Muiden elämä

Etusivu Foorumit Kulttuuri Muiden elämä

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 13 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #26921 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Nyt kaikki kulttuurin ystävät katsomaan kuinka ihanne valtiossanne DDR:ssä asiat etenivät hyvässä yhteistyössä Stasin kanssa
  Ensi ilta tänään elokuvateatterissa Henckel v. Donnersmarckin ohjaama Oskar ehdokas elokuva Muiden Elämä. Hopi hopi Saisiot Sokat Melasniemet ym muut stallarit

  #370262 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Hieno elokuva ! Kannattaa jättää James Bond väliin ja mennä katsomaan elokuvaa joka ihan oikeasti kertoo siitä, minkälainen olento ihminen on ja mihin kaikkeen ihminen ryhtyy ja totena pitää. Iltiksessä oli Itä-Saksan luhistuessa muutama itäsaksalaisvitsi, pidin niitä hauskoina juttuina, mutta elokuvan nähtyäni oivalsin, että eiväthän ne vitsejä olleetkaan vaan totisinta totta.

  Erään itäsaksalaisen kaupungin torilla oli upouusi Mersu. Mies nro 1 tuli ihailemaan sitä ja kierteli sen ympärillä tutkaillen. Mies nro 2 tuli paikalle sanoin nro 1:lle: ” No, mitäs tykkäät ? ”, mihin 1 vastasi: ” No upee itäsaksalaisen insinööritaidon näyte, mahtava ! ”. Siihen 2 ” Oletko tyhmä, etkö sinä tunne Mersua ! ” Mihin 1: ” No kyllähän minä Mersun tunnen, mutta en tunne sinua ”.

  Nii-in, voi olla että elokuva ei tee hyvää, jos on vähänkään taipumusta paranoidiin ajatteluun. Joka tapauksessa, jos totta puhutaan, tällaista vallankäyttöä on meidän keskuudessamme ihan jatkuvasti, vaikkakaan ei tänä päivänä ihan valtion tasolla.

  Mene kokemaan itse !

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Kulttuuri’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.