Laimea alku. Johtuuko juhannuksesta?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Laimea alku. Johtuuko juhannuksesta?

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 13 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23233 Ilmoita asiaton viesti

  travel
  Jäsen

  Ei ole uusi kynämiesten saitti saanut kirjoittajia liikkeelle.
  Johtuneeko juhannuksesta vai mistä sitten.
  Aika moni vanhakin jäsen on ilmoittanut maililla lopettavansa tähän, joka on tosi iso vahinko.

  Ylläpito voisi paremmin huomioida meidän, siis asiakkaittensa toivomukset ja sijoittaa viimeiset vastaukset aina ketjun alkuun, jotta ei tarvitse rullata koko ketjua läpi nähdäkseen, onko mitään uutta tullut.

  Itse jään kuuden viikon lomalle kohta ja läppärin kanssa ei oikein voi kesämökiltä soitella tänne.

  No onhan tässä vielä jokunen päivä aikaa.

  t:ravel

  Sitten: ylläpito voisi joskus heittää pari riviä tänne ja kertoa, onko jotain parannettu. Se olisi sitä nykyaikaista liikkeenjohtoa. Itselläni on sitä kokemusta jo 50 v.

  #317970 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kesästä yleesäkki kai. Jengillä on nii paljo kaikkee muuta äksonia, et ei ehi. Kyl tää syksyä kohen vilkastuu varmaanki.

  #317971 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Päivää ravel ja Bluebird
  Tämmönen ohut metallinen kortti ja siihen sisään data-kortti ja läppäriin, on vallan mainio vaihtoehto PC:lle myös reissuilla. Eikä maksa kun n. 300 € kaikkineen. Käyttö vaivaiset €20 kk. Hyvää ja mukavaa kesää teille ravel + Lenita lomallanne! Äläkä pidä kännykkääsi lomallanne kiinni, tulevalla viikolla soittaa-pirautan!
  Bluebird, mitäs tuumaat jos mentäisiin Osia moikkaamaan vaikkapa Amsternamista? Siksi, koska mulla on lentopelko ja Osi sanoi että rahti-laivallakin pääsee? Kuukausi sinne ja toinen kuukausi Osilla. Kolmas kuukausi … no-joo … saattaisin jäädä matkalla vaikkapa Havajille.

  #317972 Ilmoita asiaton viesti

  Moottorisaha
  Jäsen

  Hyvää huomenta ja Juhannuksen jälkeistä elämää kaikille saittilaisille. Toivottavasti olette kaikki terveitä, ettekä ole lisänneet itseänne surullisiin tilastoihin. Saitti on todella”jäykkä, kuin mykkä paskalla”, sillä en ole saanut kirjattua itseäni Muusikko nimimerkillä sisään, mutta sain periä Moottorisahan nimimerkin, koska hän ei omien sanojensa mukaan enää tarvitse sitä. Ihmettelen, miksi hyvä saitti on pilattu nykyisen kaltaisella rautakangella ja toivonkin, ettei moni hyvä kirjoittaja lähtisi pois täältä, vaan saisimme aikaan mitä mallikkaimpia keskusteluja.

  #317973 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Näin on moottorisaha. Jäykkää on. Haukutaan, jos ihmetellään rekisteröitymistä ja muutenkin saitin toimintaa. Ei juurikaan tee mieli kirjoittaa.

  #317974 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Saitillahan näyttäs päivän aikaan tapahtuneen kehitystäkin, ku rekkaamattomille tai kirjautumattomille tulee merkintä et on vierailija. Mut Soli. Oon mä kyl uskaltautunu vaik mihi hullunrohkeisiinki juttuihin, mut et teidän kahen irstaan pukin kans Damiin?!? klup…öh..Mitähä se mun kultsiki sanois jos mä kerron sille iha vaa pokkana, et mä täs lähen vähä Damiin kahta miestä treffaan?? Voi jätkän naama olla niinku villin näkönen vähäaikaa. :D

  #317975 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ois se Soli nii huima tempaus meitsiltä, et siin kalpenis jopa janen benjihyppyharrastus. :) Millonha seki muija kerätään rikkalapiolla jostai hyppelypaikalta. huh,,,Eix ookki vähä rohkee täti toi meiän saitin grand old lady. Ei siit pehmosta äkistää uskois vai mitä. :)

  #317976 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Perkuleen tsirppy:) Mikä OLD?

  #317977 Ilmoita asiaton viesti

  saukkis
  Jäsen
  Tosi on wrote:
  Näin on moottorisaha. Jäykkää on. Haukutaan, jos ihmetellään rekisteröitymistä ja muutenkin saitin toimintaa. Ei juurikaan tee mieli kirjoittaa.

  Olisin kovasti kiinnostunut tietämään, kuka on haukkunut?

  //saukkis

  #317978 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Sinä rekki alias Anusaukkonen.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.