jouduin ottamaan pikalainan

Etusivu Foorumit Talous jouduin ottamaan pikalainan

Tämä aihe sisältää 24 vastaukset, 9 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  JuhanaH 3 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 25)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #40284 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Olin varma että saan tilin Perjantaina ja seuraavana päivänä oli äitini 80 vuotis-syntymäpäivä.Matkaa oli hänen luokseen 150 km ja kukkavihko oli jo tilattu ja se oli maksettava käteisellä.Kauhuissani katsoin tiliotettani Perjantaina eikä palkkarahat olleetkaan tililläni.Vaimoni oli ulkomailla enkä pystynyt häneltäkään saamaan rahaa.Tililläni oli 9,90 euroa ja autossa bensa vähissä.Niimpä rupesin katsomaan netistä pikalainoja ja päädyin Ferratumin lainaan ja sain satasen tosi äkkiä ja seuraavana aamuna sain autoon bensaa ja kukat lunastettua.Pääsin onnellisesti matkaan seuraavana aamuna ja juhlat oli mieliinpainuvan lämminhenkiset.Sain tilin seuraavana Maanantaina mutta ilman pikalainaa olisin joutunut kerjäämään rahaa tutuilta jota en ole koskaan harrastanut.Tämä tapaus on jäänyt mieleeni ja halusin kertoa sen siksi että kyllä pikalainat ovat tosi tarpeellisia tällaisissa ennalta arvaamattomissa tapauksissa!

  suosittelen http://www.ferratum.fi

  #559713 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  kavereille ei tosin yleensä tarvitse maksaa korkoa mutta jos ei ego kestä lainata muuta kuin huijareilta niin mikäs siinä sitte

  #559714 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Kannattaa muistaa vertailla pikalainoja! Tästä voisi olla ilo:
  http://lainavertailu.blogspot.com/2008/02/pikavippi-eli-pikalaina.html

  Mutta sopivalta tuttavalta ainakin itse ensin lainaisin. Sitten vasta muilta. Riippuu toki omasta tilanteesta.

  #559715 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Yleisestihän tapana ajatella ettei pikavippejä ja lainoja kannata ottaa, mutta joskus tulee yksinkertaisesti niin kiire ettei pankkilaina ehdi ja tutuilta ei kehtaa ruinata.

  Tuossa muutamia suomalaisia luotettavia lainapalveluita.

  http://www.urheilukaupat.com/2008/10/lainat-ja-pikalainat-netist.html

  On kuitenkin syystä muistaa että näissä lainoissa lopullinen hinta on tietysti korkeampi. Kannattaakin miettiä tarkkaan mihin ja kuin pitkäksi aikaa rahaa tarvitsee. Ei kannta maksaa turhaan liikaa. Itse olen käyttänyt pikavippejä jotka voin maksaa sitten nopeasti vaikka viikon päästä kokonaisuudessaan takaisin. Vain muutaman euron kulut päälle.

  #559716 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Jos ajattelet ottavasi pikalainaa netistä niin kannattaa kyllä ensiksi katsoa muutama muukin vertailusivusto läpi kuin nuo joita ylhäällä suositeltu. Itse käyttäisin pikalainojen vertaamiseen esimerkiksi http://www.moneymarket.fi tai lainavertailu.blogspot.comia

  Toinen ihan päivänselvä on tietty google ja tehdä vertailu itse, mutta miksi vaivautua kun hyviä pikalainavertailuita on olemassa.

  #559717 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Vertailusivut ovat ihan hyödyllisiä tottakai. Itse en enää vertailuja tee, sillä olen oman hätävarani löytänyt ja tiedän mistä pikavipin otan, jos sellaisen tarvitsen.
  http://www.ainalaina.fi/pikavippi/

  #559718 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Aiemmin jouduin käyttämään pikalainoja, mutta nykyään talouteni ja suuremmat tulot takaavat, ettei pikalainaa tarvitse netistä hakea ollenkaan. Ensimmäisellä kerralla otin pikalainaa ensimmäisestä vastaantulevasta paikasta. Seuraavalla kerralla käytin vertailua, joka kilpailuttaa pikalainat netistä.

  Vertailemalla ja kilpailuttamalla netissä huomaa, kuinka härkejä toiset firmat ovat. Olin ensimmäisellä kerralla ottanut pikalainaa 300€, josta maksoin kuluja noin kymmenen kertaa niin paljon, kuin jos olisin vertaillut etukäteen ja hakenut lainaa halvimmasta paikasta. Vertailut voivat säästää monet kympit!


  Nimetön
  EX-Lainaaja, post: 10603689 wrote:
  Aiemmin jouduin käyttämään pikalainoja, mutta nykyään talouteni ja suuremmat tulot takaavat, ettei pikalainaa tarvitse netistä hakea ollenkaan. Ensimmäisellä kerralla otin pikalainaa ensimmäisestä vastaantulevasta paikasta. Seuraavalla kerralla käytin vertailua, joka kilpailuttaa pikalainat.

  Vertailemalla ja kilpailuttamalla netissä huomaa, kuinka härkejä toiset firmat ovat. Olin ensimmäisellä kerralla ottanut pikalainaa 300€, josta maksoin kuluja noin kymmenen kertaa niin paljon, kuin jos olisin vertaillut etukäteen ja hakenut lainaa halvimmasta paikasta. Vertailut voivat säästää monet kympit!

  On kätevää tsekata läpi myös joku pikalaina vertailu, josta löydät edullisimman vaihtoehdon. Rumahan tuo on mutta taitaa toimia ihan hyvin.

  #559720 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Ei siinä pikalainan ottamisessa mitään ihmeellistä ole, kunhan muistaa hoitaa sen ajallaan pois. Ja nykyään kun pikalainaa saa ilman vakuuksia, niin helppoakin se on.

  #559721 Ilmoita asiaton viesti

  blogpro
  Jäsen
  ctv33, post: 10832175 wrote:
  Ei siinä pikalainan ottamisessa mitään ihmeellistä ole, kunhan muistaa hoitaa sen ajallaan pois. Ja nykyään kun pikalainaa saa , niin helppoakin se on.

  Totta toinen puoli. Ei siinä ottamisessa mitään jos vaan ottaa halvinta ja luotettavasta palvelusta. Edullista pikalainaa löytää helpoiten pikalaina-vertailusta täältä.

  Sivulla esitelty mm. Ferratum, Ege, jne.

  #559722 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  tästä löytyi halvin pikalaina ja ilmaisella nettihakemuksella
  Lainaa / oma talous / tarjoukset

  myös tässä on hyvät ja luotettavat lainaajat
  LAINAA | heti lainaa ilman vakuuksia

  #559723 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Mä oon aina katsonut sopivimman lainan sivuilta Uudet vippipaikat – Yksi Suomen suosituimmista vippivertailuista!

  Vertailu kannattaa, kuluissa ja koroissa on eroja!

  #559724 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Tsekatkaa noi jos jotain vippiä haetta. Joku nuista pelittää varmasti. Ei mitään turhia kuluja vaan lainaa nätisti ja nopeasti
  Pikavipit, pikalainat ja kulutusluotot 50-25000€ | Lainaa netistä

  Pikalainat ja vipit aivan varmasti parhaista. Ei kannata kikkailla.

  #559725 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Niinhän sitä välillä joutuu pikavippiä hakemaan, mutta eipä se vippaaminen nyt sen erikoisempaa ole kuin se että hakisi suurempaa lainaa

  #559726 Ilmoita asiaton viesti

  Mato.Maki65
  Jäsen

  Olen aina ihmetellyt, miten pikavippeihin ja muihin pienlainoihin saadaankin liitettyä niin paljon mystiikkaa ja epäilyjä. Lieneekö vain kivaa ajanviihdettä hieman revitellä niiden kustannuksella.

  Käytännössä kaikilla pikalainoilla on kustannukset hyvin esillä sivustolla, useimmilla jopa lainalaskurit, joilla voi katsoa valitsemansa summan ja laina-ajan mukaisen kuukausierän.

  Tämän lisäksi moni lainojen vertailusivusto julkaisee kuukausierätaulukoita, jotka auttavat oikean kuukausierän valinnassa. Kuukausierä sisältää kaikki lainansaajan maksettaviksi tulevat erät, sen päälle ei tule enää mitään.

  Niinkuin tämänkin viestiketjun aloittajalle, ja monelle muullekin, pikalaina tarjoaa hyvän keinon selvitä lyhytaikaisesta rahapulasta.

  Yksi suosituimmista nopeista lainoista, jolta rahat tulevat tilille jopa 15 minuutissa, on Credit24.

  Siltä voi hakea lainaa 100-3.000€. Lainanhakijan tulee olla 19 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Credit24 myöntää lainan ilman vakuuksia ja takaajia.

  Lue lisää Credit24

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 25)

Alueelle ‘Talous’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.