Liikunnallinen loma Saarenmaalla

Etusivu Foorumit Urheilu Urheilukeskustelut Liikunnallinen loma Saarenmaalla

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 10 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #71400 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ellit testasivat parin päivän miniloman hektisen arjen vastapainoksi. Kaikki testaajat ovat liikunnallisia, mutta varsinaisia tennis- tai golftaitoja ei kenelläkään entuudestaan ollut.

  Liikunnallinen loma Saarenmaalla ? Ellit ? Plaza

  #831894 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön
  Liikunnallinen, post: 10542114 wrote:
  Ellit testasivat parin päivän miniloman hektisen arjen vastapainoksi. Kaikki testaajat ovat liikunnallisia, mutta varsinaisia tennis- tai golftaitoja ei kenelläkään entuudestaan ollut.

  Liikunnallinen loma Saarenmaalla ? Ellit ? Plaza

  Ellien tunnelmat golfin saloista:  Kristiina: ”Omistan green cardin mutta varsinainen pelaaminen on jäänyt suhteellisen niukaksi. Saare Golf oli erittäin moderni ja hyvin varustettu kenttä. Tutustumisemme golfin maailmaan tuntui pintaraapaisulta, mitä se tietenkin olikin. Markon kursseilla lyöntejä saisi varmasti hiottua ihan uusiin ulottuvuuksiin, jos malttaisi jatkaa harjoittelua myös omatoimisesti. Saarenmaan viheriöillä on varmasti paljon tarjottavaa golfkärpäsen pistolle altistuneille.”

  Hanna: ”Olen kokeillut golfia pari kertaa aiemminkin, mutta swingi ja puttaus olivat edelleen hieman hakusessa, joten Markon opastus tuli tarpeeseen. Oikea ote muistui yllättävän hyvin mieleen, mutta huomasin taas olevani hieman liian levoton golfiin, kun välillä mukavasti sujuneen swingin romahdus aiheutti sellaisen turhautumiskohtauksen, että maila meinasi lentää tantereeseen. Mukava oli kuitenkin raittiissa ulkoilmassa tutustua lajiin. Saare Golfin kenttä vaikutti amatöörin silmin isolta ja mukavasti kumpuilevalta. Klubirakennus teki heti vaikutuksen tyylikkäällä sisustuksellaan ja ravintolan ikkunaseinän takaa oli mukava nauttia kentän maisemista. Ravintolan antimetkin olivat harvinaisen herkullisia!”

  Hilppa: ”Olin porukastamme ainoa, joka ei ollut koskaan käynytkään golfkentällä. Odotin tuntia innolla ja hieman jännittäen. Jännitys kuitenkin kaikkosi heti tuntimme alkaessa: opettajamme Marko kertoi lajista ja neuvoi meitä rentoon sävyyn. Kun pääsimme alun tiiviin laji- ja Saare Golfin esittelyn jälkeen harjoittelemaan swingiä, olin jo ehtinyt sopivasti innostua. Itse harjoittelu sujuikin sitten hyvin mukavissa merkeissä. Aion ehdottomasti kokeilla golfia toistekin!”

  Anna-Mari: ”Jonkinasteinen golfkärpänen puraisi minua viime vuonna kun ensimmäisiä kertoja pääsin rangelle. Ajan puutteen ja useiden muiden harrastusten vuoksi en kuitenkaan ole golfia tosissani aloittanut. Olin siis jälleen erityisen innoissani, kun pääsimme tutustumaan Saare Golfiin. Markon opastus oli lyhyessä ajassa vain pintaraapaisu golfin saloihin, mutta myönnettäköön, että swingini oli jo huomattavasti parempi kuin vuosi sitten. Moderni klubitalo ja hyvännäköinen kenttä tekivät kyllä vaikutuksen. Saarenmaalle voisi tulla nimenomaan golfia kokeilemaan. Myös klubin ravintolan ruoka oli todella hyvää.”

  Ellien kokemukset uudenlaisesta tenniksestä:  Kristiina: ”Käyn muutaman kerran kesässä lätkimässä tennistä lomapäivien ratoksi. Tämä kohtaaminen tenniksen kanssa oli erittäin innostava ja suorastaan ajatuksia herättävä. Pekan tyyli on omaleimainen, kiinnostava ja mieleenpainuva. Sain aivan uusia ajatuksia pallopelien pelaamiseen yleensä. Tykkäsin!”

  Hanna: ”Olen aina ollut surkea kaikissa palloilulajeissa ja odotin tennistuntia hieman kauhuissani. Tenniksestä minulla ei ollut suoraan sanottuna mitään myönteisiä kokemuksia. Pekan nimenomaan aikuisoppilaille suunniteltu filosofia auttoi kuitenkin tällaistakin ongelmatapausta lähtemään ihan rennolla fiiliksellä hakemaan kontaktia palloon. Pikku hiljaa huomasin, että kun vain pidän katseeni tiukasti pallossa ja koitan olla turhautumatta virheistäni, alkaa homma sujua, ihan niin kuin Pekka oli sanonutkin!”

  Hilppa: ”Pekan rauhallinen tyyli opettaa oli erittäin mieluisa, sillä kokemukseni tenniksestä perustuivat lähinnä muutamaan pallottelukertaan. Pekan valmennuksessa sai rauhassa keskittyä treenaamiseen, kun liika suorittaminen karsittiin heti kättelyssä pois. Sain valmennuksesta innon jatkaa lajin parissa kotiin palattuanikin!”

  Anna-Mari: ”Aiemmin olen läiskinyt tennistä lähinnä omaksi ilokseni täysin ilman oikeaa tekniikkaa. Tänä kesänä päätin opetella myös tekniikan oikein ja varasin itselleni tenniskurssin. Pekan tennisopit olivat raikkaalla tavalla poikkeuksellisia ja antoivat ajattelemisen aihetta laajemmallakin näkökulmalla. Liiallinen mailan ”puristaminen” ja hampaat irvessä tappolyönnin aikaansaaminen eivät ehkä olekaan se juttu. Erittäin mielenkiintoista…”

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Urheilukeskustelut’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.