kirjoille uusi elämä e-kirjoina

Etusivu Foorumit Lukeminen kirjoille uusi elämä e-kirjoina

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 6 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #101379 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Olen kirjoittanut seitsemän historiallista romaania. Kaikki kirjoittamani kirjat sijoittuvat esikristilliseen aikaan, joten tässä ahtaasti määritellyssä genressä lienen Suomen kirjallisuushistorian eniten julkaissut kirjailija.

  Viimeistä kolmea kirjaani on saatavilla paperikirjoina. Niitä ei enää löydy monesta kirjakaupasta, mutta verkkokaupoista ne ovat yhä saatavilla.

  Kaikki kirjani ovat saatavilla e-kirjoina. Erityisesti vanhempien teosten suhteen e-hinnoittelu on myös kohtuullinen ja asiakasystävällinen. Minusta on hienoa, että vanhat teokset saavat elämän jatkoajan e-kirjoina.

  Aiheesta enemmän:
  Jukka M. Heikkilä – historiallisia romaaneja – antiikin aika


  Nimetön

  90-luvulla oli hienoa olla suomalainen. Me olimme edelläkävijöitä telecom-murroksessa. Nokian insinöörit tuottivat innovaatioita ja teleoperaattorit tekivät sitä, mistä muut vasta unelmoivat. Se aika koki huipennuksensa, ja sitten jäi meille vain historiaan muisteltavaksi. Nyt me olemme takapajula.

  Nykyään USA:n markkinassa yli neljännes kirjoista ostetaan e-kirjoina. Suomen markkinassa e-kirjojen osuus on alle prosentti. Suomi on vaipunut kivikauteen. Meistä on tullut perässähiihtäjiä.

  JH

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Lukeminen’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.