Laina

Etusivu Foorumit Talous Laina

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 11 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  ekavegara 2 viikkoa, 2 päivää sitten.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #92556 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Hei,
  Tarvitsen pikaisesti 4000 euron lainan,
  takaisinmaksu kerran kuussa. Laina-aika 3 vuotta, korko 10%.
  Ota yhteyttä, niin voimme sopia asiasta.

  pineapplemouse71@gmail.com

  #961795 Ilmoita asiaton viesti

  Mato.Maki65
  Jäsen

  Olet varmaan jo löytänyt haluamasi, mutta vastaan tähän kuitenkin kertoakseni muille palstaa lukeville, mistä 4.000€ lainaa kannattaa hakea näillä ehdoilla.

  Yksi edullisimpia nopeita lainoja on Etua.fi, jolta 4.000€ laina 3 vuodeksi kustantaa 131 euroa kuukaudessa ja todellinen vuosikorko on 11.6%.
  Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainansaajan maksettaviksi tulevat kulut eli lyhennyksen, koron ja kulut. Sen päälle ei tule enää mitään.

  Lainahakemuksen täyttö on nopeaa, hyväksyminen tulee saman tien ja rahat tilille parissa päivässä. Etua.fi:n etu on siinä, että se kilpailuttaa jokaisen lainahakemuksen useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla ja takaa näin lainanhakijalle hakuhetken edullisimman lainan.

  Lainanhakijalla pitää olla ikää vähintäin 20 vuotta, luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Lainaa myönnetään 2.000-40.000€ ilman vakuuksia 1-15 vuoden laina-ajoille.

  Lainanhakija valitsee saaduista tarjouksista edullisimman tai hylkää kaikki. Näin ottamalla lainatarjouksia lainanhakija voi vain voittaa. Lainan hakeminen, eivätkä saadut tarjoukset sido mihinkään ja ovat ilmaisia.

  Hakija voi kilpailuttaa myös asuntolainansa ja yhdistää kalliit pikavipit, luottokorttivelat ja muut pienlainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhteishakijan käyttö parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

  #1254548 Ilmoita asiaton viesti

  Legojentie
  Osallistuja (Participant)

  Lainojen haussa on hyvä malttaa mielensä ja asioida ensin pankissa. Pankista lainan saaminen voi kuitenkin olla hankalaa, mutta onneksi löytyy hyviä sivustoja. Nykyään monet asiakkaat ovat siirtyneet nettiin ja tämän takia netistä saatavat lainat voivat olla hyvinkin halpoja. Lainojen kilpailutus nettisivujen välillä on hyvä keino löytää sopiva luotto. Esimerkiksi lainan.fi on esillä monien luotettavien tahojen lainoja. Parhaan löytäminen vie aikansa, mutta se usein myös palkitsee. Voit löytää jopa korotonta luottoa.

  #1286834 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja (Participant)

  Vakuudettomien lainojen markkinoilla lisääntyvät ns. henkilökohtaiset luottokartoitukset. Eli: jos lainanhakijan luottokartoitus on erinomainen, hän saa vakuudetonta lainaa jopa 4,99%:n todellisella vuosikorolla.
  Koska luottokartoitus sisältää myös lainanmyöntäjän tekemää arviointia, lainahakemus kannattaa jättää usealle lainanmyöntäjälle. Sehän ei maksa mitään, eikä sido vielä mihinkään. Näin laina saattaa irrota hyvinkin edullisesti ja samalla tulee lainahakemuksen kilpailutuskin hoidetuksi!


  liberaatti
  Osallistuja (Participant)

  Lainoihin kannattaa paneutua ennen kuin edes kuvittelee lainahakemuksen jättämistä. Voi myös olettaa, että jos tuohon 10% korkoon tähtää, et ole etsimässä mitään ”pikatyypin lainaa”, vaan tavallista kulutusluottoa tai esimerkiksi lainaa pankista? Jos vakuudet on kunnossa ja tienaat hyvin, niin pankkiin mars heti, muussa tapauksessa kannattaa kokeilla luotonkilpailutusta netissä, josta saa kyllä helposti 5-10% haarukassa lainaa.

  Jos lähdet tälle linjalle, saat monta lainatarjousta kymmeniltä pankeilta, yksityisrahoittajilta ja rahoituslaitoksilta, kun valitset lainanvälityspalvelujen ilmaisen kilpailutuksen vaikka tästä palvelusta. Saat ensimmäisiä tarjouksia jo puolen tunnin sisällä ja niitä voi tulla jopa yhteensä yli 10 kappalettakin!


  Juhani
  Osallistuja (Participant)

  Keväällä 2016 lainamarkkinoille tuli uusi kilpailija. Norjalaisen lentoyhtiön osaomistama Bank Norwegian aloitti ja tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 1000-50 000€ jopa 4,99%:n todellisella vuosikorolla 1-15 vuodeksi. Korko määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen perusteella. Tämä laina on niin edullinen, että kannattaa jättää lainahakemus sisään, koska lainatarjous tulee heti ruudulle, eikä se maksa mitään eikä sido vielä mihinkään.

  #1615594 Ilmoita asiaton viesti

  Juhani
  Osallistuja (Participant)

  Netin lainamarkkinalla lainojen välillä on nyt aika kova kilpailu, joka aiheuttaa sen, että lainojen edullisuusjärjestys elää koko ajan. Siksi kannattaa aloittaa esim. 4.000€ lainan hakeminen lainojen hintavertailusivustolta, jonka käyttö on ilmainen ja joka ei kerää mitään henkilötietoja, ei edes sähköpostia. Näin varmistaa, että lainaa saa hakuhetken edullisimmalla hinnalla.

  #1624648 Ilmoita asiaton viesti

  Katjuska
  Osallistuja (Participant)

  Vertailu on nykyään ihan ehdoton kun haetaan pieniä kulutusluottoja, on nimittäin niin jäätäviä eroja niissä! Esim 1000 euron lainassa voi olla vaikka 10% todellinen vuosikorko tai sitten 700%! Tuosta oli uutinen täällä.

  Hyvä ja riippumaton sivusto lainojen vertailuun on Uusilaina.fi. Katsoppa esim tuon 4000 euron lainan vertailu,

  Tuosta näät, että 4000 euron lainan saa edullisimmin esim Rahalaitoksen kautta, voi saada tolla reilun 10 prosentin vuosikorolla, joka on täysin kohtuullinen korko. Ruotsalaisen Lendon kautta saa myös aika edullisesti. Kallein laina on Risicumilla, jossa todellisesti vuosikoroksi tulee jopa 80%. Siellä todennäköisesti on melkoiset lainanhoitokulut, avausmaksut jne… Näissä on mielettömiä eroja ja siksi tarkka vertailu on todella rahanarvoista!

  #1721066 Ilmoita asiaton viesti

  millaanifani
  Osallistuja (Participant)

  Lainan hakuun kannattaa ottaa mukaan kupillinen kuumaa, laskin ja ainakin tunnin verran aikaa. Mitä enemmän aikaa, sen parempi lopputulos! Supermassive on lainavertailu, josta voit löytää heti lainaa tilille ilman suurta panostusta päällisesti, ajallisesti ja kaiken muunkin laillisesti. Netistä löytää kaiken tänäpäivänä ja parhaat lainatkin saa ilman muuta verkosta. Kuka enää pankkeja käyttää muuta kun asunnon rahoittamiseen.


  halibullen
  Osallistuja (Participant)

  Lainoja saa nykyään netistä todella halvalla – jopa kivijalkaperustaiset pankitkin kalpenee jo useamman kilpailijan rinnalla. Tätä olikin varsin vaikea alkuun uskoa, mutta totta se tuntuu olevan. Kilpailutin Massia.fi kautta muutaman palvelun ja esim. Komplett Bank ja Bank Norwegian molemmat tarjosivat paremman koron lainaa kuin pankkini. Ja kumpaankaan ei edes tarvitse vakuuksia – eikä myöskään yhteishakijaa, joten homma hoituu paljon helpommin.

   

  #1738863 Ilmoita asiaton viesti

  Pozes
  Osallistuja (Participant)

  halibullen kirjoitti:

  Lainoja saa nykyään netistä todella halvalla – jopa kivijalkaperustaiset pankitkin kalpenee jo useamman kilpailijan rinnalla. Tätä olikin varsin vaikea alkuun uskoa, mutta totta se tuntuu olevan. Kilpailutin Massia.fi kautta muutaman palvelun ja esim. Komplett Bank ja Bank Norwegian molemmat tarjosivat paremman koron lainaa kuin pankkini. Ja kumpaankaan ei edes tarvitse vakuuksia – eikä myöskään yhteishakijaa, joten homma hoituu paljon helpommin.

   

  Tuo on kyllä täysin totta. Mikäli on aikomukissa hakea lainaa netistä niin ehdottomasti kannattaa kilpailuttaa lainanhakeminen usealta eri lainanantajalta. Varsinkin kun on hakemassa useamman tuhannen euron lainaa niin säästöjä tulee varmasti. Netissä kun toimii tänäpäivänä monta eri lainapalvelua niin ei muutakuin kilpailuttamaan lainat ja valitsemaan paras tarjous.

  #1752759 Ilmoita asiaton viesti

  Seaman
  Osallistuja (Participant)

  Ota tuo 4000 lainasi sieltä, mistä sen halvimmalla saat. Halvinta lainaa myöntävät netin lainanvälittäjät, joiden korot määräytyvät hakijan taloustilanteen mukaan. Eli mitä parempi talous, sitä halvempi korko. Lainoilla on kova kilpailu ja niiden lainalaskurien ilmoittamat kuukausierät ovat hyvä lähtökohta. Katso täältä 4000 euron lainojen edullisuusjärjestys: lainaa 4000.

  #1753942 Ilmoita asiaton viesti

  ekavegara
  Osallistuja (Participant)

  Veturin kuljettajan vinkkinä, älä ainakaan pikavippiä ota. Suomalaista ja ilmaista kannattaa aina suosia ja nyt lyhytaikaisen kampanja jyllätessä täältä löydät joustoluoton: (http://www.joustoluotto.org), josta et maksa ollenkaan kuluja tai korkoa. Maksuaika on lyhyt ja yksittäistä 4000 euron joustoluottoa ilman kustannuksia ei löydy, mutta yhteenniputettuna sen verran voi saada kasaan 0 euron kuluilla. Pankkiinkin kääntyminen saattaa olla asiallinen ratkaisu ja usein se sitä onkin. Ohjenuorista kannattaa pitää kiinni ja kovaa, joita on omalla kohdallani ainakin:

  • Ei liikaa päällekkäisiä lainoja, ellet sitten selviä ilman kuluja
  • Älä epäröi käyttää kilpailuttamispalveluita työkaluina, ne ovat ilmaisia
  • Pankista voi aina kysyä lainaa, hakemuksen voi tehdä verkkopankissa
  • Jos löydät halvemman lainan jostain, kysy voitko vaihtaa sen parempaan (tämä on onnistunut omalla kohdallani joskus 2014)

  Voit siis uudelleen harkita tuota maksuaikaa, koska 36 kk tuo aikamoisen korkopotin. Lainaisit sitten pankista tai mistä hyvänsä joustoluoton/lainan.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.