Luottokortista

Etusivu Foorumit Talous Luottokortista

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  juzzipo 3 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Miia2
  Osallistuja

  Tarvetta on satunnaisesti pienille summille ylimääräistä rahaa, ja mietin, olisiko luottokortti tällöin hyvä vaihtoehto, ettei tarvisi lähteä mistään vippailemaan. Onko Visalla ja Mastercardilla mitään suurempaa eroa? Ja kannattaako korttia ylipäänsä kysellä muualta kuin omasta pankista, voiko muiden yritysten tarjoamat kortit tulla edullisemmaksi? Meneekö kortin saamiseen montakin viikkoa? Olen yrittänyt etsiä tietoa netistä pankkien sivuilta ja esim. Moneybanker sivuilta, mutta tuntuu tosi vaikealta alkaa niitä vertailla.

  Ja tarkoitus on tietysti maksaa laskut aina niin, ettei mene korolliseksi, joten korko oikeastaan samantekevä.

   


  teknisti
  Osallistuja

  Luottokortti on aina parempi vaihtoehto kun pikavippi tai mikään muukaan laina. Useimmat kortintarjoajat tarjoavat vielä ainakin kuukauden korotonta maksuaikaa. Jos vertailet luottokortteja, niin Bank Norwegianin kortti on hyvä vaihtoehto, sillä se tarjoaa 45 vuorokautta maksuaikaa 0% korolla. Kortti on Visa pohjainen, avausmaksuton ja toimitusaika on noin viikon. Luottoraja hyvätuloiselle enintään kymppitonniin saakka. Pidän aina lompakossa ja saa myös lentopisteitä, jos lentää halpislentoyhtiö Norwegianilla.

  Visassa ja Mastercardissa erot ovat suhteellisen pienet, jos menet syvimpään Amazonin viidakkoon, niin jompikumpi ei välttämättä toimi. Siksi kannattaa pitää molemmat luottokortit lompakossa varmuuden vuoksi, niin ei tarvitse koskaan olla reissussa rahatta – tai missään muuallakaan. Samalla nettiostokset, lento- & hotellivaraukset hoituu helpolla.

  Ja niin, mihinkään ryöstökorkovippeihinkään ei tarvitse sitten turvautua!


  Miia2
  Osallistuja

  Kiitos vastauksesta! Tuossa Norwegianin kortissa on ainakin ilahduttavan lyhyt toimitusaika 🙂


  teknisti
  Osallistuja

  Kyllä vain. Mielettömän hyvä luottokortti kyseessä. Unohtui mainita, että tuossa tulee vielä matkavakuutus mukana, jos maksaa Norwegian lennosta puolet lentopisteillä. Ikäraja kortissa on vaivaiset 18 vuotta, että nuorillekin käypä väline.

  #1729008 Ilmoita asiaton viesti

  juzzipo
  Osallistuja

  Luottokortti löytyy kyllä lähes kaikkien taskusta. Mutta ei nuo ”vipit” enää nykyään niin kalliita oo kun joskus 10 vuotta sitten. Varsinkin, kun moni paikka antaa ensimmäisen lainan ilman korkoa. Korottomat lainat on listattu hyvin esim täällä: http://vippio.fi/koroton-laina/

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.