Markkinat

Etusivu Foorumit Keskusteluklubi Markkinat

Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 11 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #24094 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kelpaakohan nuiville sijoittajille enään mikään tulos,jos tuloksen kasvu lopahtaa samaan kuin ennen niin markkinat rankaisee 10-15%.Aika herkässä tilassa markkinat tällä hetkellä ovat.Jos tulokset alkavat polkemaan paikoilla niin nähdään taas kunnon syöksyjä kursseissa.Voitaisiin pitää äänestys siitä onko markkinariski toteutumassa.

  #330001 Ilmoita asiaton viesti

  Top.Torvis
  Jäsen

  Hyvä ccc, monet asiantuntijat? SANOVAT ,ETTÄ NYT ON MENOSSA KÄÄNNE ALASPÄIN? Tämä näkyy siinä, että vain superhyvä tulos antaa nostetta, ja sama tulos aiempaan kertoisi käänteen jo tapahtuneen, näin esim Tietoenator, Nokiakin periaatteessa entisillään ,puhdistettuna Telsim 270milj kertakorvaus,eihän metallikaan ole parantanut, ehken rakentaminen on, ja pankit yllätys ovat parantaneet, mutta kuinka kauan? kiinteistösijoitus ,huikeita voittoja, hiipuu ehken? energia, tietysti voittaa,ja kun tulee tornado,hurricanes vaiko taifuuni, Neste tulee silmistä, miksen jne, onnea vaan sinä veljeni Kesla!

  #330002 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ainakaan jenkeissä eivät asunnot mene kaupaksi vanhaan malliin: http://money.cnn.com/2006/07/27/news/economy/new_home_sales/index.htm

  Toukokuussa uusien asuntojen myynti tipahti 30%. Kesäkuusta ei ole tietoa, mutta odotettua heikommalta näyttää. Alkaakohan siellä FEDin lääkkeet puremaan? Ainakin tässä on yksi merkki siitä, että vauhti hyytyy. Kovia tuloksiahan on raportoitu paljonkin, mutta eivät ne ole juuri markkinoita innostaneet. Ymmärrettävää kyllä, kun ne on jo hinnoiteltu kursseihin sisään.

  #330003 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Meikäläisittäin asuntobusiness selkityy huomenaamulla klo 8.00, kun YIT julkistaa osavuosikatsauksena.

  #330004 Ilmoita asiaton viesti

  jura
  Jäsen

  Ostakaa, syyskuun viimeinen viikko ne on myytävä ja kaikki . Silloin alkaa viimeisen kvartaallin loppu huipennus eikä kannata omistaa yhtään osaketta.
  Nyt on nousujen aika.
  Oikein makeita tuottoja sijoittajille, tämä on vain kokemuksella annettu vihje !

  #330005 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Jenkeissä talous hidastui toisella kvartaalilla selvästi, jopa odotuksia enemmän: http://money.cnn.com/2006/07/28/news/economy/gdp/index.htm

  Silti inflaatiopaineet ovat edelleen olemassa. Tämähän haiskahtaa stagflaatiolta. Kun FEDin tärkein tehtävä on inflaation kurissa pitäminen, niin koronnostojen päättyminen ei ole varmaa, vaikka osakemarkkinat tämän todennäköisyyden pienenemisestä jo ehtivätkin innostua. Toinen kysymys on, onko FEDillä tässä jäähtyvän talouden tilanteessa kanttia pistää nouseva inflaatio kerralla kuriin vai pidetäänkö tauko ja palataan asiaa myöhemmin, jos tarvetta edelleen ilmenee. Jos koronnostoja jatketaan talous voi hiipua toivottua enemmän. Toisaalta jos ei jatketa inflaatio voi karata käsistä, jolloin sen kuriin saamiseen tarvitaan kovia koronnostoja myöhemmin.

  #330006 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kurssit ovat yksinkertaisesti vain liian ylhäällä, että mikään tulos voisi aiheuttaa muuta kuin korkeintaan helpotusta myyjille, että edes joku ostaisi.
  Odotellaan nyt, että hinnat tästä des puolittuisi, niin voisi taas siirtyä ostopuolelle.
  Nokiallakin on vielä monta euroa varaa tulla alas. Ja johan se nousikin ihan päättömästi.
  No, Turvatiimi on edelleen salkussa ja ostot odottamassa, jos vielä tippuu.
  Näihin hintoihin en enää osta, että ei salkusta liitokset hajoa.

  #330007 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  P.Nero sen oikein kiteytti. Ylhäällä ovat ja milla ilveellä, lue millä ihmeellä. Alas tullaan syksyn alussa ja leveällä rintamalla. Nokiaa myöten. Eikun kun myymään.

  #330008 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Tulee ne alas syksyllä, että romina käy.

  #330009 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Eurooppalaisyhtiöt ovat raportoineet pääosin hyviä osavuosituloksia tähän mennessä. DJ Stoxx 50-indeksin yhtiöistä 19 on jo julkistanut lukunsa. Niistä 14 on ylittänyt analyytikoiden odotukset. (Startel – Bloomberg)


  Nimetön

  Jos nyt ollaan suhdanteen huipulla, on vaikea keksiä mistä kursseja nostavia entistä parempia tuloksia saadaan jatkossa. Loppuvuotta on veikattu hyväksi yrityksille, mutta ensi vuosi voi olla jo mielenkiintoisempi. Nyt on selvä nousu kateissa ja epävarmuutta ilmassa. Aivan kuin markkinat jo aavistelisivat jotain. Mitä tuleman pitää, sen syksy näyttää.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.