Kamalin kirja..

Etusivu Foorumit Lukeminen Kamalin kirja..

Tämä aihe sisältää 169 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 6 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 170)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #13069 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mikä on Kamalin/huonoin kirja minkä olet lukenut?


  Nimetön

  Erinomaisen vastenmielinen tapa aloittaa uusi aihe; töksäyttää kysymyksellä.

  Jos olisit kohtelias, mainitsisit ensin mikä on kamalin kirja, minkä itse olet lukenut, ja kyselet sitten muiden kauhukokemuksia.

  #224508 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kamalin kirja, minkä jo pitkän aikaa sitten luin, oli Mikael Torfasonin Maailman tyhmin isä. Kirjassa ällöttävästi kuvattuja seksifantasioita, kirjan juoni tyhmä ja päähenkilö vastenmielinen ja epäsympaattinen!! Jotkut kirjat saa huonolle tuulelle kirjoittamistavan vuoksi, jahkataan, puhutaan itsestään selvyyksiä, tehdään liian pitkiä virkkeitä, joita mahdotonta seurata tai sitten juoni on liian pitkäveteinen tai sitä ei ole. Eipä tule mieleen ihan yhtä ärsyttävää kirjaa heti. Huonoja tai tylsiä (omasta mielestä!) on tullut luettua, mutta silloin ne jäävät kyllä yleensä kesken.

  #224509 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  En tiedä kamalasta, mutta Lisa Jewellin Hyvät bileet on varmaan eräs rasittavimmista lukemistani kirjoista. Henkilöhahmot olivat idiootteja, juoni veteli mutkia suoremmiksi kuin formulakuski ja kirjan yleinen tunnelma oli pinnallinen mitä ärsyttävimmällä tavalla.

  Heitin kirjan nurkkaan sen jälkeen kun olin saanut luettua sen loppuun, niin ärsyttävä se oli.

  #224510 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Olisin vastannut että Lisa Jewellin hyvät bileet, jos olisin ikinä saanut sen luettua loppuun. Stella, miten ikinä kykenit siihen? Mulla loppui hermo 40 ekan sivun jälkeen.

  Pahinta kirjan kanssa oli alatijatkuva tirkistelyn tunne, ikään kuin olisi raotettu ovea sellaiseen maailmaan, jossa ihmisillä ei ole ainoatakaan ajattelemisen arvoista asiaa mielessään, ei yhtään mielikuvitusta, eikä yhtään kiinnostusta tehdä asialle mitään. Puhun nyt siis sekä kirjailijasta, kirjan henkilöistä sekä niistä, joita ””ajatellen”” kirja oli kirjoitettu. Brr.

  Aika hirveänä lukijoiden aliarvostamisena olen pitänyt myös Diana Gabaldonin sarjaa, mutta sen lukeminen sentään oli nopeaa.. =)

  #224511 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Em: En itse asiassa tiedä, miten jaksoin kirjan loppuun. Kai minussa asuva pieni optimisti kuvitteli, että se kääntyy vielä paremmaksi. Ei sitten kääntynyt, ja lopulta sinnittelin kirjan loppuun pelkällä tahdonvoimalla.

  #224512 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  No, löytyisikös ketjun aloittajalta nyt sen oman kamalimman kirjan nimi?

  Tosiaan, tällainen töksähtelevä kysymys on melko epäkohtelias, mutta voit korjata käytöstäsi paljastamalla meille sen kaameimman…

  Minä jossakin mielenhäiriössäni aloin lukea Hyvät bileet läpyskää, ja toden totta, sen kamalammaksi ei kirja enää voi muuttua!

  #224513 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  On eri asia, onko kirja kamala vai onko se huono. Kamala on inhottava, ällöttävä, vastenmielinen, huono on vain huonosti kirjoitettu.

  Sarjassamme huono tulee mieleen yksi suomalainen dekkari, jonka luin vuosia sitten, mutta jäi mieleen todella ala-arvoisena, huonosti kirjitettuna. Murhaaja tuli netistä.

  #224514 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Minusta tuo Hyvät bileet oli myös kamala, pinnallisen elämäntyylin- ja ihmiskuvauksensa johdosta.

  Stephen Kingin ””Se”” oli minusta aikoinaan aika kauhea. Jostain syystä King haluaa aina laittaa kirjoihinsa perheväkivallan ja insestin kaltaisia kuvottavuuksia, vaikka vain viitteinä. Tuollaiset teemat ovat aina ahdistaneet minua aivan suunnattomasti.

  #224515 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mun on nyt kerrottava teille, että ehdottomasti kamalin koskaan lukemani romaani on Seitsemän veljestä. En kiistä sen kulttuurista arvoa (kaiken lisäksi olen itse kirjallisuuden opiskelija), mutta lukukokemuksena hirveä.

  #224516 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Joel Gross: Raakelin kirjat

  Kirja ei sinänsä ollut huono tai kamala, siitä vain jäi elävästi mieleen inkvisition kidutuskohtaukset. En muista juonta tai mitä muuta kirjassa tapahtui -vain miten ihmistä voi kiduttaa. Kamalinta asiassa on, että todennäköisesti joku on kärsinyt samalla tavalla.

  #224517 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Tess Gerritsenin Kaksoisolento jäi kesken, koska oli liian kamala. Kirja ei siis silti välttämättä ollut huono, sitä en pysty arvioimaan koska en pystynyt lukemaan pidemmälle.

  Hyvät bileet oli kieltämättä huono. Mutta onpa vastaan tullut muitakin huonoja hömppäkirjoja, eikö teille? ;o)

  Huonointa kirjaa pitää miettiä vielä, ehkä palaan asiaan.

  #224518 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Olen lukenut huonoja homppakirjoja, mutta en yhta huonoa kuin Hyvat bileet. Pinnallista homppaakin voi tehda hyvin, esimerkkina vaikka ””Nanny: lastenhoitajan paivakirja””, mutta Hyvat bileet oli liian pinnallinen ja liian aivoton.

  Se oli kuin joku Tiimarin halpispaasiaismuna verrattuna Mignon-munaan.

  #224519 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mä luen kaikkea laidasta laitaan, ja hömppäkirjakin voi olla omalla tavallaan hyvä. Hyvät Bileet oli huono, mutta hirveesti en siltä odottanutkaan.

  Mut yks suurimpia pettymyksiä oli monen suosittelema Diana Gabaldonin Muukalainen. Se oli yksinkertaisesti HUO-NO. Seksikohtaukset ihan turhia ja epäuskottavia. Juonen kulku sekavaa. Kahlasin sen läpi lukemalla n. joka kymmenennen sivun kun odotin että se paranee. Mut ei.

  Kuten sanottu, makunsa kullakin.

  #224520 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kirjoittajaa en muista, mutta se on Harhanäkyjen maailma.

  Ja Juoksuhaudan tie.

  Ja koko Jari Tervo tuotanto, paitsi Kallellaan.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 170)

Alueelle ‘Lukeminen’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.