LAINAA NOPEASTI PANTILLA

Etusivu Foorumit Talous LAINAA NOPEASTI PANTILLA

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Arinikkiseppälä 9 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #112230 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  hei
  nyt tarvitsisi 1500-2000e nopeasti lapselle,sai opiskelupaikan ja kämpän vuokraan.pantiksi antaisin määräalan maata arvo oikeuksineen n.4500e

  #1095286 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Oli niin tai näin, en itse pidä kovinkaan järkevänä vaihtoehtona, että Nettidebris.com esimerkiksi tarjoaisi ilmaisia lainoja. Tuon suuruisia luottoja ei kyllä ole pantillakaan saatavissa.

  Kannattaa kokeilla pankkia, joka ei peri lainastasi korkoja automaattisesti vaan sen sijaan ”lainaa” pantin sijasta puhdasta kultarahaa käyttöön.. olen käyttänyt perimätietonani tätä ja tuttunikin käytti nettidebriksen ja pankin yhdistämää kultarahavaraintotyökalua.

  käyttö ei ole kallista eikä se maksa mitään, ylläpito on 5 euroa kuussa. Muuten korko on jotain 0,1-0,3 prosentin väliltä ja maastossa se kevenee.


  Mato.Maki65
  Jäsen

  ”Rahaa nopeasti pantilla” haluaa lainata 1.500-2.000€ ja antaisi pantiksi määräalan maata, arvo 4.500€. Hmm…hieman hankala pantti. Ehdottaisin, että järjestät lainallesi yhteishakijan (jolla on samat lainansaanin ehdot kuin päähakijallakin) niin, laina järjestyy nopeasti.


  Nimetön

  Et maininnu minkälaisella maksuajalla haluat lainan, mutta luottokelpoisille asiakkaille lainaa järjestyy kyllä sopivilla ehdoilla. Mutta kun kerran haluat lainaa panttia vastaan niin olettaisin, että sulla ei ole luottotiedot kunnossa. Ainoo mikä sitten tulee mieleen panttilainaamoiden lisäksi on Vippipojat. Todella kallis, mutta se on tosiaan niitä harvoja paikkoja jotka myöntää lainaa omaisuutta vastaan.

  #1095289 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Hieman hankalaahan tuo lainan saaminen tuollaisella pantilla taitaa olla.

  Pankista kannattaa kysellä, mutta jos se ei jostain syystä onnistu, niin onhan muitakin vaihtoehtoja, kuten joustoluotto tai kulutusluotto, toki suuremmilla koroilla kuin pankista haetulla lainalla.

  #1254190 Ilmoita asiaton viesti

  Legojentie
  Osallistuja (Participant)

  Itse koitin saada tuon kokoluokan lainaa ensinnä pankista, mutta huomatessani kuinka vaikeaa se oli niin päätin etsiä muualta. Edullisia tuon kokoluokan lainoja voi myös saada helposti netistä, mutta se vaatii hieman asioihin ja sivustoihin perehtymistä. Korkoja on tässä tullut vertailtua paljon eri sivustojen välillä, mutta halvan lainan löytäminen pitkällä maksuajalla on yhä hankalaa. Paras sivusto tähän mennessä mitä olen löytänyt on tämä.

  Jatkan kuitenkin edelleen kilpailutusta ja koitan etsiä yhä parempaa, mutta jos tämä ei toteudu niin varmaankin tyydyn edellämainitun sivuston tarjouksiin.

  #1738243 Ilmoita asiaton viesti

  Arinikkiseppälä
  Osallistuja (Participant)

  Jos etsit lainaa nopeasti niin parempi ja luotettavampi tapa ottaa rahoitusta olisi joko pankista tai sitten jostain verkon kautta, esimerkiksi Lainavalinta.fi on hyvä vaihtoehto tähän ja sieltä löydät monen monta lainavaihtoehtoa ja lainoja tarjotaan hopea-astiassa aina 50 000 EUR saakka. Sivu on siinä mielessä hyvä, että voit kilpailuttaa lainat koska vaan ilman maksuja ja sinun ei tarvitse liikahtaa mihinkään. Pankkikonttoreissa vierailut ovat ts. historiaa, ellet välttämättä halua pankissa asioida.

  Ehdottomasti helpoin tapa hakea lainarahoitusta puhumattakaan miellyttävyydestä!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.