Henki meni mutta kunniaa tuli

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Henki meni mutta kunniaa tuli

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Moottorisaha 14 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23294 Ilmoita asiaton viesti

  travel
  Jäsen

  Muslimit tappoivat perheensä naisjäsenen Tanskassa, kun tämä oli mennyt naimisiin ei muslumin kanssa. Kahdeksan muutakin perheenjäsentä tuomittiin osallisuudesta murhaan.
  Lisää muslimeita meillekin, saammehan sitten kunnon lööppejä. Moniosaajista on nyt huutava pula. Minäkin tarvitsisin käärmeenlumoajia, kun tontilla kävi pari kyytä mulkoilemassa.

  Ruotsisssa on tuomittu muslumi, joka käytti 12 v. tyttönsä Somaliassa neulotuttamassa tämän herkkupussin umpeen oikein kalastajalangalla.

  Sitä se kromaani teettää.

  t:ravel,
  jonka ruunakin on leikattu ja pussit ommeltu kiinni. Ei ole edes sitä huomaavinaan.

  #318927 Ilmoita asiaton viesti

  Moottorisaha
  Jäsen

  Näitä ”kunniamurjaaneja” ei Suomessa saa arvostella. Käsky on tullut ylimmältä viranhaltijalta, sillä meidän täytyy olla suvaitsevaisia, etteivät nämä”kunniamurjaanit” vaan loukkaantuisi ja saattaisivat pahimmassa tapauksessa poistua jopa maasta.

  Voi vittu, mitä mä kirjoitan.

  No oli miten oli, niille ei saa olla paha, eikä osoitella sormella, vaikka ne juuri olisivat sinulta lompakon vieneet, tai kännykän ja poliisi kyselisi kuka sen on tehnyt.

  Vaimoni kävi tuossa männäviikolla tutustumassa Helsingin Kasvitieteelliseen puutarhaan ja joutui pakostakin kävelemään Kaisiksen puiston sivuitse keskellä päivää. Hän ei ollut uskoa näkemäänsä, kun nurmikot täyttivät suuret laumat näitä ”oikeauskoisia”. Nuoria työkykyisiä miehiä makoilemassa keskellä päivää Kaisaniemen puistossa.

  Vaimoni, joka on useasti moittinut minua siitä, kun olen arvostellut näitä kyseisiä tyyppejä, heidän laiskuudestaan ja yhteiskuntamme hyväksikäytöstä, sanoi nyt ymmärtävänsä minua paremmin ja alkavansa pikku hiljaa tarkemmin seurata tätä menoa.

  Muidenkin ihmisten pitäisi avata silmänsä ja lopettaa noiden hulttioiden hyysääminen, ennen kuin on lopullisesti liian myöhäistä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.