Omituisia toimittajia

Etusivu Foorumit Media ja It Omituisia toimittajia

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 4 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Nimetön

  Koko artikkeli http://nettitoimittaja-herttamarikaukonen.blogspot.fi/

  ”Seuran nettilehteen kirjoitteleva ”toimittajanakin” esiintyvä amatööri Hertta-Mari Kaukonen ansaitsee jälleen kerran arvostelun, vaikka hakukoneet antavat kyseisestä naisesta tällä hetkellä jo 93 prosenttia kielteistä palautetta niin viikkolehden sähköiseen versioon, internetissä julkaistavaan nettilehteenkin kirjoittamisen suhteen täytyisi olla konkreettisuutta ja asialinja. Kaiken huipuksi Kaukonen esiintyy journalistinakin, todettakoon varsin ytimekkäästi että käsitettä ”journalisti” ei Hertta-Mari Kaukosen ollessa kysymyksessä voi käyttää missään tapauksessa, ei missään olosuhteissa.
  Kaukoselta puuttuu jo pelkästään kaikki toimittajan tehtävään vaadittavat ominaisuudet, aiheesta yleisön kritiikkejä tästä.
  Aiemmin tämä Kaukonen on paljastunut siitä että kuormittaa perättömillä rikosilmoituksillaan poliisin sähköistä järjestelmää tyhmistä ja epäammattimaisten kirjoitustensa takia saamien kritiikkien johdosta. Poliisi ei ikävä kyllä tanssi arvon kotirouvan mielihalujen säestämän pillin mukaan. Internetin palstojen moderaattorit ovat saaneet myös Kaukosen ukaaseja, hänestä ei saisi mainita internetissä mitään kielteistä. Hyvään journalistiseen tapaan kuuluu taustatietojen tarkistus, ja yleisessä ja julkisessa tehtävässä on oltava valmis ottamaan arvostelu. Mikäs se tälläinen toimittaja on joka saa paiseita naamaan realistisesta kritiikistä? Jos esiintyy toimittajana on ymmärrettävä myös että niin metsä vastaa kun sinne huudetaan.
  Kuluvan viikon häpeänä Kaukonen herjaa nyt jopa Helsingin kaupungin sosiaalitoimea vihjaillen skandaalinhakuisesti roskaa että muka ”sosiaalitoimi jättäisi paperittomat kadulle jäätymään” tai ”paperittomat eivät saisi edes välttämättömintä apua” katso tästä Kaukosen Helsingin kaupunkia arvosteleva kirjoitus internetissä kuka valottaisi tälle Kaukoselle sen tosiasian että kyllä Suomessa sosiaalihuolto ja yhteiskunta toimii, virkavalta ja pelastuslaitos kylläkin pitävät siitä huolen ja nopeasti että esimerkiksi alkoholisti ei jäädy pakkaseen vaikka lompakot ja paperit olisivatkin kadonnneet pubin hämärään nurkkaan.

  Perustuslaki turvaa jokaisen henkilön turvallisuuden eikä paperiton lumihangessa ole välittömän sosiaalihuollon pelastustoimen kohde.

  Kaukosen ammattitaito ja näkemykset eivät palvele edes roskaviihdettä tai kioskikirjallisuuden tasoa. ”

  Täältä kannattaa katsoa lisää tälläisen nettitoimittelijan töppäyksiä Katso myös tästä Kaukosen bravuuri- hölmöily

  Kuvassa Hertta-Mari Kaukonen

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Media ja It’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.