Jakautuva Eurooppa myytävänä!

Etusivu Foorumit Ulkomaat Jakautuva Eurooppa myytävänä!

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Realisti 4 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #110965 Ilmoita asiaton viesti

  Ilkka Luoma
  Osallistuja

  (Aiemmin kylmä sota purkautui, kun Neuvostoliitto romahti ja syntyi uusi toivon aalto yhteneväisemmästä Euroopasta, mutta jäljelle jäi Nato – joka on laajentanut reviiriään tässä vuosien saatossa)

  [ … suomalaiset poliitikot kreikka-neuvotteluissa liittoutuivat Saksan taakse; olihan Saksa jo aiemmin auttanut Suomea neljästi 1]. Kansalaiset ’Erkki ja Liisa’ huusivat, etteivät enää hyväksy rahan lappamista ja luottivat Perussuomalaisiin, olihan ulkoministeri Timo Soini pyhästi vakuuttanut, ettei veronmaksajien rahaa enää jaeta. Aiemmin Soini vaati Suomea eroon eurosta ja EU’ sta … ]

  Nyt Eurooppaa myydään itään ja länteen. EU-eurooppalainen epävireä kansakoti 2] jakaantuu jälleen hyvää vauhtia – edellinen kylmän sodan raja Natona ja ’Varsovan liittona’ on jo siirtynyt vanhan Neuvostoliiton rajoilta nykyisen Venäjän rajoille.

  Ukrainaan ja Kreikkaan ovat muodostumassa kipupisteet

  Venäjä ei luovuttaisi Ukrainaa lännen leiriin – eikä EU/ USA Kreikkaa idän vaikutuspiiriin.Ukrainassa idän ja lännen raja on muodostumassa epävirallisen Donpassin tasavallan ja kiovalaismielisten välimaastoon ja Kreikassa idän vaikutteet ovat jo Pireuksen satamassa ja myöhemmin mahdollisesti venäläisten kaasuputkessa – matkalla kohti Italiaa.

  Kun Neuvostoliitto romahti – annettiin lupauksia lännen leiristä

  1990 USA’ n silloinen ulkoministeri James Baker lupaili 3], ettei Nato ja sen myötä lännen vaikute leviä niiltä silloisilta rajoiltaan. Tuolloin USA tarvitsi Persianlahden sotaa 4] varten myötämielisyyttä Kremlistä – syntyi suullinen vaihtokauppa. Vaihtokaupan aikaa elettiin tovi.

  Venäläisyyden ulkopuoliset ”varsovan liittolaiset” liittyivät kilpaa Natoon

  Baltian maina, Puolana, Tsekkinä ja niin edelleen. Bakerin vaihtokaupasta ei ollut enää niin väliä – olihan Irak saatu toistaiseksi nujerrettua, eikä Kremlkään juuri normaalia diplomaattista jargoniaa enempi valittanut natolaajentumista.

  Tiukka raja!

  Myöhemmin, kun natolähestyminen kolkutteli jo slaavilaisuuden portteja – nousi Kremlistä kysymyksiä, eikö Bakerin kanssa tehdyllä vaihtokaupalla ollut enää merkitystä. Baltian maat vielä nieltiin – eihän siellä niin suurta takaisinkytkentää ollut Venäjään – sen sijaan Ukrainassa nousi seinä pystyyn – oltiin slaavilaisuuden ja Kiovan venäläisyyden 5] synnyinsijoilla. Tässä meni raja ja nyt Venäjä päätti, että siihen se pysähtyy ja Ukraina jaetaan 6]. Euroopan myynti ja uusjako oli alkanut.

  Euroopan myynti jatkuu – nyt kohteena on Kreikka

  Kreikka ’myydään jonnekin’ – joko IMF johdannaisille, EKP jatkumolle tai euromaiden järjestöklikille – holhoukseen. Muistammeko muuten miten me olimme houlhouksen rajalla 1980 -luvun lopun hulabaloovuosien jälkeen ja sen kuinka kaikessa hiljaisuudessa Saksasta tuli pankki ja pelasti meidät neljännen kerran.

  Moni ei muista selvitystilaamme, koska siitä ei elämöity, vaan asia pysyi hiljjaisuudessa aina eläköityneen valtiosihteeri Raimo Sailaksen paljastukseen saakka 7] – siihen mennessä asiasta tietäviä ei uskottu.

  Nyt Kreikkaa riepotellaan ja jaetaan jo taseita, saaria ja satamia – itään tai länteen

  Kreikan jako on käynnissä. Mitä nappaa itä ja mitä länsi. Pireuksesta on jo vuokrattu osia kiinalaisille, sillä he haluavat sataman olevan yksi niistä kolmesta Eurooppaan ”sisäänpääsystä” – loputtomalle kiinalaiselle tavaravirralle, mitä me hintatietoisina ostamme ja tulemme ostamaan. Kiina halunnee koko Pireuksen – tarjottua hintaa ~2,75 miljardia euroa, pidetään käypänä hintana satamalogistiikasta ja sen täydestä käyttöoikeudesta.

  Venäjä haluaa myös osingoille ja samalla balsamia kiovan venäläisyyden haavoihinsa,

  … vaikka Krim olikin saatu jo ’pelastettua’ tässä Euroopan uusjaossa, johon muun muassa Ukrainassa USA ottaa yhä aktiivisemmin osaa – puhutaan jo amerikkalaisten Euroopan ’vietnamista’ 8], siksi osallistuvaa jo sotilaskoulutus on.

  Nyt USA on puuttumassa myös Kreikan osingonjakoon IMF’ n kautta 9],

  onhan USA IMF’ n vaikutusvaltaisin osakas ja rahoittaja. USA halua leikata todellisuudessa Kreikan lainakuormaa 0], joka taas ei sopisi saksalaisille eikä suomalaisille. Suomihan komppaa isoa veljeään ’hamaan tappiin’ saakka – Lento-osasto Kuhlmey 11] ei ole unohtunut, eikä huudahdus Helsingin pörssisalista – ”Otto tuli apuun”!

  Euroopan kahtiajako jatkuu Saksana ja Ranskana,

  … tosin heillä lienee yksi yhteinen pinnanalainen tavoite saada USA pois Euroopasta 12] – sotilaallisesti, ja vastaavasti huomenlahjaksi amerikkalaisille annettanee TTIP vapaakauppasopimus, jolla tyydytetään USA’ n ote Euroopasta – lähtömaanosastaan, kun intiaanien maita lähdettiin heti Christoffer Kolumbuksen jälkeen pakkolunastamaan.

  USA tarvitsee otteen EU-Euroopasta

  Kreikan ei haluta, toistaiseksi natovaltiona lipuvan idän leiriin eikä Kiinan valuutan – juanin – piiriin, joka voisi olla yllättävä apu ja selviytymiskeino, jos lähtö eurosta tulisi. USA tarvitsee Euroopan kaupallisiin vaikutusotepäämääriinsä, koska kaukaa idästä sille on tullut kuin tyhjästä jo nykyisin maailman suurin talous – Kiina 13].

  Kiina on se USA’ n pahin uhka,

  … vaikka kiinalaiset ovat enempikin kauppamiehiä kuin sotilaita. Muistamme tässä vaiheessa, että USA on eniten sotinut valtio maailmassa 14] ja aina viimeisen 100 vuoden aikana kaukana omilta rajoiltaan – muiden mailla ja muiden valtioiden alueille hyökkäillen – mandaatilla tai ilman. Muu maailma saattaa BRICS’ in kautta huutaa vastavoimaa USA’ n valtahegemonialle 15] ja tämän amerikkalaiset ovat myös oivaltaneet!

  Eurooppa on puhutun myötä sivistyksen kehto ja Kreikka sen demokratian ydin
  [ … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2011/11/eurooppalainen-ongelma-kreikkalaisella.html – ]

  Nyt ovat demokratia ja sivistys tiukoilla, kun arkikreikklaiset kuristetaan ja kiristetään muottiin, jonka valuvirhe on jo tehty kauan sitten – peruskreikkalaisten sitä juuri koskaan edes huomaten. Vain kähmijät, pelurit, sijoittajat ja lännen pankit pelasivat pokerinsä siten, että nyt Kreikka on de facto konkurssissa – vaikka taseita ei ole vielä jaettu. Onko nyt alkamassa harjoitusmoodina eurooppalaisuuden myynti, jossa ostajina ovat itä ja länsi.

  Eurooppalaisuuden huominen on yhteisessä puolustusjärjestelyssä,

  .. jossa Eurooppa ulottuu jo kansakouluopin mukaan sinne Uralille saakka 16] . Saksa halunnee ottaa roolinsa omien talouskykyjensä puitteissa 17], ja siksikin se tarvitee Venäjän markkina-alustakseen.

  Saksa ei halua Venäjän lipuvan kiinalaisten ”käsiin” 18] – vaan eurooppalainen rauha taattaisiin Saksan ja Venäjän yhteistoiminnalla 19], tuo kehitys oli edellisen liittokanslerin – Gerhardt Schröderin aikana jo hyvässä vauhdissa.

  Eurooppa ei ole yhtenäinen alue,

  se on itseäasiassa sulatusuuni, jonne pyrkii voimallisesti omiaan hakemaan miljoonat siirtolaiset, jopa puoliväkisin – pakolaiset muistavat, mistä tulivat löytöretkeilijät ja myöhemmin kolonnialismin ikeet – vieden monien alus- ja siirtomaiden huomisen menestymismahdollisuuden omiin emomaihinsa 20].

  Nyt vähäosainen maapallo-osa hakee omiaan takaisin Euroopasta

  … oikeutuksella tai ei, mutta siirto on jo käynnissä. Eurooppa lähestyy joustavuudessaan myös uskonsotia, jossa suvaitsevaisuus ottaa mittaa suvaitsemattomuudesta 21] (lukija saa päättää mikä mitäkin).

  Euroopan myynti ja jako on jo käynnissä

  EU eripuraistuu, vaikka alulla oli hienokseltaan upea uuden maailman valtarakenne. Yksittäisten valtioiden omakeskeisyys 22] on rikkomassa yhteenkuuluvuuden, joka oltaisiin ehkä voitu saavuttaa, mutta nyt Kreikka ja Ukraina ovat koetinkivet.

  Kaikki riippuu lopulta voimiensa tuntoon nousseesta Saksasta 23] sekä sen suhteesta Venäjään – olisivathan nämä yhdessä ylivertainen rakennelma turvaamaan eurooppalaisen kaupan, puolustuksen ja järjestyksen 24].

  #1084827 Ilmoita asiaton viesti

  Ilkka Luoma
  Osallistuja

  Lisäkirjoitukset ja vastaanottajat:


  Viitenumeroiden alaiset lisäkirjoitukset

  1] Saksa on auttanut meitä neljästi ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/11/kayko-euro-eu-saksan-lompakolle.html

  2] [2014 | 2005] Onko EU maho jättiläinen? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/eu-maho-jattilainen-virkarollaattorin.html

  3] Suullisia lupauksia ~ http://www.spiegel.de/international/world/nato-s-eastward-expansion-did-the-west-break-its-promise-to-moscow-a-663315.html – Spiegel

  4] Persianlahden sota 1991 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Persianlahden_sota

  5] Kiovan venäjä ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiovan_Ven%C3%A4j%C3%A4

  6] Itä ja länsi kohtaavat Ukrainassa ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ukrainassa-kohtaavat-nyt-it-ja-l-nsi-sotajalalla

  7] Raimo Sailaksen paljastus ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147391-tapaus-raimo-sailas

  8] USA lisää sotilaallista läsnäoloa Ukrainassa? ~ http://yle.fi/uutiset/yhdysvallat_harkitsee_sotilaskoulutuksen_laajentamista_ukrainassa/8153545

  9] Valtiovaraininisteri USA’ sta Eurooppaan! ~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015071520037713_ul.shtml

  9] Jospa IMF ei lähde kreikkarahoitukseen enää mukaan? ~ http://www.hs.fi/talous/a1436845380728

  0] IMF: Leikataan Kreikan velkakuormaa! ~ http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2015/05/05/imf-euromaille-leikatkaa-kreikan-velkoja/20155659/12

  11] Saksan ratkaiseva apu Suomelle 1944 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/02/1944-rintamakarkureista-lento-osasto.html

  12] Puhutaan EU’ n omasta puolustusjärjestelystä ~ http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/88699-maailmaa-nahnyt-konkari-hammastyi-mita-sauli-niinisto-tarkoittaa

  13] Kiinan maailmanlaajuinen mobilisaatio ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=877321 – [21605]

  14] Ehkä maailman eniten sotinut valtio – USA? ~ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States

  15] Kiina nousee tasapainovoimaksi USA’ lle ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=954920 – [33134]

  16] Eurooppalainen kokonaispuolustus Uralille saakka ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1190875 – [3490]

  17] Saksa tulee väkevänä ulos historiastaan ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50431-saksa-tuli-tanaan-vakevana-ulos-historiastaan

  18] Venäjä sekä Kiina – yhdessä? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163220-kiina-venaja-usa-eu

  19] Saksa ja Venäjä voivat taata euroopparauhan? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1048367 – [12880]

  20] Ympäristövelkamme kehitysmaille ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/11/ymparistovelkamme-kehitysmaille.html

  21] Suvaitsevaisuus >< suvaitsemattomuus? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=919214 – [13934]

  22] Vain oman valtion etu – ei lainkaan Kreikan? ~ http://www.hs.fi/talous/a1436847136697

  23] Saksa johteinen liittokunta? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86993-saksa-johteinen-liittokunta

  24] ”Ellet voita vihollistasi – tee siitä ystävä” -viisaus Kiinasta ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=943618 – [15422]

  EXTRA

  a] Saiko edellinen pääministeri Jyrki Katainen jo kansalaisvaroituksen? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/12/onko-katainen-saanut-jo.html

  b] Lännenmies luhistaa Putinin Venäjää? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1097438 – [24857]

  Ilkka Luoma

  http://ilkkaluoma.blogspot.fi

  https://www.facebook.com/first.ilkka

  Cc:antti.pesonen@ipu.fi; hannu.raikkonen@teliasonera.com; olli.rehn@tem.fi; timo.laaninen@keskusta.fi; matti.putkonen@perussuomalaiset.fi; ville.niinisto@eduskunta.fi; jussi.niinisto@defmin.fi; paavo.arhinmaki@eduskunta.fi; vesa.puttonen@helsinki.fi; markku.kangaspuro@helsinki.fi; hanna.smith@helsinki.fi; teija.tiilikainen@fiia.fi; juha.vihriala@etla.fi; presidentti@tpk.fi; laura.huhtasaari@eduskunta.fi; jussi.halla-aho@europarl.europa.eu; erkki.liikanen@bof.fi; jutta.urpilainen@eduskunta.fi; antti.rinne@eduskunta.fi; jyrki.katainen@ec.europa.eu; paavo.vayrynen@europarl.europa.eu; juhana.vartiainen@eduskunta.fi; sixten.korkman@aalto.fi; pekka.sutela@lut.fi; martti.hetemaki@vm.fi; alexander.stubb@vm.fi; juha.sipila@vnk.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; timo.soini@formin.fi

  Sent: Wednesday, July 15, 2015 3:25 PM

  Subject: KANSALAISKIRJOITUS – Jakautuva Eurooppa myytävänä!


  Jakautuva Eurooppa myytävänä!

  AL .. IL .. Vf .. Pz .. BL .. BLOG 56929
  15072015

  doc.: sales_europa_eu_15072015.doc – OpenOffice Writer
  [1257 | 12110]

  #1084828 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Meillä Suomessakin on paljon yksinkertaisia ihmisiä , jotka kuvittelevat, että on jokin yhtenäinen EU:n etu. Se on suurta harhaa, kun esim . Ranskan , Saksan tai Englannin johtajat vierailevat EU:n ulkopuolella he eivät suinkaan ole edustamassa unionia, vaan nimenomaan omaa maataan ja sen etuja .
  Kun meidän nilkit , siis nämä maanpetturit Rysselinkävijät yrittävät olla mallioppilaita he itse asiassa toimivat Suomen kansallisia etuja vastaan .
  Paavo Väyrynen teki hienon kansalaisaloitteen . Suomen etujen mukaista on erota EU:sta ja myöskin rahaliitosta .
  Euroopan Unioni on se uusi paavinkirkko , jota meidänkin raharuhtinaat kumartavat. Meillä on EU:ssa vajaan kahden prossan äänivalta, eli suuret jäsenmaat vievät , niinkuin pässiä narusta.
  Itsenäisellä valtiolla on oma raha ja sadan prosentin päätösvalta omiin asioihinsa.

  #1084829 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön
  Engel, post: 11754421 wrote:
  Meillä Suomessakin on paljon yksinkertaisia ihmisiä , jotka kuvittelevat, että on jokin yhtenäinen EU:n etu. Se on suurta harhaa, kun esim . Ranskan , Saksan tai Englannin johtajat vierailevat EU:n ulkopuolella he eivät suinkaan ole edustamassa unionia, vaan nimenomaan omaa maataan ja sen etuja .
  Kun meidän nilkit , siis nämä maanpetturit Rysselinkävijät yrittävät olla mallioppilaita he itse asiassa toimivat Suomen kansallisia etuja vastaan .
  Paavo Väyrynen teki hienon kansalaisaloitteen . Suomen etujen mukaista on erota EU:sta ja myöskin rahaliitosta .
  Euroopan Unioni on se uusi paavinkirkko , jota meidänkin raharuhtinaat kumartavat. Meillä on EU:ssa vajaan kahden prossan äänivalta, eli suuret jäsenmaat vievät , niinkuin pässiä narusta.
  Itsenäisellä valtiolla on oma raha ja sadan prosentin päätösvalta omiin asioihinsa.

  Ryssä vetää enkeliä edestä ja takaa, ryssä on enkelin rysseli ja moskova mekka, minne kunmartaa. Itsenäisyys on enkelille suhteellinen käsite, sillä enkeili mielestä sosialistinen internationaali saisi viedä suomalaisten äänivallan kokonaan, jos olisi voima, mutta, kun ei ole valtaa, ei valtakirjaa kommarilla, eilkä tule.
  Ps: Ryssä näkee kohta nälkää, kuolkoot.

  #1084830 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön
  antisosssu, post: 11754449 wrote:
  Ryssä vetää enkeliä edestä ja takaa, ryssä on enkelin rysseli ja moskova mekka, minne kunmartaa. Itsenäisyys on enkelille suhteellinen käsite, sillä enkeili mielestä sosialistinen internationaali saisi viedä suomalaisten äänivallan kokonaan, jos olisi voima, mutta, kun ei ole valtaa, ei valtakirjaa kommarilla, eilkä tule.
  Ps: Ryssä näkee kohta nälkää, kuolkoot.

  Antti Possu läävästään antoi jälleen korkeimman tason lausunnon .

  #1084831 Ilmoita asiaton viesti

  Hadermann
  Osallistuja
  Engel, post: 11754421 wrote:
  Meillä Suomessakin on paljon yksinkertaisia ihmisiä , jotka kuvittelevat, että on jokin yhtenäinen EU:n etu.

  Ja sinä vannot suuren Neuvostoliiton nimiin, eli olet vielä tyhmempi. He hheeee


  Nimetön

  Hajoaako EU, itään ja länteen – pohjoiseen ja etelään?


  Nimetön
  GluteusMaximus, post: 11771242 wrote:
  Hajoaako EU, itään ja länteen – pohjoiseen ja etelään?

  Ryssälä hajoaa nälkäisiin ja maanpakolaisiin.


  Realisti
  Jäsen

  Jaaha, että oikien myytävänä. Sllitkoolla hiukkan erimieltä asiasta. Siteeraanpas hiukan FB-kaveriani

  MISSÄ VIIPYY VAURAAN ARABIMAAILMAN SOLIDAARISUUS USKONVELJILLEEN?

  https://jamesgonzo.files.wordpress.com/2016/03/teretulemastsaudeihi.jpg?w=620

  Kaikki epäisänmaalliset epä isän maalliset hyvät ihmiset™ nillittävät siitä, että me sivistyneet länsimaalaiset emme tee tarpeeksi maahamme tunkeutuvien kissoja rääkkäävien ja naisväestöämme ahdistelevien ja joukkoraiskaavien ählämiläisten monitaito-osaajien hyvinvoinnin eteen! Heidän mielestään ylläpito kylpylähotelleissa, ilmaiset lääkäripalvelut ja iso tukku päivärahaa ei selvästikään riitä! Nämähän ovat etuja, joista leipäjonossa seisova pottunokkainen kanta-astuja voi vain unelmoida…

  EU on ottanut jo vastaan miljoonia kyseenalaisen taustan omaavaa potentiaalista muslimiterroristia, kun taas öljyvauraat ihmisoikeuksia solvaavat rauhanuskonnon™ ählämit eivät ole tehneet mitään auttaakseen uskonveljiään.

  Poliittinen eliittimme on pitänyt lukuisia kriisi-istuntoja, joissa ollaan mietitty ratkaisuja, kuinka taltuttaa mantereellemme tunkeutuvan islamilaisen ihmislietteen virta. Yhdessäkään istunnossa ei olla puhuttu siitä, kuinka ohjeistaa esim. islamin kehtona tunnettua vaurasta Saudi-Arabiaa kantamaan kortensa kekoon. Tähän mennessä öljyäveriäät islamilaiset maat eivät ole tehneet mitään auttaakseen uskonsisariaan. Tämän toiminnan vauras ählämilä on selkeästikin ulkoistanut hyväuskoisille vääräuskoisille kulttuurimarxisteille. Tästä hyvä esimerkki Suomen Hölmölä, jonka Stubb, Orpo, Sipilä ja Soini täysin rinnoin siunaavat… Siunattua pääsiäist

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Alueelle ‘Ulkomaat’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.