Mistä pankista helpoiten lainaa?

Etusivu Foorumit Talous Mistä pankista helpoiten lainaa?

Tämä aihe sisältää 15 vastaukset, 11 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Krzysztof 2 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #98916 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Eli tilanne on tämä: Olen 24-vuotias naispuolinen ihminen, joka haluaisi päivittää autonsa hieman parempaan. Minulla on luottotiedot kunnossa, ei aikaisempia velkoja tai luottokortteja ym. Olen kokoaikaisesti töissä ja tienaan myös freelancerhommista (n.2200e/kk) joten takaisinmaksuongelmia minulla ei olisi. Eikä lainan määräkään mikään mahdoton olisi, 5500 euroa.

  Kävin tällä viikolla DanskeBankissa lainaneuvottelussa, joka virkailijan mukaan kaatui vakuuden puutteeseen, sekä määräaikaiseen työsuhteeseeni. Sanoin kyllä että työni tulee varmasti jatkumaan tuon sopimuksen jälkeenkin, mutta eivät uskoneet. Eniten raivostuttaa, että kaverini jonka talousasiat ovat aivan peetä, sai 10 000e suuruisen lainan vaikka vanhaa velkaa oli jäljellä ja takaajana oli vain hänen 21-vuotias pikkusiskonsa. Mietinkin, että johtuiko hakemukseni hylkääminen siitä, että kasvoissani on pari lävistystä vai mikä ihme tuossa nyt tökki. Kun otin vielä puheeksi että enoni varmasti voisi tulla takaamaan lainani ja hänellä on vakuutena mm. talo ja kunnon tontti (arvo n. 300 000 – 500 000e) sekä säästöjä ja sijoituksia niin virkailija vain totesi että ei se siltikään onnistuisi koska minulla ei ole vakituista työtä..

  Asun lähellä pk-seutua ja mietinkin että saisiko jostain pienen paikkakunnan pankista paremmin lainaa, kuten tuo velallinen kaverini? Voitteko suositella jotain pankkia josta saisi vähän helpommin lainaa?

  #999831 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  No nyt suo on kyl kustu linssiin pahasti.. tolla takaajalla pitäisi kyllä onnistua mistä vaan, vaikka olisit työtön. esim aktia, tai pop pankki.. niin varmasti heruu… pankeista sen tiedon helpoiten saat.. ei täällä kysely auta.

  #1104012 Ilmoita asiaton viesti

  Mato.Maki65
  Jäsen

  Tästä saattaa olla viestiketjun aloittajalle hyötyä: Suomen markkinoille on tullut uusi pankki, joka myöntää lainan lainanhakijan luottokelpoisuuskartoituksen perusteella! Eli jos hakijan taloustilanne on loistava, korko on alhaisempi mutta jos ei, korko on korkeampi.
  Kyseessä on lentoyhtiön pankki (ei siis välittäjä), Bank Norwegian Suomi, joka myöntää vakuudettomia lainoja 1000-50 000€ laina-ajoilla 1-15 vuotta. Voit täyttää lainahakemuksen ja saat lainatarjouksen heti ruudulle. Hakeminen ei maksa mitään ja tarjouksen saat myös ilmaiseksi ja sitoumuksetta. Kokeile miten käy!


  makepera
  Osallistuja

  Jos haluaa saada useamman kuin vain yhden pankin lainatarjoukset, on varmasti järkevämpää hakea lainaa lainanvälityspalvelulta. Sieltä saa kuitenkin yhdellä ainoalla hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset.


  kerrosiini
  Osallistuja

  Lainan hakeminen on helppoa nyt kun netistäkin saa pankkilainaa. Jos tarvitset kulutusluottoa, kannattaa kulutusluotot vertailla täältä ja valita alhaisimman todellisen vuosikoron luotto, joka lienee tällä hetkellä BankNorwegian. Luottoa saa nyt jopa 50000e asti ilman vakuuksia ja takaajia ja tietnkin vielä jopa 15 vuodeksi lainaan.


  Jope555
  Osallistuja

  Jos aikomuksena on hakea lainaa netistä, niin silloin paras pankki on varmasti bank norwegian. Bank norwegian on uusi pankki suomen lainamarkkinoilla ja se on saanut todella hyvän vastaanoton.


  kerrosiini
  Osallistuja

  Uusittu lainavertaaja lainaaege on myös auki ja tarjoaa monipuolisemmat vippi- ja lainatarjonnat kuin kukaan muu ja vielä yhdellä klikillä. Ei muuta kuin hakemaan vuoden helpointa lainaa edullisesti netistä kellon ympäri millä tahansa laitteella.


  kerrosiini
  Osallistuja

  Lainavertailusivusto lainan.fi oli taannoin mukana vertailussamme ja sen kautta todella saa edullisinta pankkilainaa mitä verkko vain tarjoaa. 4,99% koron kulutusluotto on lainan.fi sivustolta mahdollista ja vakuuksia ei vaadita. Tämä kilpailukykyinen vertailusivusto on toiminut jo vuosien ajan ja tarjonnut sekä lainaa, pikavippiä että myös helppoa pankkilainaa.

  #1254189 Ilmoita asiaton viesti

  Legojentie
  Osallistuja

  Pankkien antamien lainojen vertailuun on olemassa monia hyviä sivuja. Osat sivuista ehdottavat luvattoman huonoja lainoja, mutta niiden seasta löytyy myös todellisiä helmiä. Ehdottomasti halvimmat lainat saat heti netistä ilmaisella hakemuksella täältä.

  #1254452 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Perinteisistä kivijalkapankeista moni nukkuu ruususen unta ja on pahasti pudonnut kelkasta esim. vakuudettomien lainojen hintakilpailun suhteen. Asiakkaat ovat nyt netissä, niinkuin lainatkin. Netti taas on hintavertaajan paratiisi ja laina kannattaakin hakea säännöllisesti päivitetyltä, ammattimaisesti hoidetulta lainojen hintavertailusivustolta, josta hintavertailun saa omalla suunnitellulla lainasummalla.

  Lainanmyöntäjät määrittävät koron yhä useammin lainanhakijan yksilöllisen luottokartoituksen perusteella. Edullisin laina irtoaa nyt 4,99%:in todellisella vuosikorolla!

  #1255803 Ilmoita asiaton viesti

  Defaulåke
  Osallistuja

  Kivijalkapankit ovat olleet aina tuki ja turva itselleni, mutta kun ”vakituinen” työ sai päätösaskeleensa, niin exit-ovea tuolla enää osataan tarjota. Tuloja on liitolta silti, vakuuksiakin olisi, vaan ei takaajaa, niin kulutusluottoa ei sitten siunaudu.

  Pään vieterit viritetty viimoisilleen, kun joutunut tonkimaan tuhannen ja toisenkin vaihtoehdon joista 99% on jotain päivittämätöntä ja mautonta pikavippiroskaa. Kai niille paikkansa on, mutta ei silloin kun puhutaan kulutusluoton hakemista. Kulutusluotto on kuitenkin oikea laina ja nelinumeroinen suuruudeltaan vähintään, näin kansakoulussa taidettiin opettaa.

  Potaskan sylkeminen sikseen, Bank Norwegian, jonka Lainaaheti.org palvelusta bongasin ja IHAN ILMAISEKSI, toi minulle uskon, vakauden ja toivon lisäksi lainan, joka on korkotasoltaan OK, mutta en sadetanssiksi kuitenkaan pistä. Suomi on muuttunut maa ja alhainen lainan korko ei ole enää itsestäänselvyys. Asuntolaina sitten asian erikseen.

  Jos ette saa lainaa pankista, säästäkää aikaanne ja ottakaa lainaa jostain rajojen toiselta puolelta, enkä nyt puhu Virosta. Jos Suomipankin kanssa on hyvää pataa, niin ottakaa joka lati, mikä lähtee, halvempaa kun ei ole.

  #1257894 Ilmoita asiaton viesti

  Living16
  Osallistuja

  Bank Norwegian tuntuu olevan suosituin pankki netissä, josta lainaa voi hakea suhteellisen helposti ja nopeasti. Lainan korkotaso on erittäin houkutteleva, jos sitä vertaa mihin netin lainatuotteisiin. Mielenkiinnolla odottelen, että missä vaiheessa muut pankit lähtevät mukaan kilpailuun…

  #1305001 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Viestiketjun aloittajan tiedoilla saa varmasti tarvittavan 5000€:n lainan ilman vakuuksia ja takaajia. Kivijalkapankeista ei kannata hakea. Netin lainanmyöntäjät ovat asiakasystävällisiä ja paljon nopeampia päätöksenteossa. Laina kannattaa ottaa itse eikä käyttää autoliikkeen lainaa, koska silloin auton omistus tulee itselle ja sen voi tarvittaessa vaikka myydä.
  Lainojen hinnoissa on isoja eroja ja laina kannattaa hakea ammattimaisesti hoidetulta ja päivitetyltä lainojen hintavertailusivustolta. Miksikö? Koska se helpottaa työtä ja lainojen hintavertailun saa omalla lainasummallaan yhdelle sivulle. Valinta on nopea ja helppo!

  #1607156 Ilmoita asiaton viesti

  Hedueli87
  Osallistuja

  oli virhe ottaa vivus laina..

  #1615096 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja

  Yksi keino saada lainaa on painottaa sitä, että pystyt jo vakituisen työsuhteesi palkalla hoitamaan kuukausierät. Pankki on nimittäin kaikkein eniten kiinnostunut siitä, että se saa sovitut kuukausierät ajallaan, eli takaisinmaksukyvystäsi. Jos ei tämä tepsi, sitten ainoa keino on säästää rahat!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.