Luin HYVÄN kirjan, josta ilmeni…

Etusivu Foorumit Kulttuuri Luin HYVÄN kirjan, josta ilmeni…

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  puolueeton 9 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #81828 Ilmoita asiaton viesti

  puolueeton
  Jäsen

  Ei hyvältä näytä tulevaisuus

  Se kirja oli nimeltään Pyhä Raamattu, josta tämä asia ilmeni…

  Tällä nykytavalla, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi ja kärsimyksiksi, valtavan ristiriitaisella ja sekasortoisella, toisiaan vastaan sotivalla, kukin omaakin oksaa sahaavalla tavalla, valtavan onnettomuus, pahat sairaudet, ja suurimääräiset ennen aikaiset kuolemat rikkaasti, tuhokseen ja Se oli nimeltään Pyhä Raamattu, josta tämä asia ilmneintuomiokseen elävien ja touhuavien tulevaisuus! Jossa ”piru” vie ja paha perii!! Näin väärin, koko luomakuntamme kaikkineen Luojaa ja Omistajaa, kaiken elämän antajaa ja ylläpitäjää vastaan sotivasti / saatanan hyväksi ja puolesta, sitä palvelevasti ja ylistävästi, sille uskollisesti ja kuuliaisesti / siihen uskovaisesti ja luottavasti elävät.

  Voi voi!! Kohtaloaan! Niiden jotka ei käänny siltä vääryyden mukaiselta, monimutkaiselta ja kuoppaiselta joka päivä suuren osan kohdalla ihmisistä, eritavoin ja tasoin pettävältä, sitä hirmuiseksi maailmansa lopuksi tuomion täyttymystä kohti vievältä tieltään. Sille kaikille hyväksi, turvalliselle, sekä henkisen että ruumiillisen puolen hyvinvoinnin mahdollistavalle ja takaavalle, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, perille, kaikessa täydellisyys, asti selkeästi viitoittamalle tielle ja sille, Krist. vaihtoehto puolelle.

  Jossa, Raamatun UT mukaisella tavalla elämään ja toimimaan alettaessa ja siihen yhdyttäessä ei enää tulisi niiden osaksi näitä, jopa hirveitä ja valtavan kalliiksi koituvia turhia menetyksiä aiheuttavia raskaita seuraamuksia. Alkaisi syntymään, aiheutumaan ja tulemaan vain niitä kaikille kevennykseksi hyväksi ja onnellisuudeksi seuraamuksia. Tiedä sitten ihmiset kun on vähän kateellisia ja itsekkäitä, että haluavatko lähteä tällaiselle kaikille hyväksi tielle.

  Siinä kun sen naapurikin vois saada saman hyvän osan. Se kun olisi kaikille tarkoitettu, mutta johon pääsee mukaan, vain niillä kaikille hyväksi ehdoilla. Voi siis koitua joillekin vähän korkeaksi kynnyksesi, taitaa suurin osa jäädä mieluummin tälle nykyiselle pettävälle, maailma lopuksi puolesta toimimisen ja vaikuttamisen puolesta yrittävästi eläviksi…

  Mutta joka sitten koituu siihen, hirmuiseksi maailman lopuksi tuomioon jäämiseksi, käy kuin niille Nooan aikaisille. Kun alkoi se tuomiokseen vedenpaisumuksen sateen kohina kuulumaan ja jatkumaan, kyllä siiten olisi ollut siihen ”Noon” ja perheensä rakentamaan pelastukseksi arkkiin tulevia, mutta se oli silloin myöhäistä, Jumala oli sulkenut siinä vaiheessa ne arkin ovet, ettei enää kukaan muu voinut päästä mukaan.

  Näin tulee Raamatun UT mukaan jällen käymään. Että suuri demokraattinen enemmistö, toimii ja tekee samoin kuin ne Nooan aikaiset, valitsee sen tuomiokseen ja maailmansa hirmuiseksi lopuksi puolen osakseen.

  Herran Jeesuksen nimessä valistaen ja muistuttaen. Puolustaja Pyhä henki.


Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Kulttuuri’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.