Lokakuu 2015

Etusivu Foorumit Keskusteluklubi Lokakuu 2015

Tämä aihe sisältää 23 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Haba 4 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #111318 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Kuukausi vaihtui ja Haba kirmaisi ostoksille. Vaimolle merkkasin LähiTapiola Infraa ja omaan pussukkaan pienen siivun LähiTapiola Aasia-Tyynimerta. Nappikauppaahan tämä on, mutta se ei Habaa haittaa. Resiinakyydillä mennään edelleen.

  #1087964 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Tämä kuukausi alkoi hyvällä nousulla. Yli puolet pussukan tappioista suli pois. Nyt ei ole kovin monta euroa tappioita, joita voisi hyödyntää verotuksessa. Ja ei muuta kuin lisää samanlaisia päiviä.

  #1087965 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Ei tullut eilisen kaltaista päivää. Tuli laskupäivä, mutta ei paha – 5,5 €. Hyvät viikonloput kaikille.

  #1087966 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Haba merkkasi lisää sekä LähiTapiola Infraa että Aasia- Tyynimerta. Oli muuten nousupäivä.

  #1087967 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja
  Haba, post: 11759101, member: 23435 wrote:
  Tämä kuukausi alkoi hyvällä nousulla. Yli puolet pussukan tappioista suli pois. Nyt ei ole kovin monta euroa tappioita, joita voisi hyödyntää verotuksessa. Ja ei muuta kuin lisää samanlaisia päiviä.

  Tänään oli hyvä nousupäivä ja pussukka nyt plussalla. Kivut kohtalaisesti hallinnassa ja mieliala heti parempi. Huomenna olisi tarkoitus kuntoilla painojen kanssa. Vaikka on vuosien kokemus sairastamisesta silti on vaikea tietää mikä on tarpeeksi ja mikä on liikaa liikunnan suhteen. Jos tulee tehtyä liikaa niin kyllä sen sitten illalla tuntee nahkoissaan ja kipujen vuoksi on vaikea saada nukutuksi. Jos sitä vielä oppisi tietämään ja tekemään tarpeeksi vähän ja kuitenkin riittävästi niin sittenhän sitä viisas olisi.

  #1087968 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Kuntosalilla homma sujui hienosti, mutta kaupassa tavarat putosivat lattialle aivan yllättäen eikä silloin vielä edes koskenut. Hengissä kuitenkin ja nyt kyllä koskee aamuisen ahertamisen ansiosta. Taas on tunne ikään kuin peukaloa leikkaisi tylsällä puukolla. Lääkärit sanoivat, että hermo on vielä elossa kun tuntee kipua. Koskee, joten olen olemassa.
  Pussukka pieneni muutaman euron verran. Ja siinä sitä oli tämän päivän uutiset Kaakon kulmalta. Huomenna mennään juttelemaan henkilökohtaisen pankkineuvojan kanssa – jos Luoja suo ja tankissa on bensaa.

  #1087969 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Haba kävi Nordean konttorissa juttelemassa pankkineuvojan kanssa. Ei kuitenkaan oman yhdyshenkilön kanssa, kun tämä oli sairaana. Nyt kun pääsin oman koneen äärelle niin merkkasin Vaimolla Kehittyviä markkinoita ja itselle Aasia-Tyynimerta vähän isomman pläjäyksen vaihtelun vuoksi. Haba käyttää LähiTapiolaa enemmän kuin Nordeaa, koska merkintä LähiTapiolassa on
  0,80 % edullisempaa.

  #1087970 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Aasiassa vihertää oikein kunnolla. Se sopii Haballe, kun Aasia on Haban pussukassa ykkössijoituskohde.

  #1087971 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Aasia plussalla, mutta muuten vähän heikommin. Pussukka – 5,74 €. Kun napeilla pelataan niin voitot kuin tappiotkin ovat pieniä. Ja hyvät viikonloput kaikille.

  #1087972 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Tämä viikko alkoi pienellä nousulla, joka kiitollisena otetaan vastaan. Haba kävi tänään taas kuntoilemassa. Kyllä huomasi ettei lihaksisto ja hermosto ole kunnossa. Teres minor on poissa pelistä ja sen kyllä huomaa. Pakko oli tinkiä aiotusta ohjelmasta. Vasen käsi roikkui aivan hervottomana, käsivarsi oli kylmä ja kaikki sormet puuduksissa. Ompahan ainakin haastetta itselle.

  #1087973 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Pari euroa plussaa. Ja ei muuta kuin lisää samanlaisia päiviä.

  #1087974 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Kyllä ottaa raskaasti päähän, kun piti mennä leikattavaksi tohtorille, joka uskoi olevansa oikea huippukirurgi. Paskat, kun sitä osaamista olisi tarvinnut niin meni sormi suuhun. Ihmisen anatomiasta ja hermoista täysin pihalla koko hemmo.

  #1087975 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Haba kävi tänään punttisalilla ja taas piti vähän soveltaa, kun kroppa ei tykännyt kaikesta siitä mitä olin suunnitellut tekeväni – ei mitään uutta. Sillä aikaa pussukka kuihtui aivan silmissä. Puolet voitoista suli pois yhdessä päivässä.

  #1087976 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Toinen vähän reippaampi laskupäivä ja Haban pussukka vaihtoi väriä punaiseksi. Koirien kanssa ulkoilua ja lihaksiston hermottamista on kuulunut tämän päivän ohjelmaan. Ja ei muuta kuin jatketaan kärvistelyä ja popsitaan pillereitä.

  #1087977 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Tänään pussukka vaihtoi väriä ja nyt kivasti vihreällä. Kuntoilu jatkuu, vaikka joka paikka on kipeänä.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)

Alueelle ‘Keskusteluklubi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.