Nokia meni siihen sitten

Etusivu Foorumit Kotimaa Nokia meni siihen sitten

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Tarkkailia 2 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1745976 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkkailia
  Osallistuja

  Ikivanha sanonta kuuluu: Aamu on iltaa viisaampi.
  Tuossa aamun mittaan on oikein kunnolla synkistelty, tuhansia työpaikkoja menee ja kaikki loppuu.

  Päivän mittaan on sitten tullut lisää tietoa. Microsoft ilmoitti ettei ole suunnitelmia toimintojen siirtämisestä. Päinvastoin, Suomessa kuulemma säilyy yhtiön R&D. Lisäksi kuulemma perustetaan parin sadan miljoonan datakeskus Suomeen.
  Näyttäisi siltä ettei tällä kertaa tuo vanha sanonta pitänyt paikkaansa, tosin olihan asialla se tavanomainen itkukuoro.

  Ihan äsken muuten oli taas radiossa äänessä sellainen heppu jota tituleerattiin muistaakseni johtavaksi Nokia-analyytikoksi. Näitä kännykkäanalyytikkojahan tuntuu usein vaivaavan sellainen Maailman Viisain Mies syndrooma ja tämäkin kaveri oli kovin ärtyisen oloinen kun ei ollut osannut analysoida tilanteen kehittymistä vaan joutui yllätetyksi niin sanotusti housut kintuissa.

  Jotain tuo Vanaja höpisi sinisilmäisistä suomalaista jotka antoivat Nokian luisua ulkomaalaisten käsiin.
  Jotenkin Jorma Ollila on nostettu arvoon arvaamattomaan. Kyllähän Nokia nousi hänen aikanaan maailman ykköseksi kännyköissä. Mutta kyllä myös Ollilan suunnattoman ylimielisyyden aikakautena muut kirivät rinnalle ja ohi kun Ollila suuressa itsevarmuudessaan aliarvioi simpukat ja kosketusnäytöt, hän uskoi Nokian ikään kuin itsestään pysyvän markkinaykkösenä.

  http://www.sss.fi/2017/06/hs-microsoft-lakkautti-puhelinyksikkonsa-suomessa-kaikki-ex-nokialaiset-puhelinkehittajat-menettivat-tyonsa/

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Kotimaa’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.