Kostonisku, uskoen tekonsa oikeuteen

Etusivu Foorumit Ulkomaat Kostonisku, uskoen tekonsa oikeuteen

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Realisti 4 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #112225 Ilmoita asiaton viesti

  Ilkka Luoma
  Osallistuja

  BRYSSEL!

  (Otsikko on hätkähdyttävä – ja yhtä hyytävä oli Belgian kuninkaan Leopold II:n |1 toimet Afrikan Kongossa; tapetun mustan kuitiksi kelpasi tuotu vasen käsi, jolla nosti tapporahan. Rujon hyytävää, ja aina viattomat kärsivät)

  [ … sivusta seurannut Erkki halusi nähdä kaikki kuvat itsemurhaiskijöiden aiheuttamasta katastrofista, siksi taajaan meidänkin media lietsoo aihetta |2. Tätäkin lentokenttä ja metroiskua on huudatettu uutisoinnissa |3– toistokierteellä – jo kymmeniä kertoja – ja kaikki tämä palvelee iskun tekijöiden takaisia voimia, jotka juuri haluavat tämän julkisuuden! … ]

  Eurooppa on sovelias kohde. Lontoo, Pariisi, Madrid ja nyt Bryssel – näillä täytyy olla jokin yhteinen nimittäjä – unohtamatta 9/11 kaksoistornien lentoiskua. Yhdeksi nimittäjäksi saamme Naton – lännen sotilasliiton. Tämä ei riitä. On jotakin muutakin, paljon patoutuneempaa. Tarkastellaan historiaa |4. Eteen tulee vääjäämättä kolonialismi |5

  |5 Kolonialismi ja imperialismi ~ http://www.tieteessatapahtuu.fi/0805/sarkka.pdf

  Lähi-itä on ruutitynnyri

  Koko Lähi-itä oli englantilaisten ja ranskalaisten hallinnassa |6. Rajoja piirreltiin mielin määrin ja raaka-aineita vietiin Eurooppaan pilkkahintaan. Omaa kristillisyyden uskoa vietiin alusmaihin – jo läheisen Jerusalemin tähden, olihan se kolmen uskonnon alkukoti. Täytyy myös tarkastella arabien, muhamettilaisten ja juutalaisten kipupisteitä |7– unohtamatta valkoisen eurooppalaisen isännän otteita.

  |7 ~ http://www.tiede.fi/keskustelu/7703/ketju/eiko_israel_nae_rauhanmahdollisuutta_aitansa_takaa – [19085 kommenttia]

  Kolonialismi

  Eurooppalaiset valloittivat miltei koko maapallon – Amerikoista Aasiaan. Tavoitteena oli saada riittävä raaka-ainesaanto kehittyvälle teollisuudelle, siis lopulta kulutukselle, jonka myötä muun muassa kuningashuoneet rikastuivat ylläpitämään sotavoimia ja laivastoja tuoden järjestystä valloittamillaan alueilla. Alussa esitetty yhteys mustan Afrikan liitoksesta Belgiaan oli karmeudessaan poikkeuksellinen.

  On selvää, että eurooppalaiset isäntämaat ryöstivät alusmaitaan. Alusmaina olivat myös Lähi-itä, Afrikka ja Aasia – juuri sellaiset valtiot, joista tulee nyt EU – Eurooppaan hallitsemattomasti pakolaisia |8– elintaso- tai muista hädän syistä.

  EU – pääkaupunki Bryssel on ottanut paljon vierastyöläisiä kaupunkiinsa, niin paljon, että sinne on muodostunut puolittaisia ghettoja, kuten Ranskaankin. Muistamme Ranskan mellakat jo kymmenen vuoden takaa |9. Kaikkeen tähän juontuu syy-yhteydet dominoina kolonialismiin. Voisimme varovaisesti sanoa, että nyt niitämme sitä mitä kylvimme. Ihmisten muisti on pitkä.

  Euroopasta lähti liikkeelle maailman vallankumous

  Uteliaina ja riittävän laivanrakennustekniikan kehittäneinä muun muassa portugalilaiset ja espanjalaiset löytöretkeilivät itselleen uusia mahdollisuuksia laajentaa valtaa, kauppaa, ryöstöä ja kuningashuoneidensa rikastumista tai niiden velkojen maksua.

  Muistamme koko Väli- ja Etelä-Amerikan valloituksen. Tuolloin ja myöhemminkin oli kiivaimmillaan ristin ja miekan tie |9– alkuasukkaan kuin eurooppalaisen henki oli halpa. Valkoinen koki olevansa ihmisyyden herra – hyväksymässään sivistyksessä.

  Nyt tämä vallankumous on kesken –

  EU on suurimman haasteensa edessä. Rajat pullistelevat, pakolaisia tulee kaikista väylistä, ja kun tukit yhden – aukeaa toinen. Voimme vain arvailla kuinka paljon pakolaisten sekaan on soluttautunut ”soluja”, jotka vain odottavat toimenpidekäskyjä – jopa Suomeen. Olemmehan Irakissa USA:n rinnalla kouluttamassa kurdeja sotimaan |10. Olemme myös Afganistanissa – talebanien ja muslimien maassa |11.

  Miksi Euroopassa ei katsota asioita niiden ytimiin?

  Nyt uutisointi tuottaa aineistoa hirveyksistä, kuolleiden määrästä – haavoittuneista, verisistä kuvista ja meidän vapaudesta kuin erinomaisuudesta kansojen joukossa. On aivan selvää, että teot ovat ehdottoman tuomittavia, mutta tuon hokeminen ei estä seuraavia iskuja.

  Nuo seuraavat iskut estyvät vain yhdellä tavalla; on avattava kaikki mahdolliset keskustelukanavat ja tartuttava härkää sarvista ja katsottava tämä syy-seurauksien dominopeli sen alkujuurille saakka. Ei ole muita vaihtoehtoja.

  Maapallo ei ole vain lännenmiehen pallo,

  … se ei ole mustien pallo – ei kiinalaisten pallo. ei myöskään minkään yhden uskonnon pallo. Me olemme ihmiskunnan ja muun biosfäärillisen elämän pallo, jonka kaikki ihmisyyden voimavarat on keskitettävä jättimäisen ympäristö- ja ilmasto-ongelmien hoitoon |12. Tuohon hoitoon tarvitaan niin muslimi, kristitty kuin pakana tai keltainen -, punainen -, musta – ja valkoinen mies.

  Lopulta kysyn miksi me suomalaisina olemme Afganistanissa ja Irakissa kuin Afrikan Malissa? |13 Eikö meidän olisi syytä keskittyä omiin ongelmiimme – näin me emme luo alustaa meille näihin terrori-iskuihin. Kantavatko päättäneet poliitikot vastuunsa, jos me saamme ensimmäisen iskun|14 tänne rauhaisaan lintukotoomme?


  EXTRA

  Terrorismin taakse kätkeytyy pohjaton epätoivo ja mistään välittämätön piittaamattomuus ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/07/terrorismin-takana-piilee-eptoivo.html

  Ristin ja miekan tie – ISIS ja SS ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/10/uskonsotien-suvaitsemattomuutta-risti.html


  Tekstiin liittyvät viitenumerot

  |1 Belgian Leopold II ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Leopold_II_(Belgia)
  |2 IS ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001143067.html
  |3 HS ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1458613936434
  |4 Eurooppalainen siirtomaapolitiikka ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurooppalaisten_siirtomaavalta
  |5 Kolonialismi ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Kolonialismi
  |6 Picot & Sykes salainen sopimus ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Sykes%E2%80%93Picot_Agreement

  |7 [tyhjä]

  |8 Pakolainen ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/pakolainen
  |9 Ranskan mellakat vuonna 2005 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/ranskan-mellakat-ovat-siirtyneet.html
  |9 Ristin ja miekan tie – ISIS ja SS ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/10/uskonsotien-suvaitsemattomuutta-risti.html

  |10 Olemme myös Irakissa ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/nykyhallituksemme-osapuoleksi-sotaan.html
  |11 Olemme Afganistanissa ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/04/miksi-me-olemme-afganistanissa.html
  |12 Ympäristö- ja ilmasto-ongelmat ~ http://www.hs.fi/tiede/a1458537700454
  |13 Menimme Maliin – Ranskan pyynnöstä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/01/saammeko-lisaharmia-malista-afrikasta.html
  |14 Sotkeudummeko itse terrorismin ikeeseen? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/11/sotkeutuuko-suomi-terrorismikierteeseen.html

  Ilkka Luoma
  Kansalaiskirjoittaja

  http://ilkkaluoma.blogspot.fi
  https://www.facebook.com/first.ilkka

  AL | US | PZ | BL | BLOG 72005
  22032016

  DOC: Kostoisku_terrorismi_22032016 Microsoft Word Starter
  615 | 735

  #1095268 Ilmoita asiaton viesti

  Ilkka Luoma
  Osallistuja

  Jatkokirjoitus Brysselin terroristi-iskuun, käyttäen suomalaisen median otteita

  (Kuhunkin otteeseen on lisätty niin kutsuttu omaingressi – kursivoituna, allekirjoittaneen huomio itse jutusta)

  Perustuu alkuperäiseen kansalaiskirjoitukseen ~ x –

  1
  Nyt löytyy jo asiasisältöä ja nimenomaan lähiajan nykytavoitteet terrori-iskuille. Syitäkin esitellään tämän päivän lähtökohdista. Edelleen puuttuu syvällisempi analyysi.

  [HS] ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1458638876475

  2
  Brysselin isku

  [HS] ~ http://www.hs.fi/m/aihe/brysselinisku/.. Kooste.

  3
  Iskuilla Eurooppaan pitkä historia – Isis kuvioihin vasta viime vuosina

  [MTV3] ~ http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/iskuilla-eurooppaan-pitka-historia-isis-kuvioihin-vasta-viime-vuosina/5803970Lähihistoriaa, mutta syy-seuraussuhdetta ei viedä riittävän kauas, että todelliset syyt paljastuisivat.

  4
  Kokoomuksen kansanedustaja vaatii puolueen viestintäpäällikön eroa Bryssel-viestinnän vuoksi
  [MTV3] ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kokoomuksen-kansanedustaja-vaatii-puolueen-viestintapaallikon-eroa-bryssel-viestinnan-vuoksi/5803960Prototyyppi – kokoomuslainen liikkeellä.

  5
  PS – kansanedustaja kutsui Brysselin iskuja after partyiksi: ”Vitsailen ja vi**uilen mieleni kuntoon”
  [MTV3] ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ps-kansanedustaja-kutsui-brysselin-iskuja-after-partyiksi-vitsailen-ja-vi-uilen-mieleni-kuntoon/5803622 -… Reviiripuolustajat äänessä.

  6
  Asiantuntija MTV:lle: Näistä syistä Isis iski Brysseliin
  [MTV3] ~ http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/asiantuntija-mtv-lle-naista-syista-isis-iski-brysseliin/5804006 -… Tyhjähköä selitystä, kun tarkkaan luetaan.

  7
  Asiantuntija: Brysselin iskuissa on tyypilliset globaalin jihadismin piirteet
  [Yle] ~ http://yle.fi/uutiset/asiantuntija_brysselin_iskuissa_on_tyypilliset_globaalin_jihadismin_piirteet/8760305 -… jälleen melko tyhjää tekstiä.

  8
  Ulkoministeri Timo Soini: Euroopassa on vakava terrorismiongelma
  [Yle] ~ http://yle.fi/uutiset/soini_euroopassa_on_vakava_terrorismiongelma/8761040 -… Soinilta melko turhaa tekstiä – ne vakiot, jotka tiedetään. Sen sijaan voisi miettiä miksi näitä iskuja tulee.

  9
  Analyysi: Eurooppa vapisee – terroristit tuntuvat olevan jatkuvasti askeleen edellä

  [Yle] ~ http://yle.fi/uutiset/analyysi_eurooppa_vapisee__terroristit_tuntuvat_olevan_jatkuvasti_askeleen_edella/8760900 -… Näinköhän pidätetty kertoo ja pettää toverinsa? Ei, mieluummin kuolee, sillä kosto suuntautuisi hänen perheeseen ja sukuun. Sen sijaan hän voi kertoa miksi isketään. Tähän tosin tiedetään jo vastaukset.

  10
  Terrorismista Euroopassa kertovia taulukoita voidaan projisoida moneen tarkoitukseen – erilaisin, mutta toteen perustuvin grafiikoin.

  [Infographic] ~ https://www.statista.com/chart/4093/people-killed-by-terrorist-attacks-in-western-europe-since-1970/Havaitaan, että terrori-iskuja Euroopassa on tehty 1970 –luvulta lähtien paljon enemmän kuin viime vuosina – ja tiheämmin.

  #1095269 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ajatelkaahan tarkasti tätä otsikon otetta:

  uskoen tekonsa oikeuteen!

  #1095270 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Murha on murha, tappaja on tappaja, väriin, uskontoon tai aatesuuntaan katsomatta. Oikeutettua murhaa ei ole, on vain murha ja murhaaja. Kuolemantuomio on liian helppo, loppuelämä lasikaapissa ilman yksityisyyttä olisi oikein.


  Realisti
  Jäsen

  Kostoiskuista hiukan faktaa!


  ISLAMIN VERINEN HISTORIA

  24.03.2016 21:52

  b2ap3_thumbnail_1.jpg

  Muslimit ovat joukkomurhanneet yli 669 miljoonaa ei-muslimia vuodesta 622 lähtien. Tosiasiassa mikään ideologia ei maailman historiassa ole ollut samanlainen massamurhaaja kuin islam. Mm. viimeisen 500 vuoden aikana muslimit ovat tappaneet 80 miljoonaa kristittyä Balkanilla, Unkarissa, Ukrainassa ja Venäjällä sekä mestanneet 1,5 – 2 miljoonaa kristittyä Armeniassa. Lisäksi virallisten arvioiden mukaan muslimit ovat teurastaneet Intiassa 80 miljoonaa hindua. Sopii ehkä muistuttaa, että muslimihistorioitsija Firistha (s. 1570) laski itse, että muslimit murhasivat yli 400 miljoonaa hindua islamilaisen hallinnon aikana Intiassa, karsien hinduväestöä 600 miljoonasta 200 miljoonaan. Tässä yhteydessä ei voi välttyä ajatukselta, että jospa muslimit ovatkin pelastus maapallon väestön liikakasvulle, kun alkavat pikapuoliin teurastaa 730 miljoonasta eurooppalaisesta, sanotaanko vaikkapa 500 miljoonaa.

  b2ap3_thumbnail_2.jpgb2ap3_thumbnail_2a.jpg

  Joka vuosi islamistit tappavat enemmän ihmisiä, kuin mihin Espanjan inkvisitiolaitos pystyi 350 vuoden aikana vuodesta 1478 vuoteen 1834. Kun kristityt karkottivat tuona ajanjaksona muslimit Iberian niemimaalta, inkvisitio otti mallinsa muslimeilta, eli että vääräuskoiset tulee tappaa. Niinpä likvidoitiin kaikki ihmiset, jotka katsottiin islamin saastuttamiksi, jopa ne jotka olivat olleet muslimien orjina. Inkvisitiolaitos jahtasi myös islamista kristityiksi kääntyneitä, sillä epäilivät heidän harjoittavan salaa islamin uskoa, koska koraanin mukaanhan muslimi ei voi luopua uskostaan, kuolemanrangaistuksen uhalla. Näin toimiessaan Espanjan inkvisitiolaitos pelasti Iberian niemimaan islamistien hallinnolta, mutta tuohon muslimien karkottamiseen kului lähes 400 vuotta. Eli nyt herää kysymys, pitäisikö Euroopan äkkiä pelastaa se, mitä pelastettavissa on?

  b2ap3_thumbnail_3.jpg

  Nykypäivänä islamistiterroristit teurastavat joka päivä enemmän ihmisiä, kuin esimerkiksi Klu Klux Klan viimeisten 50 vuoden aikana. Ontuva, mutta kuvaava vertaus, sillä muslimit murhasivat 9/11 iskussa New Yorkissa kahdessa tunnissa enemmän viattomia ihmisiä kuin IRA terroristit 36 vuoden aikana Pohjois-Irlannissa, olkoonkin että tuosta WTC:n iskusta syytetään myös rahaeliittiä, mutta tekijät olivat kuitenkin muslimeita. Nämä ovat siis lukuja muslimien murhaamista ei-muslimeista. Mutta muslimit pitävät myös orjia.

  b2ap3_thumbnail_4.jpg

  Thomas Sowell arvioi kirjassaan (Race and Culture, BasicBooks, 1994), että Atlantin yli on viety 11 miljoonaa ja Pohjois-Afrikan sekä Lähi Idän muslimimaihin 14 miljoonaa ihmistä orjiksi. Orjakaupasta tiedetään, että jokaista kiinniotettua orjaa kohden moni kuolee. Lähetyssaarnaaja David Livingstone arvioi, että jokaista plantaasille asti saatua orjaa kohti viisi muuta oli kuollut matkan aikana. 11+14 miljoonaa tekee 25 miljoonaa orjaa, kerrottuna viidellä, tekee 125 miljoonaa ihmistä, jotka menehtyivät muslimien Afrikassa harjoittamassa orjakaupassa.

  b2ap3_thumbnail_5.jpg

  Muslimit ovat siis teurastaneet ihmisiä enemmän kuin Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot tai Idi Amin (joka itse oli sunni muslimi) yhteensä. Eikä toisin uskovien tappaminen ole loppunut vaan jatkuu aina vaan. Eli mikään ideologia ei ole suorittanut samanlaisia kansanmurhia kuin islam, eikä mikään ideologia ole ollut niin pitkäikäinen verenhimossaan kuin islam – yli 1400 vuotta! Eikä mikään aatesuuntaus tai harhaoppi ole niin väkivaltainen, epädemokraattinen ja naisvastainen kuin islam, ja siksi muslimiyhteiskunnat ovatkin jääneet europpalaisista pahasti jälkeen. Ja tämän ajatusmaailman kannattajia me olemme nyt päästäneet sadoin tuhansin tänne Eurooppaan (ja lisää on tulossa), ensin elämään meidän siivellämme, kunnes he tuntevat itsensä riittävän vahvoiksi ja teurastavat meidät – kuten ovat tehneet historian aikana kaikille alistamilleen kansakunnille. Sitäkö me odotamme kiltisti pää pölkyllä?

  b2ap3_thumbnail_7.jpg

  Lue lisää: http://www.taikaluukku.com/news/islamin-verinen-historia/

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Alueelle ‘Ulkomaat’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.