Ihmiskauppa

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Ihmiskauppa

Tämä aihe sisältää 18 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 14 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23286 Ilmoita asiaton viesti

  Utelias-
  Jäsen

  Radiouutiset kertoivat juuri että oikeudenkäynti parituksesta ja ihmiskaupasta on alkanut Helsingissä. Syytettynä on kaksi suomalaista ja kuusi virolaista henkilöä. Asianomistajina on 14 virolaista naista, joukossa yksi kehitysvammainen. Kehitysvammaiselle oli luvattu töitä Suomessa lastenhoitajana, mutta hänet pakotetettiin prostitoiduksi. Asiakkaita hänelle ohjattiin päivässä jopa viisitoista. Laakin hinta oli kuulemma 80 euroa ja liiga otti kaiken itselleen. Syyttäjän mukaan liigan toimintaan liittyi poikkeuksellisen paljon pelottelua ja uhkailua.
  Jos meikäläinen saisi päättää tuomioista, niin parittajien päätä ei siliteltäisi.

  t. Utelias

  #318828 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Rumaa hommaa. En koskaan tule ymmärtämään parittajia. Sen Ymmärrän jos joku omasta tahdostaan myy itseään, saa ainakin liksat itselleen.
  Parittajan määritelmässä kuvastuvat: kidutus, ihmisarvon mitätöinti, raakuus, hyväksikäyttö, pahoinpitely, henkisten kärsimysten aiheuttaminen mm.

  Yleensä nämä hyväksikäytetyt ovat narkomaaneja, helpon rahan perään lähteviä, petkutettavia ja jopa kehitysvammaisia. Tai muuten herkkiä ihmisiä. Tai jos ei ole narkkareita niin ainakin tulevat sellaisiksi. Orpoja, köyhiä, hyväksikäytettyjä…, joihin parittajat ammatillisesti iskevät kiinni.

  Suomikin on sivistysmaa, joten kenenkään ei pidä ostaa moisia palveluja. Muuten homma jatkuu. Sääli.

  #318829 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Jaa mitkä ”prostituoidut” maastamme pitää kieltää?
  En ole tavannut ainakaan päivisin, en myöskään öisin vaikka olenkin olevinani jatkuvasti liikkeellä.
  … mitä muuten tapahtuisi jospa viimein kävisin vaikkapa pesulla? Viime vapuksi jo menasin käydä mutta taisi jäädä? Eikä härnää vieläkään mitkään ainakaan hyttyset!

  #318830 Ilmoita asiaton viesti

  Pate45
  Osallistuja

  Soli

  Vertaan sosialisismia/sosialistisia ”demokraatteja parittajiin, jotka myös käyttävät heikompiosaisia härskisti hyväkseen !

  Nämäkin sosialistien ”hyväksikäyttämät” lähtevät helpon rahan sekä katteettomien lupauksien perään ja pettyvät joka kerta !

  #318831 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Meikäläinen tuomitsee ihmiskaupan ja parituksen. Seksipalvelujen oston kriminalisointi on sen sijaan ongelmallista eikä siihen ole selkeää tarvetta. Esimerkiksi länsinaapurissa ei ole näyttöä siitä, että seksin oston tekeminen rangaistavaksi olisi merkittävästi vähentänyt prostituutiota.
  Poliisin mukaan paritus ja prostituutio Suomessa on nykyisin järjestäytynyttä toimintaa, jota johdetaan maamme rajojen takaa. Tuolle touhulle pistetään stoppi laillistamalla bordellit. Muita järkeviä vaihtoehtoja ei ole.

  #318832 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Eipä se laillistamisesta huolimatta homma taida loppua.

  #318833 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  jane, ei tule loppumaan. On kuitenkin kaikkien edun mukaista, että tuo bisnes otetaan rikollisliigoilta yhteiskunnan valvontaan.

  Veikkaan muuten että Ranskan kokennut joukkue voittaa Espanjan, elleivät sitten nuoret espanjalaiset yllätä.

  #318834 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  No, se on hieman sellasta tämä maamme ”prostituutio”, jonka ainoastaan tietäävät asiansa tekijät. Tämä uhottu prostituutio on tietääkseni jo poissa ainakin Suomen öistämme. Ainoastaan Helsingissä ja lieve-kylissään tämä asia kaivelee miespuolisten poliittisten päättäjiensä vaimojaan. Ei asiaansa edes voi kuvitella kokomaan asiaksi tietenkään.
  Maassamme on toisenlaista joidenkin mielistään ”prostituutiota”. Se on todellisuudessa sellaista, joilla on myös lapsiaan koulussa ja aviomiehensä omissa töissään. En tarkoita normaaleja äitejä vaan aivan jotain muuta. Jaa miksikö en tietäisi asiaa omasta maastani? ASIAHAN ON JULKISTA SALAISUUTTA OLLUT JO VUOSIA. Suomea on kahdenlaista monilla tavoilla. On olemassa ainoastaan koko maailmassa nämä suurimmat pääkaupunki-seutulaisemme ja se muu-heidän-maakuntansa?

  #318835 Ilmoita asiaton viesti

  Sedna
  Jäsen

  Solikka:
  ”ASIAHAN ON JULKISTA SALAISUUTTA OLLUT JO VUOSIA.”

  Solikan liiterissä tapahtuu päivin ja öin jo vuosien ajan.

  #318836 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Mielestäni Pate`tuossa mainitsee jälleen aivan oikein.

  Todellisessa yössä nimittäin ainoastaan raha-vasurit näitä slaavi-huoria maassamme todella käyttäävät!
  Valitettavasti näin on ja saan sitäkautta myös melkoiset omat öiset tilini. En siis tavallaan voi moittia maamme myöskään nuoriamhiehiä heitä, jotka ainoastaan kuvitteleevat olevansa vasemmistoon kuuluvia äänestäessään!
  Stadin Paasivuorenkatu on ollut niinkauan kuin muistan, melkoinen hmm pesä myös näissä asioissaan. Uskokoon asiani todellisuuteen ken todella vasureistamme kokemuksillaan tietää!
  Olen pirullinnen tarkoin tiedostaen. Mutten milloinkaan kaltasensa sala-kavala ainakaan valehtelija.

  #318837 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Mitä se Seednakin siinä vikisee, hä?
  Asioista, mistä et edes mitään koskaan etkä edes milloinkaan älyäkkään tietämään!

  #318838 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Maamme suurhuorista ja paikoistaan paljastui virallisesti ainoastaan yksi luukku. Ja sekin nimenomaan maamme demarijohtomme aivan omiltapuoliltaan. Se oli tämä Venäjän omistama ja jo vuiosikymmeniä ollut muu kerrostalo-sviitti-luukkunsa, kuin tämä Paasivuorenkatu?

  Miksi jokuset kakarat pitäävät meitä kaikista oikeista asioistamme tietoisia jotenkin muka tietämättöminä. Varmaan aivan tiedän omien vanhempienne puoliltanne? Tai vuokseen, miten vain itse haluatte oman asianne ilmaista. Ei muuten voi geeneistänne olettaa esimerkiksi islamilaisten eikä neekerien olevan suomalaisia kulttuuriltaan? Neekeri on oma ilmaisunsa muuten edelleen sanastaan negro.
  Jo Hiski Salomaan laulun sanojaan lainaten, ”me emme ole apina”!

  #318839 Ilmoita asiaton viesti

  Moottorisaha
  Jäsen
  Soli wrote:
  No, se on hieman sellasta tämä maamme ”prostituutio”, jonka ainoastaan tietäävät asiansa tekijät. Tämä uhottu prostituutio on tietääkseni jo poissa ainakin Suomen öistämme. Ainoastaan Helsingissä ja lieve-kylissään tämä asia kaivelee miespuolisten poliittisten päättäjiensä vaimojaan.

  Arvon Soli, olisin asiasta hieman eri mieltä. Kyllä prostituutio on melkoisen yleistä, niin Itä, Länsi, Pohjois ja EteläSuomessa. Ise en ole palveluksia tarvinnut, koska sellainen koettelisi moraaliani, enkä ole oikeastaan koskaan tullut ajatelleeksikaan maksullista hankkia.

  Kyllä kapakista on hihaan joskus nuoruuden hullutteluissa tarttunut useampikin likkalapsi, mutta ihan vaan molempien vilpittömän mielenkiinnon takia. Rahaa en ole koskaan kenellekään seksistä antanut, eikä sitä ole kukaan myöskään vaatinut.

  Mielestäni seksin ostaja on se suurempi syypää, mutta kyllä myyjä on lähes saman arvoisessa asemassa, käyttäessään hyväkseen toisen hädänalaista tilaa. Noin moraaliselta kannalta, maksullisessa seksissä, molemmat alentavat omaa arvoaan, suostumalla hyväksikätetyksi.

  Parittajat ja sutenöörit tuomitsen alimpaan helvettiin, sillä he ovat todella härskiä porukkaa, joka sietäisi menettää munansa julkisella kastraatiolla valtiolle. Sama koskee pedofiileja, jotka suurimmaksi osaksi käyttävät pikkupoikia hyväkseen. Heillä tosin on varmaan niin pieni pippeli, ettei valtio siitä juurikaan kostuisi millään tavoin. Eihän nimittäin pikkulapsen hanuriin mikään halko kaiketi mahtuisikaan. En tiedä kun ei ole kokemusta.

  #318840 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen
  Utelias wrote:
  jane, ei tule loppumaan. On kuitenkin kaikkien edun mukaista, että tuo bisnes otetaan rikollisliigoilta yhteiskunnan valvontaan.

  Veikkaan muuten että Ranskan kokennut joukkue voittaa Espanjan, elleivät sitten nuoret espanjalaiset yllätä.

  Perkeleen. Ostin pikkupojille Ranskan ja Portugalin paidat.

  #318841 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Moro Konepuukko
  Maamme määrätynmaan huorat muuttivat jo muutavuosi sitten työtapojaan aivan ratkaisevasti. Ainoastaan pääkaupukiseuduilla on edelleen näitä raaimpia ammattilais-parittajia onnettomine puoli-vankeineen. Ei missään pienissä sisämaan kaupungeissa liiku näille ammattinsa osaaville suur-parittajille edes riittävän suuria markkinoitaan. Suomi on jaettu heidän puoliltaan jo ainakin viitisentoista vuotta sitten aivan tarkoilla rajoillaan. Pietaristahan ne ovat kotoisin aivan omia monen myös muiden alojen sorttisia toimiaan.
  Huoraaminen ei lopu missään eikä koskaan. Aina on ollut ja tulee olemaan joku hieman leväperäisempi nainen ja nimenomaan miesten perässä. Monilla, hyvin monilla paikkakunnilla ja pienimmissä maamme kaupungeissa asiaansa.
  Tässähän taitaa olla paremminkin kyse näistä ammatti-sutenööreistä. Ja sitäkautta liittyviin myös jopa maamme talousrikoksiin ja huumeisiin. Näin olen ymmärtänyt jo hetkosen aikaa. Hyviä kala ja muitakin kesäkelejä myös sinne teille Konepuukko!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.