Mitä tässä on takana?

Etusivu Foorumit Mitä tässä on takana?

Tämä aihe sisältää 20 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 13 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #26781 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Vaimo on antanut suuseksiä kahtena aamuna peräkkäin, josta jo kaikki kaveritkin olisivat kateellisia. Mistä tämä mahtaa johtua? Onko vaimolla salarakas vai onko se vailla uutta minkkiturkkia?

  #368321 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kyllä hänellä on sivusuhde.

  #368322 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mitäs jos sun vaimollas vaan on tehnyt mieli. Mitäs sä sille annoit?

  #368323 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  jospa vaimo on nähnyt kiihkeitä unia ;)

  #368324 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kerrotko kavereillesi, että vaimosi ottaa sulta suihin??? epätavallista??? eikö se ole kahden kauppa! intiimisalaisuus…

  #368325 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Eikö tuo nyt ole ihan hyvä juttu? Jos vaimo on vain ajatellut koittaa piristää suhdettanne ja huomioida sinua enemmän. Jos olisi salarakas tuskin silloin hoitelisi sinua vaan sitä salaista….

  #368326 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Vaimosi on nähnyt jostain TV-ohjelmasta taikka kuullut ystävältään, että miehet haluaa suuseksiä ja siksi toimii noin.

  Toinen vaihtoehto (jos pelkkää suuseksiä): vaimosi on pettänyt ja hänellä on sukupuolitauti!

  #368327 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Hänellä on herspes joka jo tarttui sinuun jo suuseksin kautta, ole huoleti se ei heti näy??
  ja toinen vakava on aitsi sekään ei näy heti, mutta on TAPPAVA! nyt voit huoletta antaa ottaa suihin, niin kauan kun on elossa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  #368328 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Vastauksia on sitten tullut laidasta laitaan. Lähes nimimerkkikaimalleni sanoisin, että käytin konditionaalia olisivat. En tietenkään retostele asioillamme.

  Pitäisikö nyt vastausten perusteella tarkkailla, johtuuko hetken hurmiot sukupuolitaudista vai piristyksen tarpeesta. No mutta sehän selviää ajan kanssa. Jos jo sain aidsin, niin sittenhän minulla on vielä pari vuosikymmentä aikaa nauttia.

  #368329 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  joo tämä oli vain vaihtoehto sille asialle, toivottavasti et! ole saanut, mutta jos toinen pettää tautivaara on, vaikka olisikin ehkäisyä käytetty.

  #368330 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ehkä vaimosi on tyytymätön seksielämäänne ja antaa käytöksellään ymmärtää, että häntä panettaa ja hän haluaa jotain vähän erilaista vipinää sänkyyn. Kaipa olet suihinoton jälkeen itsekin hoidellut naisesi ja antanut kielihoitoa? Jos kerran olet nauttinut, niin ei saa olla vain ottavana osapuolena, vaan hyvästä käsittelystä pitää vaimoa muistaa myös kiittää!!!

  Ei kai jokaisesta tekemisestä tarvitse heti ajatella, että siinä on jotakin dramaattista takana tai jotain ihme juonittelua pelissä. Nauti tilanteesta. Ei sitä sukupuolitautia tms. tartte heti epäillä, sillä niissähän on aika pitkä aika, kun tartuntavaaraa on, joten alkaisin epäillä sukupuolitautia vasta sitten, jos vaimo ei anna pimpsaa vaan jatkaa suuseksiä kolmatta viikkoa!

  Joskus suuseksin antaminen voi olla ihan sitä, että haluaa olla toiselle mieliksi, mutta ei itse halua yhdyntää esim. kuukautisten tai vaikka virtsatie- tai hiivatulehduksen vuoksi.

  #368331 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön
  Mies hämillään wrote:
  Vaimo on antanut suuseksiä kahtena aamuna peräkkäin, josta jo kaikki kaveritkin olisivat kateellisia. Mistä tämä mahtaa johtua? Onko vaimolla salarakas vai onko se vailla uutta minkkiturkkia?

  Hänella on ihan varmasti salarakas, ihan selvä merkki! Yrittää sinut jotenkin vaan tyydyttämään että olisit tyytyväinen ja pysyt kiltisti kotona.

  #368332 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Huono omatunto jostain.

  #368333 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Vaimo on lainannut kirjastosta kirjan ”Mitä naisen tulee tietää miehestä” ja päättänyt, että meidän miehen ei ainakaan tarvitse etsiä näitä asioita muualta, kun kotonakin osataan. Hän on siis antanut miehelleen ihanan lahjan.

  Mikä sinua, hämis, estää antamasta vastalahjaa? Siitä voittekin sitten laajentaa ja tehdä peitonalushommista ihan ainutlaatuisen ihanaa. Mikä sen parempaa, kuin että kotona on kaikki, mistä unelmoida?!

  Ps. Kokeiltu käytännössä.

  #368334 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Niinhän minä mieluusti teenkin. Tähän asti homma vain on ollut vähän yksipuolista. Siksi minua ihmetyttää tuo yhtäkkinen antamisen ilo. Täytyy nauttia niin kauan kuin hetkellinen mielenhöiriö menee ohi.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 21)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.