Kauneus vs. Äly

Etusivu Foorumit Kauneus vs. Äly

Tämä aihe sisältää 15 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 9 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #12978 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Yleisesti tunnetun käsityksen mukaan kaunis nainen ei koskaan voi olla älykäs.

  Asiasta voidaan olla montaa mieltä, mutta väitteen kannattajat ovat ainakin päivän Ilta-sanomia luettuaan vahvoilla:

  ””…Joulupäivänä kihlautunut kansanedustaja Tony Halme on valmis isäksi milloin tahansa…

  … Menimme kihloihin sen takia, että me molemmat haluamme lapsen nyt heti. Perheen perustaminen on elämässä aivan ykkösasia. Perheenlisäys on todella toivottu ja haluttu, Tony tunnustaa…

  … Kansanedustajan kihlattu on 38-vuotias, pääkaupunkiseudulla asuva kaunis nainen, jonka kanssa Tony on pitänyt yhtä neljä kuukautta…””

  Kaunis nainen – niinpä niin! Kuka edes hitusenkin älyä omaava nainen haluaisi ko. ””kansanedustajan”” miehekseen? Saati lasta tämän herran kanssa? Ja vieläpä oikein neljän kuukauden tuttavuuden jälkeen?

  No joo – onpahan ainakin juorulehdille juttuja myös tulevaisuudessa…

  #223539 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  No sitähän on myös miehistä sanottu, ettei järki ja tukka pysy samassa päässä!

  Mites tuo sitten Halmeen kohdalla pitää paikkaansa…

  No on myös sanottu että kaljut ovat kiihkeimpiä ja parhaimpia rakastajia. Tuo taas voi hyvinkin pitää paikkaansa. Etenkin kun suurimman intohimon laannuttua, suhteet katkeaa…

  Mutta kerrassaan älyvapaa aloitus. Tyhmä olen minäkin kyllä, koska vielä lähdin vastaamaan.

  #223540 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Totta kai kaunis nainen voi olla älykäs.

  Miten tuosta jutusta saa sen käsityksen ettei kaunis nainen voi olla älykäs? Tonylle nyt vain sattuu ne ””tyhmät”” kauniit naiset mutta eikö se ole hyvä että niillekin on ottajia ja että Tonylle on joku ottaja?

  Mulla on enemmänkin sellainen käsitys että älykkäät naiset on aina monella tapaa kauniita. Heistä kun heijastuu sitä itsevarmuutta.

  #223541 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Tuommoista ukkoa en ottais vaikka maksais…
  Jäämmä seuraamaan milloin ampuu akkansa…

  #223542 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  ””…No on myös sanottu että kaljut ovat kiihkeimpiä ja parhaimpia rakastajia…””

  Wau – siinäpä kertakaikkisen älykäs vastaus!

  Ei väliä vaikka mies olisi tunnettu sekoiluistaan ja siitä että pieksee naisystäviään tämän tästä, sinulle nähtävästi riittää että on ””kiihkeä ja hyvä”” sängyssä?

  Onnea tulevaisuudessa ja näiden ””rakastajien”” kanssa. Mitä sitten ikinä tuleman pitää, niin olet varmasti kaiken sen ansainnut…

  #223543 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Miesystäväni on kaljuuntumaan päin jo nelikymppisenä ja todella ultrakiihkeä sängyssä ja haluaa minua joka välissä. Hän on myös erittäin älykäs – siksi ei kai mitenkään komea…?

  #223544 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kyse ei mielestäni ole siitä etteivät kauniit naiset voisi olla älykkäitä. Kyllä voivat, mutta heillä vain ei ole tarvetta todistaa sitä koko ajan. ””Ruma”” nainen koittaa otsa rypyssä todistaa olevansa edes fiksu ja katsoo pitkin nenän varttaan kauniimpia kanssasisariaan. Kaunis sen sijaan uskaltaa vapautua ja nauraa itselleen ja esittää joskus ne tyhmätkin kysymykset miettimättä viimeiseen asti uskottavuuttaan.

  #223545 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Tyhmä tai älykäs, kaunis tai ruma, naiset ovat elämän suola.

  #223546 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Itse koen itseni kauniiksi ja älykkääksi mutta välillä tyhmääkin tyhmemmäksi. Sen takia en edes viitsisi todistella älykkyyttäni missään. Jonkun mitta puun mukaan olen taatusti erittäin tyhmä.

  Naisen (ihmisen) rumentaa asenne elämään. Jos pelkää olevansa tyhmä, pelkää olevansa myös ruma ja sekös se rumentaa.

  #223547 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  ””Kaunis sen sijaan uskaltaa vapautua ja nauraa itselleen ja esittää joskus ne tyhmätkin kysymykset miettimättä viimeiseen asti uskottavuuttaan. ””

  Kaunis JA älykäs pelkää menettävänsä uskottavuutensa helpommin kuin rumempi kanssasisarensa. Kauniistahan ensimmäinen oletus (joillakin) on tyhmä, jolloin helpommin myös tartutaan viitteisiin siitä, että näin olisi todellisuudessakin. Älykäs ei halua tyhmän leimaa itseensä milloinkaan.

  Tyhmillä bimboillahan ei ole mitään menetettävää maineessaan, joten he kyllä laukovat niitä ””fiksuja”” kysymyksiään joka käänteessä.

  Tässä tapauksessa blondeilla on huomattavasti vaikeampaa, sillä kaunis blondi on automaattisesti tyhmä. Kaunista brunettea ei sitävastoin yleisesti pidetä ennakkoasenteisesti typeränä. Poikkeuksen tekevät miehet, jotka ovat ympäröityjä jokapäiväisessä (työ- ja vapaa-aika) elämässä vain typerillä, kanamaisilla naisilla.

  #223548 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mitä enemmän nainen ajattelee ulkonäköään, sitä vähemmän liikenee aikaa fiksuille ajatuksille.

  #223549 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Allekirjoitan edellisen väitteen täysin. Se on huomattu.

  #223550 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Minä kääntäisin tuon niin, että hyvin usein kaunis nainen on myös ongelmallinen. Mitä tuo sana ongelmallinen pitää sisällään on sitten eri juttu. Monet kauniit naiset ovat pienestä pitäen olleet hemmoteltuja ja heidän kauneuttaa kehuttu jo nuoresta lähtien. Tästä tulee helposti ihmiselle kusta päähän ja käytökseen sellaista: ””Pois mun tieltä ku mä olen näin kaunis.”” -asennetta. Hetken tuollaista jaksaa katsella, mutta ei pitkään. Lisäksi monet kauniit naiset ovat kalliita ylläpitää ja heidän ammatilliset suunnitelmansa ovat parturi, malli, kosmetologi linjalla. Yleensä jokapäiväinen kaunistautuminen vie aikaa ja se on sitten jostain pois, eli siitä itsensä sivistämisestä ja henkisestä kehittymisestä. Älykkään ihmisenä tässä on tietenkin se dilemma, että biologinen mies sisällä haluaisi juuri tälläistä naista, mutta järki sanoo ei. Yleensä on parasta vain naida kauniita naisia ja ottaa vaimoksi tavallinen, ehkä jopa työelämässä oleva ja kohtuullisen älykäs nainen, jota feminismi ja mieskateus ei ole täysin pilannut.

  #223551 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Sinkkumiehen mileipide tai onko ””empiirinen tutkimus””, mene ja tiedä, pitää osiltaan ainakin paikkansa. Tunnistin nimittäin itseni em. tekstistä, siis osittain. Kun on koko ikänsä saanut kuulla olevansa kaunis/nätti/ihana/söpö jne. ja vielä nelikymppisenä sitä kuulee ihan junnuiltakin, on tavallaan ulkonäkönsä vanki. Tosiaalta en allekirjoita että kaunistamiseen menisi hirveästi rahaa tai aikaa. Ja jos rahaa välillä meneekin, on ne rahat itse ansaittuja, toisaalta mieheni voisi olla eri mieltä. Ulkonäkö pysyy kunnossa kun urheilee ja syö suht terveellisesti ja on ONNELLINEN. Oen aina saanut miehiltä erityiskohtelua ulkonäköni ansiosta, naiset sen sijaan ovat usein vihamielisiä, lieneekö kateutta, sitä en osaa sanoa mutta jossain määrin sitäkin. Joten osaan olla vaativa kumppani. Mutta eikö rumempikin voi olla? Passaan miestäni tarpeen tullen ja en ole uusavuton joten ulkonäköni ei tee minusta laiskaa tai tyhmää, eikä tylsää mutta toisiaan vaadin ehkä kumppanilta enemmän koska tiedän ””arvoni””.

  En ole kaikkein fiksuin, mutten tyhmäkään. Puhun viittä kieltä, opin nopeasti uusia asioita ja kanssani pystyy ylläpitämään keskustelua joten ei kauneus aina korreloi tyhmyyden kanssa, ja tyhmäähän sellaista on edes väittää.
  Kuulostaa hieman epäilyttävältä että miehet ottaisivat vaimoikseen sellaisen naisen jonka ulkonäkö ei miellyttäisi. Kaikki tuntemani upeat naiset ovat naimisissa tai jos ovat eronneita, aika nopeasti ovat uuden kumppanin kanssa.

  Aina parjataan kauniita naisia tyhmiksi, väittäisin että usein miehet ne tyhmiä vasta ovatkin! Vieno hymy ja hieman oveluutta, niin mies on myyty! Mistä johtuu että miehet ovat niin helkutin heikkoina kauniisiin naisiin? Älykkyydestäkö?

  #223552 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  On myös sanonta ””tyhjä l

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.