G8 ja Israel

Etusivu Foorumit Ulkomaat G8 ja Israel

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 14 vuotta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23761 Ilmoita asiaton viesti

  Albert E
  Jäsen

  G8-maat ovat kokouksensa päätteeksi ilmaisseet tukensa Israelille ja nimenneet arabi-ääriainekset meneillään olevan konfliktin aiheuttajaksi.

  Minkähänlainen painoarvo tuolle mielipiteelle olisi laskettava?
  Varmaankin pelkkää hyttysen ininää saittipunikkien korvissa, verrattuna heidän julistamaansa maailmanlaajuiseen Israel-vastaiseen mylvintään?

  #325222 Ilmoita asiaton viesti

  ergopaergo
  Jäsen

  Tuomioja on samaa mieltä G8 maiden kanssa ja tuomitsee kaiken väkivallan alueella, varsinkin kun kohteena on Hizbollah tai Hamas.

  Tasapuolisuuden nimisssä Tuomiojan täytyy myös tuomita puolustautuminen tai hyökkäys, jos se aiheuttaa palestiinalaisuhreja.

  Tuomiojan on ulkoministerinä oltava erityisen tarkka siitä, että YK tuomitsee tasapuolisasti kaiken sotilaallisen toiminnan, mistä aiheutuu siviiliuhreja palestiinalaisalueella, kuitenkin on huomioitava se, että amerikkalaisten läsnäolo Irakissa on tuomittava osana palestiinalaisten ongelmia.

  Tietysti palestiinalaisille on, mitä nopeimmin, lähetettävä taloudellista tukea, mutta asiahan kuuluu lähinnä Punaiselle Puolikuule ja Hamasille. Rahaa kyllä Suomesta löytyy.

  #325223 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Nyt Irakissa olisi mahdollisuus kokeilla bioreaktoria, jolla syntyy naftaa eläinperäisestä materiaalista, raaka-aineita riittää. Pysyisi Irak edelleen öljyn viennin kärkimaana ja pussi saisi mitä haluaa. Tuomiojan voisi lähettää tarkastamaan Israelin ja Libanonin välistä rajaa, sieltä Haifan kohdalta, tulisi viimeinkin puolueeton raportti.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Ulkomaat’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.