Hamasin politiikka !

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Hamasin politiikka !

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Pate45 14 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23278 Ilmoita asiaton viesti

  Pate45
  Osallistuja

  P.Tärkeä

  Sinä sinisilmäisenä naiivina kerroit Palestiinan vaalien jälkeen Hamasista muodostetun hallituksen lopettavan terrorismin ja että tämä terroristijärjestö ryhtyy hoitamaan politiikan avulla eikä terrorilla murhaamalla viattomia naisia ja lapsia.

  Tästä Hamasin politiikasta on saatu konkreettisia esimerkkejä, hallituksen muodostamisen jälkeen on Palestiinan sisällä käyty päivittäin aseellisia taisteluja Hamasin ja Fatahin kesken, jolle ei ole loppua näkyvissä.

  Nyt on viime päivinä viimeistään saatu lukea ja kuulla, että ei tämä Hamas ”seepra” ole luopunut karvoistaan, vaan se sama rikollinen terrijärjestö riehuu alueella edelleen ja laajensi jo terrorinsa alueen ulkopuolelle, kun hyökkäsi Gazasta Israelin alueelle.

  Tämäkö on juuri sitä demokratiaa ja politiikkaa jota sinäkin kerroit tukevasi ja vaadit, että sille annettaisiin tukea muualtakin.

  #318757 Ilmoita asiaton viesti

  Sami A
  Jäsen
  Pate´. wrote:
  P.Tärkeä

  Tämäkö on juuri sitä demokratiaa ja politiikkaa jota sinäkin kerroit tukevasi ja vaadit, että sille annettaisiin tukea muualtakin.

  EU tuki 100 miljoonalla Hamasia.
  P Tärkeä piti tekoa oikeana, koska Hamas valittiin demokraattisissa vaaleissa, näin ollen P Tärkeä antoi koulubussien räjäyttelijöille synninpäästön. Arafat oli murhaaja, joka myös sai synninpäästön, ja rahaa sinisilmäisiltä. Lopulta sinisilmäiset antoivat Arafatille Nobelin rauhanpalkinnon.

  Kun uhka on suuri, niin ihmiset ryhtyvät ihailemaan terroristeja.
  Tavallinen sinisilmäinen ei voi käsitellä uhkaa muuten, kuin tekeytymällä uhkaajien ystäväksi. Uhrit (Israelin siviilit) ovat luonnollisesti itse syyllisiä kohtaloonsa.

  Linnakundit ovat kysyttyjä avioliittokumppaneita ja terroristit saavat osakseen sairasta ihailua sinisilmäisiltä. Sairaat ja kieroutuneet ovat muotia.

  #318758 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Sami A:

  ”…Sairaat ja kieroutuneet ovat muotia.”

  No sittenhän sä olet Sami huippumuodikas…. :-)

  #318759 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  Apua!!! En kommentoi

  #318760 Ilmoita asiaton viesti

  Pate45
  Osallistuja

  P.Tärkeä

  Miksi olet nyt näin vaisu, etkä puolusta Hamasia teidän sosialisti ”demokraattien” tovereita Palestiinasta, kun he lopettivat oikein terrorismin ja alkoivat ”politikoimaan”, vai onko se uusi termi terrorismille.

  Hamas anelee EU:lta ja muualta tukea sekä rahallista apua, minun mielestäni Hamasille ja Fatahille sekä Jihadille pitää jakaa aseita riittävästi, että voivat keskenään ratkaista Palestiinan ongelman.

  Palestiinalaiset käyvät keskenään ”polittista debattia” aseilla joka päivä ja tarvitsevat siihen apua ulkoapäin, siis miksi heitä ei auteta ?

  #318761 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Nyt tulee kouriintuntuvasti ilmi Hamasin tarpeellisuus. Terroristivaltio Israel hyökkää panssareillaan siviilien kimppuun Gazassa.

  EU:n pitää nyt nopeasti toimittaa Hamasille panssarintorjuntaohjuksia ja muuta aseistusta. Pitää myös lähettää ruokaa ja lääkintätarvikkeita.

  #318762 Ilmoita asiaton viesti

  Pate45
  Osallistuja

  vierailija
  Oskari

  Eikö se Hamasin poliittinen ”valtuuskunta” vieraillut ensin Israelin puolella ja kohteliaat Israelilaiset ovat nyt vastavierailulla Gazassa.

  Näin se diplomaattinen kanssakäyminen vastavuoroisuuden ja vuoropuhelun merkeissä toimii, jota Hamaskin nyt opiskelee.

  Siinä olet oikeassa, että aseita lisää, että rättipäät voivat jatkaa keskenään omaa kansallista ”kolmiotteluaan” Hamas, Fatah ja Jihad, mutta tapelkoon rättipäät nälissään ja sairastakoon ilman lääkkeitä.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.