lainansaanti

Etusivu Foorumit Talous lainansaanti

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 6 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Hedueli87 3 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #102348 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  lukiessani näitä kommentteja eri sivulla huomaan kuinka tärkreäksi tekemämme kansalaisaloite on käymässä!!!!

  huomaan että tavallisen kansalaisen(pienituloisen)jopa keskituloisen lainansaanti käy lähes mahdottomaksi !!

  käykääpä kansalaisaloite.fi/fi sivulla aloite 358 tukekaa aloitetta,jospa siten saadaan ko.asiaan
  parannus !!
  ainakin keskustelun aloituskin olisi hyväksi


  Mato.Maki65
  Jäsen

  Väite, että tavallisten kansalaisten lainansaanti käy mahdottomaksi, tuntuu aika oudolta.

  Lainoja myöntävät rahoituslaitokset myöntävät lainoja, mikäli lainanhakija täyttää heidän ehtonsa, kuten vähimmäisikä, nettotulojen määrä, muut lainat, kunnossa olevat luottotiedot ja tulojen tai eläkkeen säännöllisyys. Joskus ne haluavat myös takaajan tai pantin.

  Lainanmyöntäjiä, niin perinteisiä kuin verkossa toimivia, kiinnostaa ennenkaikkea se, että lainanhakija pystyy maksamaan sopimansa kuukausierät.

  Jos he tätä epäilevät lainanhakuvaiheessa, lainaa ei todennäköisesti myönnetä. Mikäli lainanhakijalla ei ole takaajaa tai vakuuksia, yksi keino on hakea lainaa lainanmyöntäjiltä, jotka eivät vaadi vakuuksia.

  Lainahaku verkosta on vaivatonta ja nopeaa, kaikki tapahtuu sähköisiä valineitä käyttäen ja päätöksen saa useimmiten saman tien.

  #1254549 Ilmoita asiaton viesti

  Legojentie
  Osallistuja

  Usein törmään väitteeseen, että lainoja ei myönnetä pienituloisille, mutta se ei ole suinkaan totta. Itse pienituloisena hain kulutusluottoa uuteen autoon. Aluksi kävin pankissa ja siellä virkailijat tekivät selväksi, että lainaa ei tipu. Meinasin jo luovuttaa asian kanssa, mutta ystäväni vinkkasi minut etsimään sitä netistä. Melkoinen urakka oli löytää oikeasti edullista lainaa, mutta onneksi sopiva sivusto löytyi. Itse käytin sivua hetilainaa24.fi. Sieltä löysin itselleni lainantarjoajan, jolle melko pienet tulot eivät olleet ongelma. Lainan käsittely oli todella nopeaa ja korot eivät päätä huimanneet. Olen todella tyytyväinen sivuston hyvään lainalaskuriin, josta oli helppo kilpailuttaa eri tahojen vipit keskenään.

  #1258054 Ilmoita asiaton viesti

  Living16
  Osallistuja

  Itse suosittelen lainan kilpailuttamiseen lainanvälityspalvelua, kuten esimerkiksi FiksuRahoitus.fi. Sieltä saa yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset.


  Juhani
  Osallistuja

  Ei lainanhakumarkkinoilla ole kastijakoa pienituloisiin ja muihin vaan lainanmyöntäjät käyttävät ns. luottokartoitusta, jolla selvitetään pystyykö lainanhakija maksamaan lainan kuukausierät takaisin. Jos haettu laina on tuloihin ja menoihin nähden liian suuri, sitä ei myönnetä.

  #1607159 Ilmoita asiaton viesti

  Hedueli87
  Osallistuja

  Lainan saanti on just niin helppoo kun sen ite tekee, Cashbuddy on lainapalveluista helpoimmasta päästä ja sain siltä 3000e lainaa aika nopeesti seuraavana päivänä tilille vaikka päätös olikin pöydässä jo heti, koroista saat tätä kautta paremman kuvan, ei oo halvat muttei kalliitkaan.

  Jos on pankkia jossain muualta niin sitten saattaa olla yli 24h+ odotteluaika eli ei mikään pikavippi kaikille! Kannattaa tarkistaa mihin pankkeihin nopeat toimitusajat jos Cashbuddyn valitsee vipikseen.

  En kyllä ottais Cashbuddy-vippiä jos en tarvisi esim. viikon sisään lainaa, koska pankit ja välittäjät ettii nopeasti paremman tän tilalle ja ilman maksui.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.