Ilmainen virtuaaliympäristö kaikenikäisille

Etusivu Foorumit Media ja It Ilmainen virtuaaliympäristö kaikenikäisille

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 4 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #47674 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Olisikohan suomalaisten aika tehdä invaasio maailman suurimpaan virtuaalimaailmaan, Active Worldsiin? Kyseessä on hieman SecondLifen:n kaltainen 3D-todellisuus, ilman ”lieveilmiöitä”. Ohjelman avulla voi ilmaiseksi esim. chatata, luoda oman avatarin ja rakentaa käytännössä rajattomasti. Rekisteröitymällä ja maksamalla saa lisäetuja, kuten vaikkapa rakentamisensa jäämään pysyvästi muiden käyttäjien ihailtavaksi.

  Paikassa on useita virtuaalisia maailmoja, joista suurin on perustettu jo vuonna 1995 ja tuhannet käyttäjät ovat rakentaneet luovuutensa rajoissa siellä siitä asti. Sopii kaikenikäisille.
  Itse ihmettelen että paikka ei ole saanut pitkästä historiastaan huolimatta enempää julkisuutta. Nettisivut on surkeat, mutta itse ohjelma mainio: http://www.activeworlds.com
  Onko joku kokeillut?

  #654054 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Itsekin rakennellut -99 lähtien Active Worldsiin ja löysin tuossa ihan äskettäin (oikeastaan uudelleen) vanhan Finland Cityn, joka alun perin on rakennettu 1997. Rakentajina mm. Temppis, Lemo, Firefist, Eric the finnish ja monta muuta.

  Finland City löytyy koordinaateista AW 1178N 123W.

  #654055 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Finland City on tuttu paikka, mutta rakentamani rakennus ilmeisesti tuhottu sillon aikoinaan tai siitä oli jäljellä vain rippeet. Koittanut tehdä pientä salapoliisityötä ketä tuonne onkaan rakentanut ja muutamia ihmisiä löytänytkin Facebookista! :)

  Monet rakentajat ovat pistäneet talonsa pihalle postilaatikon, joista löytyy heidän sähköpostiosoite ja oikea nimi. Tosin sähköpostiosoitteet ovat itsessään vanhentuneita ja niiden loppuosat ovat useimmissa @dlc.fi tai @sci.fi joita ei ilmeisesti ole enää ollut olemassa sen jälkeen kun on tälle vuosituhannelle siirrytty.

  Kannattaa käydä vierailemassa ainakin Finland Cityssä tai jos on mielessä itsellä muita suomalaisten tekemiä paikkoja! Active Worlds on nyt pari vuotta ollut ilmainen, eli kansalaisuuden rekisteröiminen ei maksa mitään ja voi vapaasti rakennella mitä tykkää, pelkäämättä että joku muu tuhoaa rakennuksesi.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Media ja It’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.