Kryptovaluutasta.. Onecoin on uusi bitcoinin haastaja!

Etusivu Foorumit Talous Kryptovaluutasta.. Onecoin on uusi bitcoinin haastaja!

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 4 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #111951 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Jotkut varmaan jo törmänneet kyseiseen yritykseen netissä.. Useat uskovat sen olevan pyramidihuijaus mutta itse otin sen riskin koska minimi osallistumis raha toimintaan on 130€. Voi olla että 1-2 vuoden päästä tienaan tonneja (arvio nykyisellä coinsin arvon nousulla 6000e) koska yritys on melko uusi ja lisää porukkaa tulee kokoajan = onecoin arvon nouseminen (eli mitä aiemmin tulee mukaan sen enemmän siitä MAHDOLLISESTI hyötyy) Hinnathan on ollut kokoajan nousussa..

  Toiminta lyhyesti kerrottuna:

  homma perustuu coinssien ”louhintaan” eli kun ostat jonku paketin saat tietyn verran tokeneja(optioita), jotka voit osan/kaikki laittaa louhintaan (niitä voi myös myydä, yhden tokenin arvo tälä hetkellä 0,223e ja niitä saa halvimman eli 130 euron paketin mukana 1100kpl) 2-3 kuukaudeks(minimi aika) jonka jälkee riippuen toisista louhijoista ja vaikeusasteista saat tietyn verran coineja tilillesi jotka voit muuttaa rahaksi, täl hetkel yhden onecoinsin hinta on päälle 4e (vuosi sitten 0,50e) ja mitä enemmän porukka liittyy ja ostaa niin sitä enempi sen hinta nousee!

  Jos kiinnostuit tästä ja olet valmis ottamaan riskin niin alempana on linkki rekisteröimiseen joka on ilmainen(Tutustut samalla jonka jälkeen halutessasi voit alkaa sijoittaa oikeaa rahaa, pääset samalla liittymään minun tiimiin)

  https://www.onecoin.eu/signup/CornFlake90

  #1093258 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Heh ja sattumoisin linkki sattuu olemaan teikäläisen omalla nimellä mikä ei siis mitenkään viittaa tähän verkostomarkkinointiin jossa uusia jäseniän hankinnasta palkitaan

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.