Kirjaehdotuksia?

Etusivu Foorumit Lukeminen Kirjaehdotuksia?

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 4 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Nimetön

  Suurena Potter-fanina kyseiset kirjat on luettu useampaan otteeseen, mutta uusien lukukokemuksien etsiminen on vaikeaa. Kysyn siis mitä tahansa kirjaehdotuksia, kaunokirjallisuudesta fiktiiviseen kirjallisuuteen saakka.
  Jos on jotain ehdottaa, toivoisin myös vielä hieman aikaanne kirjoittaaksenne lyhyen mielipiteen teoksesta. Oman kirjahyllyn sisältö on erittäin suppea ja mielelläni laajentaisin valikoimaa. Potterit on, Nälkäpelit on, Stephen Kingin teoksia muutama ja satunnaisia kirjoja löytyy.
  Omassa kirjahyllyssä komeilee myös kirja ”Koukussa”, mistä pidin. Netistä löytyy tietoa jos kiinnostaa, mutta tarina on tosi ja kertoo huumekierteestä.

  Mielelläni haluaisin mielipiteitä teoksista: Ihmispedot, Enkelit ja Demonit, Heroiinipäiväkirja ja Piikki hihassa – ikuisesti sinun. Mielessäni oli vielä yksi teos, mutta nimeä en juuri satu muistamaan, mutta näistä kun saisi kuulla lukijoiden kokemuksia ja mielipiteitä, olisin kiitollinen. Mutta aihehan oli kaikenlaiset kirjaehdotukset joten pysytään siinä, edellä luetellut teokset vain bonusta jos saisin niistä kuulla. Enkelit ja Demonit löytyy jo omasta kirjahyllystä ja se olisi suunnitelmissa lukea seuraavaksi, ellen löydä uutta, kiinnostavampaa teosta aiemmin käsiini.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Lukeminen’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.