Kansakunnan kohtalo

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Kansakunnan kohtalo

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Moottorisaha 13 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23214 Ilmoita asiaton viesti

  travel
  Jäsen

  Katsele avoimin silmin maassamme harjoitettua valtapolitiikkaa ja kerro mitä mieltä siitä olet.

  Minä olen katsellut kohta 70 v. havainnut, että mättää ja paljon.

  Nykyisen vallanpidon politiikka johtaa maamme kriisiin.
  Oikeastaan olemme jo kriisissä.

  Hyvin omat ansionsa ansainneiden motivaatio ei enää riitä raahaamaan perässään jatkuvasti kasvavaa paapottavien joukkoa. Ei ainakaan ”moniosaajien.” Verot riistävät halun yrittää ja lisätä ilmaista jaettavaa sitä kansantuloa, joka on meille muille menoja; siis veroja.

  Jos vallassa olevat tahot, kuten kok. ja kesk. eivät saa muutosta aikaan, me kaiken kustantajat muutamme muualle. Äänestää voi helposti myös jaloillaan ja lentäen. Eikä vaan joka neljäs vuosi. Jokainen päivä on hyvä lähtöpäivä. Näin yksinkertaista se on.

  Rotatkin jättävät hukkuvan laivan.

  Mittamme on täysi ja maljamme ylitse vuotavainen.

  Nöpönassuista kuten Katainen ei ole suurten joukkojen johtajaksi. Puuttuu karisma. Puuttu ote. Toisaalta kukaan fiksu yritysjohtaja ei lähde toisten pyrkyripolitikkojen riepoteltavaksi. Esim. Ollila olisi hyvä johtaja täällä, mutta liian fiksu tasapäisten joukkoon. Saarikankaastakin on saatu tavallinen nössö. Vennamon kaltaista uskaltajaa ei meillä ole eikä tule.

  Matti Vanhasella on ikioma ongelma. Puuttuu kantti ja rämäkkyys. Liian siloposkinen ja hiljainen hissuli. Sopisi paremmin mansikkahillomainokseen.

  Tätä käyttävät isot miehet kuten Heinäluoma, hyväkseen.
  Kun heinäkasa rykäisee, kastuu pöksyt pikkupojilta kesk. ja kok.

  Totuuden yhtälö.

  Kansantulon muodostaa yrittäjien ja yleensä yritysmaailman tahkoama lisäarvo. Muuta jaettavaa meillä ei ole. ALV:kin tulee yrittäjien kassakoneilta. Palkannauttijoidenkin verot maksavat aina yrittäjät.

  Jos ei ole työnantajia ei ole palkkoja eikä niistä saatavia verotuloa. Silloin valtion kassa on tyhjä nopeasti. Jäljelle jää vain velanotto, silloin meidän 800.000 demarivirkamiesarmeijan työllistämiseen ei ole enää maksajia.

  Toinen ja suuri ongelma on epäpätevät ja laista piittaamattomia keinoja käyttävät virkamiehemme. Juristimme eivät osaa tehdä toimivia lakeja ja kansanedustajat eivät ymmärrä kokonaisuuksia.
  Niiden tekemiä virheitä oikomaan tarvitaan taas aivan ikioma virkamieskunta ja kalliit juristit. Koko oikeuslaitos on kaiken arvostelun yläpuolella, vaikka tekee virheitä siinä kuin me kaikki. Saman laisia vessanpytyn kuluttajia ne kaikki tuomaritkin ovat; myös KHO:n

  Miten on mahdollista, että alemman oikeusasteen tekemien virheiden oikomiseen tarvitaan sen yläpuolelle vielä kallis kaksinkertainen tuomiolaitos huippukalliine juristeineen. Paperipinot senkun kasvavat ja juristit lihoavat.

  Onko tämäkin vain keino työllistää demarivirkamiehiä?
  Kun nuo kolme oikeusastetta kaikki ovat väärässä, on mentävä Strasburiin vielä kalliimpaan ihmisoikeustuomioistuimeen. Siis yhden tunarikunnan virheitä oiko kolme muuta tunarikuntaa.

  Onko niin, että meillä saa olla suuri ja kallis ammattikunta, joka ei ole millään lailla vastuussa virheistään, kuten esim. lääkärit ja teollisuus? Lääkärien hoitovirheistäkin pidetään kirjaa ja maksetaan korvauksia, mutta tuomarien ei.

  Kymmenissä tuhansissa on niiden ihmisten pääluku, jotka on tuhottu henkisesti ja taloudellisesti viime laman jälkeen. Mittaamaton on se kärsimys, jossa vielä on käsittämättöät joukot ihmisiä. Osa jo itsensä tappaneita.
  Tuhoprosessin saa alkuun jopa yksinkertainen apulaisverovalmistelija päätöksillään ja sitten ei enää auta pirukaan. Niin ovat kimpassa kaikki.

  Kuitenkaan mm. demarit eivät ole tehneet mitään tämänkään asian eteen. Kok. ja kesk. pelkäävät puolestaan taas demareita ja ovat hissukseen asiasta. Kansa kärsii ja herrat vain naureskelevat.

  Tarvitaan Jaakko Ilkkaa töihin. Tarvitaan uuskansalaisaktivisteja ja näyttäviä demonstraatioita.

  Jopa makasiineja.

  Jos ystävä hyvä suljet silmäsi sosdemin kaikkivoipaisuudesta, olemme turmion tiellä. Siinä ei auta yhtään, että vaietaan vaikeista asioista ja hyssytellään, kuten sotaveteraaniasiassa. Valtiovalalle oli edullista odottaa rintamamiesten kuolevan pikkuhiljaa pois ja näin säästyneet rahat jäivät jakoon omille äänestäjille.

  Kyllä maamme politiikka on tuhon tiellä pitkällä tähtäimellä.

  t:ravel

  kun on yhteiskuntaennustajan lahjoilla varustettu tietäjä

  #317635 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Aika on tainnut ajaa sinusta ohi? Näin niitä työpaikkakiusaajiakin syntyy – tietoa puuttuu…
  Nykyisin ei saa töitä, jos ei ole moniosaaja. Näin ollen monet koulutuksekin on jo muutettu sellaisiksi, että sisältävät eri alojen oppeja….
  Jos nyt sitten on vaika pois potkittu, lamanuhri/yrittäjä, on melkoisen työn takana alkaa kilpailla työaikoista nuorten koulutettujen kanssa…
  Tästä aiheesta voisi kirjoittaa vaikka kuinka…….

  #317636 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  …mutta tarttee hoidella noita velvollisuuksia aina välillä!

  Eikö ole ihan hyvä, että suomalaiset, jotka eivät tunne vetovoimaa ”paskatöihin”, opiskelevat? Ja valmistuvat joskus tehtäviin, joita tahtovat tehdä, ehkäpä juuri silloin, kun alkaa olemaan tekijöistä pula?
  Antaa niitten ulkomaalaisten tehdä ja yrittää – keräävät niitä eläkkeitä!
  Me muut yritetään rohkeesti pelata toisilla korteilla – tehdä vähemmällä samat eläkeet. Opiskelukin on työtö, raskaampaakin kuin työ…, siitä täytyy jotenkin tykätä, täytyy olla oikeaa asennetta elää opiskelija-elämää, aikuisena…
  Tahdoin tarkastella asioita tästä näkökulmasta ja samalla tuoda esille sen, että tämmöiset tapaukset tipahtavat varsin usein pois keskusteluista!

  #317637 Ilmoita asiaton viesti

  Sami A
  Jäsen
  t:ravel wrote:
  Jäljelle jää vain velanotto, silloin meidän 800.000 demarivirkamiesarmeijan työllistämiseen ei ole enää maksajia

  Julkinen sektori on paisunut ja paisuu kokoajan. Sosiaalidemokraatit lisäävät valtaansa paisuttamalla julkista sektoria eli lisäävät jonninjoutavia virkoja ja samalla ajavat suomalaiset yritykset alas tai ne pakotetaan siirtymään ulkomaille.
  Kaikki uudet työpaikat ovat perustettu julkiselle sektorille, jotta demarit pääsevät elvistelemään. Demarit käyttäytyvät kuin yrittäjät, mutta eivät tuota mitään. Yrittäjien selkänahasta kerätyt rahat menevät turhien virkojen eli byrokratian ja fasismin ylläpitoon.

  t:ravel wrote:
  ”Niiden tekemiä virheitä oikomaan tarvitaan taas aivan ikioma virkamieskunta ja kalliit juristit. Koko oikeuslaitos on kaiken arvostelun yläpuolella, vaikka tekee virheitä siinä kuin me kaikki”

  Virkamiehet eivät tee virheitä; ainakaan asiasta ei ole ennakkotapausta: pankkiryöstöstä tuomittu joutuu suorittamaan tuomion loppuun asti, vaikka oikea tekijä on saatu sattumalta kiinni. Virkamiehet eivät kuitenkaan vapauta sijaiskärsijää, koska eivät voi myöntää virhettä. Suostuivat sentään aloittamaan tutkinnan uudelleen; tämä oli jo melkoisen suuri myönnytys, vaikka vankia ei vapautettukaan. Demareilta ei voi paljoa vaatia.

  t:ravel wrote:
  ”Kymmenissä tuhansissa on niiden ihmisten pääluku, jotka on tuhottu henkisesti ja taloudellisesti viime laman jälkeen”

  90 luvun yrittäjien velkapääomat myytiin ulkomaalaiselle perintäyhtiölle (Aktiv Hansalle) 3 % velkapääomalla. Myyjä oli vasemmistolainen Suvi-Anne Siimes. Yrittäjille ei luonnollisesti tarjottu mahdollisuutta ostaa itseään vapaaksi, vaan ulkomainen yhtiö jatkaa perintää täydellä velkapääomalla maailmanloppuun asti.

  Ravelin kirjoitus oli täyttä faktaa. Todennäköisesti kuitenkin joku sosiaalidemokratian aatteen kannattaja loukkaantuu. Loukkaantumien on nykyajan ilmiö.

  #317638 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ihan hyvin kirjoitettu, Sami ja Ravel!
  Minä vain yritän vapauttaa itseni menneistä ja aloittaa uutta elämää… Luotto kaikkeen on mennyttä, pelko on ikuinen riesa, oikeuteen ja hyvyyteen on usko mennyt………. Tällaiselle tapaukselle sopii opiskelu ja sellainen ”lepo” – mitään ei oikein ole vietävissä…
  Voisin kirjoittaa kokemuksia, mutta syyllistyisin vuotoihin, mikä ei ole hyväksi millään linjalla…………. Olen kuin sissi-kissa, joka tipahti korkeelta – se tipahtaminen vain kesti vuositolkulla ja oikeastaan en tipahtanut, koska pidin aina jalat maassa, itse.

  #317639 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ihmisiltä ei voi odottaa, että pysyvät mukana jonkun muuttuvissa tilanteissa – arvoissa -, kun itelläkin on vaikeuksia… Tästäköhän se vanha viisaus tulee eli vaikeuksissa ystävyys punnitaan?
  Tä-mä oli ”etäinen” juttu, mutta mutta…

  #317640 Ilmoita asiaton viesti

  Moottorisaha
  Jäsen

  Ravelilta taas loistava alustus. Ei ole saitti ainakaan ravelin kynää tylsistyttänyt, niin tarkalleen hän tuo asiat julki.

  Tuossa muutama nimimerkki ei oikein ymmärtänyt, vaiko ei tahtonut ymmärtää, että tätä valtiota pitää yllä työnantajat, eli yksityisyrittäjät, ei mikään julkinen sektori.

  Onko se yksinkertainen asia niin saatanan vaikea ymmärtää?

  Sen me vanhat kääkät olemme teille nuoremmille jo monta kertaa todenneet, ettei Sos.Demit, enempää kuin muutkaan vasemmistoliikkeet, Vihreistä nyt puhumattakaan, ole koskaan eikä milloinkaan luoneet itse, omilla varoillaan kenellekään yhtikäs ensimmäistäkään työpaikkaa.

  Kyllä ne on porvarin yrittäjyydestä otettu nekin rahat. Porvari pistää rahansa ja muun omaisuutensa likoon ja perustaa yrityksen. Sinne hän ottaa ihmisiä töihin, joille maksaa palkkaa. Tästä palkasta menee tietty määrä veroja yhteiskunnan ”hyväksi”, joista varoista osa menee toisarvoisiin asioihin, joita edustavat mm. puoluetuet. Lisäksi työnantajalla on velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan, erilaisten maksujen muodossa.

  Yhteiskuntaa pyöritetään rahoilla, jotka on yrittäjien uskaliaalla riskinotolla saatu hankittua ja jotka ovat pitäneet meidät töissä ja maksaneet palkkamme. Siitä työnantajan maksamasta palkasta, me maksamme tuloveron lisäksi vielä monia muita veroja, joiden jälkeen käteen ei jää, kuin lusikallinen kusta, sillä sinun, minun, meidän, pitää laahata perässämme näitä kaiken maailman vapaamatkustajia, jotka eivät muuta tee, kuin vaativat itselleen parempia oloja, tekemättä asian eteen itse mitään.

  Vasemmisto ja nykyisin Vihreäliitto, ovat kyllä kunniakkaasti yrittäneet panna kapuloita yrittäjyyden rattaisiin, mutta hekin tietävät sen, ettei yrittäjyyttä saa kokonaan tappaa, sillä silloin lähtee leipä omastakin suusta ja sehän olisi vasurille pahasta, sillä niitähän vihreätkin ovat, koska eivät ole saaneet naamioitua tulipunaista kommunismiaan tarpeeksi paksun vihreän tekosyyn alle.

  Yrittäjää hakataan Suomessa kuin vierasta sikaa, eikä yrittäjä saisi koskaan puolustautua, sillä jos lähdet puolustamaan itseäsi tämän sosialisoituneen yhteiskunnan rattaisiin, olet tuhoon tuomittu. Siitä pitää lopullisesti epäpätevä oikeuslaitoksemme huolen.

  Ja kukahan viimekädessä tämän laitoksen onkaan siunannut?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.