Lainaa tarjolla yksityishenkilöille

Etusivu Foorumit Talous Lainaa tarjolla yksityishenkilöille

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  kehitysneuvos 3 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1614746 Ilmoita asiaton viesti

  rahaa_tarjolla
  Osallistuja

  Moi,

  sukan varteen on kertynyt jonkin verran ylimääräistä ja ajattelin kokeilla olisiko ihmisillä miten kysyntää yksityisten ihmisten väliselle lainaamiselle. Mitää asuntolainojen suuruisia lainoja mun ei ole tarkoitus tarjota jo riskinkin vuoksi, vaan samansuuruisia summia mitä esim. pikavippifirmatkin lainaavat. En myöskään lupaa tarjota lainaa esim. 30 ensimmäiselle, vaan katson kaikki tulleet viestit tapauskohtaisesti.

   

  Kyse on lainasta, eli lahjoituksena rahaa ei ole tarjolla. Kerro viestissä lainatarpeesi suuruus ja takaisinmaksuaika, sekä korko jonka lainalle kohtuulliseksi kokisit.

   

  Voit tarjota lainalle jotain vakuutta/panttia laina-ajaksi, ei kuitenkaan mitään autoa tms. isoa esinettä, jonka käsittely on hankalaa. Voit myös ehdottaa panttia esim. koroksi lainasta. Voit myös tarjoutua esim. tekemään jotain lainaa+korkoa vastaan. Mitään täysipäiväistä työtä minulla ei ole tarjota, vaan ajatuksena enemmänkin, jos sulla jokin taito tmv. on.

   

  Sitä mihin tarvitset rahaa ei ole pakko kertoa, mutta toki sillä voi olla vaikutusta lainan saamiseen.

   

  Laita tulemaan meiliä osoitteeseen rahaa_lainaksi@hotmail.com mikäli sinulla tarve lainarahalle on.

   

  terveisin,

  Mika

  #1615063 Ilmoita asiaton viesti

  kehitysneuvos
  Osallistuja

  Kuulostaapa hiukan kyseenalaiselta järjestelyltä. Netissä on kuitenkin olemassa tämän tyyppiselle lainaamiselle nimenomaan omat palvelunsa, joita kutsutaan vertaislainapalveluiksi. Niissä on olemattomat riskit ja lainanvälittäjinä toimivat rekisteröidyt lainapalvelut, jotka löytyvät aluehallintoviraston luotonantajarekisteristä. Luulenpa, että löytyy hyvin ihmisiä, jotka lähtevät suoraan ns. ”foorumilainaamaan” eli ottamaan yhteyttä palstateitse, lukuunottamatta luottotiedottomia ja tulottomia. Kaikella kunnioituksella tämä lienee kuitenkin mahdollinen skenaario.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.