Euroopassa on moraalikriisi

Etusivu Foorumit Ulkomaat Euroopassa on moraalikriisi

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Spalerniitti 4 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit

 • amanda
  Jäsen

  Ruotsin hallitus leikkii ”tulen” kanssa.
  Kun juutalaisia tapettiin, siitä lähtien on Ruotsi ollut humaaninen ja pitänyt varansa, että samanlaista ei tapahtuisi enää, historia on tainnut nyt unohtua. Ruotsi kieltää passittomilta tulon Ruotsiin, joka tarkoittaa sitä, että monet pakolaiset ei saa hakea asyyliä Ruotsista, tämä on YK:n vastaista toimintaa. Ruotsissa on tilaa. Monet monet kommunit ei ole ottanut monaakaan pakolaista vastaan. Se on vain muutamat kommunit kun on kusessa kun saavat niin paljon pakolaisia yhtä aikaa ja se johtuu EBO-laista. EBO-lain voisi muuttaa aika äkkiä jos haluja olisi. Sama jatkuu nyt monessa muussa EU-valtiossa, Saksassa. Tanska alkanut matkia Ruotsia. Ei hyvältä näytä.

  Ei ole olemassa mitään pakolaiskriisiä. Kysymys on Euroopan moralikriisistä. Mikä Eurooppaa vaivaa? vastaus: Moraalikriisi.

  Pkolaisia on aina ollut Euroopassa. Mutta nyt pakolaiset on Euroopan ulkopuolelta, monet heistä on muslimeja. Tämänkö takia Eurooppa nyt yhtäkkiä kääntää selkänsä pakolaisille?

  Regeringen leker med elden
  Sveriges regering leker med elden.
  Den har satt igång krafter som det kanske inte går att få stopp på. Det kan sluta på sätt som ingen önskar.
  Frånstötande tryne
  Sveriges regering leker med elden. Den har satt igång krafter som det kanske inte går att få stopp på.
  BBC-reportern John Simpson påminner i en artikel att det inte är första gången Europa drabbas av en flyktingkris. I augusti 1914 fotvandrade en miljon belgare med sina barn i famnen från den tyska ockupationen till Nederländerna och Frankrike.
  Efter andra världskriget fördrevs 12 miljoner etniska tyskar från sina hem Polen, Tjeckoslovakien och Ryssland till det krigshärjade Tyskland. Kriget på Balkan och Jugoslaviens sönderfall för snart 25 år sedan tvingade fyra miljoner på flykt.
  Det är alltså inte antalet flyktingar som är exceptionellt. Det nya är att de inte kommer från Europa och att många är muslimer.
  Ibland måste man säga att en spade är en spade. Och att främlingsfientlighetens tryne är frånstötande.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article22038834.ab


  Realisti
  Jäsen

  Varsinaisesti en halua vastata asiasisällöltään tyhjänpäiväiseen valehtelevan ja kieroutuneen henkilön tekstiin, mutta otsikko natsaa.
  Nyt jopa meikäläisten media on julkaissut uutisia millaisessa kriirsissä Eurooppa on kertomalla n. 1000 ykstittäistapauksesta.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016010520911544_ul.shtml

  Lisäksi Saksanmaan uutiset kertovat, että useampia 5-15 hengen miesryhmiä jahtasi, kouri ja ryösti uudenvuodenyönä naisia myös Hampurissa. Silminnäkijöiden mukaa kyse oli pohjoisafrikkalaisista. Asiasta kertoo Bild-Zeitung-lehti.

  Ja: ”Emme hyväksy, että pohjoisafrikkalainen miesryhmä organisoituu nöyryyttämään puolustuskyvyttömiä naisia ja käymään heihin käsiksi mitä törkeimmällä tavalla”, sanoo Nordrhein-Westfalenin sisäministeri Jäger (sd) Kölnin tapahtumista. Kölnin asemalle oli kerääntynyt uudenvuodenyönä noin tuhannen ranskaa ja arabiaa puhuvan pohjoisafrikkalaisilta näyttäneen miehen joukko, josta käsin käytiin käsiksi kymmeniin aseman läpi kulkeneisiin tyttöihin ja nuoriin naisiin. Naiset kertovat, että heidät ympäröi tiivis miesryhmä, joka aloitti törkeän seksuaalisen kopeloinnin ja ryösti samalla useilta naisilta omaisuutta. Yksi nainen raiskattiin. Viranomaiset ovat kertoneet, että paperien tarkastuksessa löydettiin myös kopioita dokumenteista, joita myönnetään turvapaikanhakijoille. Poliisi arvioi, että törkeän abdistelun ja ryöstön kohteeksi saattoi joutua 80 naista. Kölnin ylipormestari on kutsunut täksi päiväksi koolle kriisikokouksen. Tapauksesta raportoivat lähes kaikki saksalaismediat.
  Pieni videonpätkä Pariisissa elostelevan ja tuhoa aihuttavien vuohenpersläpien nautinnoista. https://www.facebook.com/video.php?v=454162794772978


  Spalerniitti
  Jäsen

  Ne mitään pakolaisia ole. Pakolaiset tulevat ja ottavat nöyrästi vastaan avun, mikä niille tarjotaan eivätkä öykkäröi niin kuin Lähi-Idästä tuleet lähinnä eläimen tasolla olevat nuoret miehet tekevät. Köln, Helsinki jne riittävät esimerkiksi ja syyksi sille, että leiritys odottaa muslimiväestöä ihan lähitulevaisuudessa. Jos tarvitaan apua, ollaan myös sen mukaan eikä öykkäröidä omien klaaniyhteiskuntien tapojen mukaisesti.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Ulkomaat’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.