hyötysuhteen stirlingin pörräämistä ST1 geotermisella +120C energioilla keskenään. ST1 malli voittaa 6-0 ja ydinala vikisee! Tulevaisuus on KIISTATTA juuri tällaisten generaattorien!

  Ihmeekseni huomasin olevan olemassa JO NYT kymmenittäin sähkön tuotannon malleja. Ei AINOAAKAAN irto- osaa. Olevista laitteista. MHD plasmakaasugeneraattorin kaltaisia on tehty myös jo pitkään.

  Juu ydinvoimasta tiedän tähän YHDEN sellaisen liikkumattomien osien tuotantotavan . Mutta , mutta siinä EI ole lainkaan fissiosekoilua mukana. Eli liikkumattomien osien ATOMIPARISTO. Mutta koska se EI TAPA. Eikä vaadi lainkaan tuhoisan Pu-239 ase materiaalien tuottamista. Ydinala EI missään nimessä tule hyväksymään noin TURVALLISTA tapaa tehdä ydinsähköä!

  Eli tulevaisuus on 100% VARMASTI molekyylitason ekovoimaloissa. Joissa energiat tuotetaan kuin elävissä organismeissa. Nano kokoisissa molekyylirakenteissa. Kalvoilla, pinnoilla, putkistojen sisällä .Joissa sähkö tuotetaan sitten suoraan valtakunnan verkkoon nanokokoisista generaattoreista ja molekyyleistä kytkeytyen. Lisäksi systeemit toimivat kuin kasvit. Eli osaavat ITSE korjata ohjelmoidun orgaanisina ongelmiaan systeemien sisällä.

  #1090137 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  IL- foorumi 06.12.2015 (Lyhennetty.)

  KLS
  Lainaus: Anton Laurio
  Vaikka sivun 373 tietoja. Joissa karusti kerrotaan miten kiinteä uraaninen metalli KAASUUNTUU tehdyissä kokeissa kiinteitten lasiampullien läpi kanavasäteilyn ioneina hengitysilmaan! .. Muuttaa arkisen ilman tappavaksi säteilyä itseensä sitoviksi murhaaviksi tuotoksiksi.

  KLS
  Tietyissä kokeissako vain?
  Vai viittasiko tämä kohta radoniin? Se kyllä tunnettiin jo 1900-luvun alusta lähtien, mutta siitä käytettiin aluksi muita nimityksiä kuten emanaatio tai emanatsioni.
  Kyllä jotkin uraaniyhdisteetkin, esimerkiksi uraaniheksafluoridi, ovat kaasumaisia. Radon on yksi uraanista alkavan pitkän hajoamissarjan välijäsen, heti seuraavana radiumin jälkeen.

  Mutta radonkaan sekään ole viimeinen; sen hajoamistuotteetkin ovat vielä radioaktiivisia ja yksi niistä, Pb-210, melko pitkäikäinenkin (puoliintumisaika hieman yli 20 vuotta). Lähinnä sen ja sen hajoamistuotteiden (Bi-210 ja Po-210) vuoksi niissä laboratorioissa, joissa radiumia alkuaikoina tutkittiin, KAIKKI esineet tulivat radioaktiivisiksi.

  Ja esimerkiksi Marie Curien muistiinpanovihot onkin sen vuoksi talletettu lukittuihin kaappeihin säteilysuojusten taakse. (Tietysti joku voi heti epäillä, että tämä on vain tekosyy ja että todellinen syy onkin, että niiden sisältö halutaan salata.)
  Sielläkin mihin radonia vain tihkuu maaperästä, kaikki esineet tulevat kyllä sen hajoamistuotteista radioaktiivisiksi. Jäljelle jäävä Pb-210:n ja sen hajoamistuotteiden aktiivisuus säilyy kauan.

  Curien laboratoriossa asian laita oli tietysti toisin, koska siellä radiumvalmisteita käsiteltiin jatkuvasti. Siellä kaikki tuli VAARALLISEN radioaktiiviseksi ja on sellaisena pysynytkin.

  newreply.php?do=newreply&p=18714241newreply.php?do=newreply&p=18714241newreply.php?do=newreply&p=18714241äääänewreply.php?do=newreply&p=18714241

  antonlaurio
  * HUOMAA, ettei Curien tappavan vaarallisessa laboratoriossa EDES tehty FISSIOKOKEOITA! Vaan kaikki tuokin kertomasi murhaava myrkytys tuli ilman fissiota!..
  TVO/Loviisan Fissiossahan käsin kosketeltava ”vain” 10eV uraani saa 200 000 000eV fissio energian LISÄN!
  ____________________

  20 Miljoona kertaisen säteilyn LISÄ JUURI TEKEE URAANIUN kaasut miljoonien miljoonien asteitten läpi sulaviksi, ja erosoituviksi tappajiksi, ++..IONEIKSI ja megagikamyrkyiksi.

  Kerroit, että Curien käyttämät käytännössä 100% ”turvalliset” uraaniaineet muuttivat kaiken ympärillään TAPPAJAKSI JO! …
  TVO:n tempussa homman tuodaan 7 nollaa kertomaan TODELLISESTA tappokertoimista!


  #1090138 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  L.S. Lehti julkaisi ison historiallisen artikkelin Rauno Mokka 06.12.2015!

  No olihan siinä kerrottu, että Mokka esiintyy Atomin paluussa yhtenä esiintyjänä! Mutta Ei kerrrottu tästä ydinvastusta innostavasta filmistä muuta, kuin sen pääkysymyksen Onko ydinvoima nyt tullut tiensä päähän Pariisin kokouksen ja Atomin paluun heikkouksien paljastusten myötä.. . ?

  VASTAUKSET ON HELMEE!!. . .

  – Rauno Mokka: Jotenkin v i e l ä uskon, että ydinvoimalle voisi jäädä elintilaa jostain!..
  Suurella valtion tukiaisten ohjelmilla se ”voisi” hänen mukaansa kuitenkin olla ainoastaan mahdollista!.. .

  – Maton vetää lopullisesti alta kuitenkin Janne Mokka, Posivan sanatarkka lainaus:
  ”Janne Mokka veti Olkiluoto-4 projektia, joka EI SUURISTA satsauksista huolimatta toteutunut.
  – Sähkön markkinahintaan nelonen kaatui! Suurin vaikutus oli uusiutuvilla energioilla!”

  * Uskomatonta, miten Atomin paluu kaivatti esille kylmää faktaa. MOLEMPIEN ydinyhtiöiden TVO ja Posivan PÄÄjohtajat tulevat lehteen m y ö n t ä m ä ä n, ettei ydinvoimalle enää löydy elinmahdollisuuksia lainkaan!


  Ato Lauri 158. Angel 1  Arto Lauri 157. Sea  Arto Lauri 156. Return of the atom 2.  Arto Lauri 155. Cyclotron 2


  #1090139 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  IL- foorumi 12.2015

  Neutriino toki säteilynä läpäiseekin TUNNETUSTI vaikka valovuosia paksuja lyijyseiniä. Jälleen yksi säteilyn laajasta kirjosta joka tekee sen! ( Mutta osuessaan protoniin synnyttää 1000 000eV gammaterssin!)

  Neutroni taas on liki valonnopea fyysinen, vedyn massan kokoinen partikkelin säteilyn tyyppi. Joka kykenee POIKKEUKSELLISEN HYVIN läpäisemään mitä tahansa raskaimmankin aineen.

  Norjalainen tutkija EBBESEN löysi uudelleen tämän säteilyn eroosion muodon 1990- luvuilla, kun havaitsi neutronien erosoimassa kultalevyssä silmin nähtävän kokoisia suuria reikäryppäitä eroosion syövyttämänä. Vuosikymmenet IAEA koitti salata tämän ydinalan kokonaan tyrmäävän kokeen. Kuten verisyydestään ja korruptiostaan tunnettu Suomen SUPO poliisivoimat myös Arton vastaavat faktat! Kuitenkin nykyinen fysiikka tietää ja myöntää Ebbesenin kokeiden kauhistuttavan totuuden tarkkaan!

  Juuri suunnattoman kovalla läpäisyn kyvyllään se uraaninkin ytimen pystyy puhkaisemaan.

  Niin säteilyn paine ajaa atomien pinnalta – miinus elektroneja pois. Ja muuttaa ne kuningas vettäkin tehokkaammiksi ”happoaineiksi”. Joka kykenee syövyttämään/ murskaamaan minkä TAHANSA alkuaineen valenssisidokset! JUURI TÄMÄ ominaisuus syövyttää reaktorien paskarautatankit H E T K E S S Ä täyteen huokoisreikiä! Tätä EI VOI KUKAAN KIISTÄÄ!

  Lisäksi käyvästä reaktorista tulee ulos loputon määrä NEUTROEJA, jotka tekevät taas kolmiomallisia huokoisreikiä läpi reaktorin pellin! De FACTO.

  Jos mennään eteenpäin niin läpi tulee myonit, pionit ja ties mitkä hadroniskut heittänällä.,

  Entä vaikka reaktorin tehosta vastaava 3% ANTIAINEEN osuus vuotojen tekijänä? Antiaine kun EI PYSY edes magneettipulloissa!

  Kirjo läpi tunkevista säteilystä tässäkin ON vain pieni otanta.

  Wiki salatusta Röntgenistä:

  ”Röntgensäteilylle on ominaista sen suuri läpäisykyky. Se kulkee monien sellaistenkin kiinteiden aineiden läpi, jotka näkyvälle valolle ovat täysin läpinäkymättömiä.” * Kuten huomaamme salatulle Röntgenille EI voida määritellä minkäänlaista ”turvasuojaa” koska se tunkeutuu läpi mistä aineesta vaan!

  Wiki paljastaa kertomani Gammasta näin suoraan ja karusti:

  ”Beetasäteilyn pysäyttämiseen riittää alumiinifolio tai lasilevy. Sähkömagneettisena säteilynä gammasäteily ei samalla lailla pysähdy kokonaan ainekerrokseen törmätessään!”!

  * Fakta on JUURI TÄMÄ. Röntgen JA gamma läpäisevät minkä TAHANSA aineen. Lisäksi ne säteilyerosoivat aineen ja myös varastoivat energiaansa KASVAVASTI aineisiin., Siksi esim., TVO:lla oli TARKKA määräys siitä, ettei säteilyn lähteen päällä saanut pitää lyijysuojaa kuin 2-4 viikkoa. Jonka jälkeen SUOJA ITSESSÄÄN ALKOI SÄTEILLÄ SEKUNDÄÄRISESTI JOPA ENEMMÄN, kuin suojaamansa säteilijä!. . . Röntgen/ gamma säteilylle siis EI voida määritellä mitään tunnettua suojakerrospaksuutta!


  #1090140 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  Maailmalla tapahtumassa YDINPOISTUMA.
  jopa IL- foorumi SUPO:n tuholistalle

  USA presidentti Barak Obama asian suoraan ja peittelemättä kristalloi:
  ” Maailman turvallisuuden SUURIN uhka on siinä, että tiedotusvälineissä, neteissä ja filmeissä nykyään vuotaa kasvavasti salattuja ydinalan suuria salaisuuksia kansan kuultavaksi ensimmäisen kerran.”

  SUPO/TVO/ Sisäministeriö. (Erityisesti Anne Holmlundista lähtien on käynyt TUHATPÄISILLÄ POLIISIENSA massoilla yli VUOSIKYMMENEN taistelua. Saadakseen kansan palaamaan ydinalan 50-luvun kulttimaisen ydinuskon harhoihin takaisin.)

  Atomin paluu. Loistava kolmella pääpalkinnolla palkittu. Arto Lauri tähdittämä elokuva on VAHVASTI kyseisessä asiassa vedenjakajalla. Marraskuu 2015 tulee p y s y v ä s t i jäämään SUPO/NSA Euroopan osastojen mustana kuukautena. CIA päätyi tajuamaan, ettei ydinalan suurimpia salaisuuksia ole ENÄÄ KYETTY PITÄMÄÄN PIILOSSA!

  Kosto oli suora ja kylmäävä. Tuhat päisenä toimineen Suomen Sisäministeriön SUPO ydinturvaosastojen ja Karhuryhmien toiminta todettiin suoraan TYRMÄÄVÄNB EPÄONNISTUNEEKSI! Juuri Arto Laurin pääsy Eurooppaan läpi suursensurointien Euroopan miljoonayleisön hurrattavaksi ja palkitsemaksi. Oli k e r t a k a i k k i a a n se viimeinen pisara CIA/ IAEA ydinturvan osastojen toimien rahoittaneille ydinalan globaaleille johtajille.,

  USA on lukenut nimenomaan SUOMEN ydinturvalle madonluvut! IL- foorumin paniikinomainen sulkeminen. Korostaa oivallisesti SUPO päällystöille, että JUURI Arto Lauri, päätekijän päästäminen jatkuvasti julkisuuteen. Koetaan USA:ta myöten pää syyksi! Rangaistuksena USA on katkomassa keskeisiä rahoituksia ydinvoimansa lobbaamiseen. Areva sortui jo kesällä. Nyt menee kannattamattoman ydinvoiman mustaan aukkoon tuhat päisten kyvyttömiksi todettujen nettipoliisien miljoonapalkkaiset korruption täyteiset virat. NYT menee ydinvoimalla TODELLA HUONOSTI! TVO miljoonatuet nettien sensorille niin ikää katkolla.

  Keskeisimmän ”suruviestin” kiteytti itsenäisyys päivänä L.S. lehti. Jossa Suomen Mister ”ydinvoima”. Pääjohtajat Rauno ja Janne Mokka kertoivat suorasukaisesti, miten OL-4 hanke kaatui yksiselitteisesti paremman uudisenergian rynnistyksiin. Isä ja poika totesivatkin artikkeleissaan yksituumaisesti Atomin paluun krapulan hengessä:

  ” Ydinvoimalla EI ole enää mahdollisuuksia, tai kannattavuutta jatkossa. Ellei valtio järjestä MILJARDIEN LISÄTUKIAISIA!” Jotain kertoo, että kaikkein pessimistisintä tulevaisuutta kertoi juuri poika Janne Mokka: ” TVO:n kesän ydinvoimalahankkeet kaatuivat täysin kannattamattomaan kestämättömään talousvaikeuksiin!”

  * Loistavaa tietoa laajassa rintamassa! SUPO nettirikolliset jäämässä ilman ydinrahan miljardivoiteluja. Pakko sulkea propagointi foorumejaan uskottavuutensa, USA/Suomen valtiorikollisuuden tuen loputtua.

  Pariisin ilmastokokoukseen Saksa tuomassa EU:n ehdotuksen nostattaa ydinvapaan ekoenergian volyymit 3- kertaisiksi. Uskomattomaan 80%< osuuksiin Maailman energiasta! Ennen kaikkea TVO/ Posivan miljarditappiot ekoenergiaa vastaan. Arton l o i s t e l i a s 3 pääpalkintoa saanut triumfi Atomin paluu. TUSKIN olisi voinut paremmin kuorruttaa tätä ydinalan massamuutosten kakkua, floppien floppia!


  #1090141 Ilmoita asiaton viesti

  maurilappi
  Osallistuja

  Arto Lauri 159. AIR 5

  Arto Lauri 158. Angel 1

  Arto Lauri 157. Sea

  Ydinmaailma huutaa jouluna jo ”hoosiannaa!”
  Atomin paluu saa kiihtyvästi seuraa. ..

  Simplicissimus

  ”Artolle vielä terveisiä. Vaikka ymmärsinkin mitä tarkoitit kasakoilla ja punavalpolla, voisit ehkä hiukkasen rajoittaa lentoa kun kirjoitat tiedepalstalle.”

  * Luuletko IL- foorumin S. ihan t o s i s s a s i , että sain miljoonakatsojat Euroopassa liikkeelle Atomin paluulla. Maailmaa kohahduttavalla, kolmesti palkitulla mestariteoksellani.. Öö.. siis puhumalla k a u n i i t a!? Tästä nykyisestä ydintiestänne HELVETTIIN!. .

  Todellisuudessa VAADITAAN ja myös HALUTAAN juuri tällaisia enemmän kuin rohkeita kavereita. Kertomaan JUURI SE MITÄ IAEA/Illut on Maailmallemme oksentelemassa ja POLIISEILLAAN TAPPAMASSA!

  Juu ei Maailman suurinta dokumenttikilpailua voiteta pelkällä ”myötäkarvaamisella!” EI TAATUSTI! Ei kansa sitä halua kuulla..Ja jälki muuten n ä k y y!

  Kuulitteko miten 09.12.2015 julistettiin JO Atomin paluuta seuraava. Tutusti SUPO- pelon ilmapiirissä tarkoin salattu URAANIHELVETTI Talvivaarasta tehty myös huippunäyttelijöiden ryydittämä dokumentti! Nyt piirit kaikkialla alkaa ymmärtää MITÄ se Arto TVO/ Posivoiden terrorismista kertoi.

  Toinen superuutinen. Obama on jo pitkään kiihkoillut siitä, miten ydinvoiman salaisuuksien paljastamiset neteissä on Maailman suurin uhka! No Nyt presidenttiehdokkaat R. Trumph ja Hilary Clinton ovat vaatimalla vaatineet Arton kirjoitusten päästyä viimein Maailman ensi-iltaan jälkeen. Hävittämistä nyt 10.11.2015. KOKO INTERNETIN SULKEMISTA SUURRISKINÄ!

  Siis MITÄ? En eläissäni olisi aloittaessani USKONUT kuinka v a l t a v i i n mittasuhteisiin pienen ihmisen. Arton ydinalan aidot paljastukset ihmiskunnalle. Alkavat herätellä NUKKUVAA Armeijan/ POLIISIMERIEN SUOJAAMAA YDINLOHIKÄÄRMEEN sotajoukkoja. Näin häikäilemättömiin, paniikinomaisiin ylilyönteihin OMAA kansaansa elämisen oikeutta vastaan!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 317)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.