Luontokuvat sisustuksessa

Etusivu Foorumit Keskusteluklubi Luontokuvat sisustuksessa

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Izmo 3 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #111405 Ilmoita asiaton viesti

  JSalo82
  Jäsen

  Liekö oikea paikka keskustella aiheesta, mutta kun täällä muutenkin roikun aina sillon tällöin niin keskustellaan vaan…
  Eli olen innokas luontokuvaaja mutta jostain syystä en ole koskaan vielä teettänyt kuvia tauluiksi. Kuin kuitenkin just tutkimuksesta, jossa huomattiin, että pelkkä luontokuvien katselu aktivoi aivoissa samoja lohkoja kuin luonnossa liikkuminen, eli ihminen rauhoittuu, stressitasot laskevat, fyysisesti pulssi ja verenpaine laskevat. Ne luontokuvat ois siis hyväksi koko perheelle!

  Missähän noita luontokuvia sitten teettäisi? Täällä on joku lista minkälaisia kaikkia voi teettää omista kuvista. Mitään canvas-tauluja en halua, vaan ihan oikeita valokuvia, että kannattaiskohan teettää ihan tollaisia suurkuvia painotaloissa, vai julisteita valokuvaliikkeissä? Onko vinkkiä antaa?
  Onko kellään kokemuksia luontokuvien vaikutuksista mieleen?

  #1088584 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kyllähän se tuo mielihyvää ja luontokuvia on kiva katsella! Mulla on joskus ollu seinillä julisteita bändeistä ja eläimistä. Mulla on tauluja joissa on maalattuja kukkia ja myös tauluja joissa on valokuvia kukkasista. Yks mun tuttu oli ennen valokuvaaja ja se teki valokuvista tauluja ja kortteja

  #1624600 Ilmoita asiaton viesti

  Izmo
  Osallistuja

  Itselläni on maisematapetti, jossa on kaunis luontokuva. Piristää kerrostaloasujan arkea, kun omassa olohuoneessa on kaunis maisema seinällä. Myöskin keittiössä on pieni luontoaiheinen seinäkuva. Monesta paikasta onneksi löytää niitä nykyään ja useat sisustuskaupat listaavatkin omilla sivuilla maisematapetit ja seinäkuvat.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Keskusteluklubi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.