eRepublik

Etusivu Foorumit Media ja It eRepublik

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Erius 5 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Nimetön

  Kiinnostaako yrittäjyys ja suuri rahakasa? Miltä tuntuisi omistaa oma lehti ja olla oikea mediamoguli? Olisiko upeaa niittää mainetta taistelukentillä oman maan rinnalla ja tulla sotasankariksi? Vai miltä kuulostaisi kokeilla politiikkaa, ja nousta kansanedustajaksi, ministeriksi, tai jopa presidentiksi? eRepublikissa kaikki on mahdollista, ainoana rajana ovat mielikuvitus ja pelimekaniikka.

  eRepublik on yhteiskunta- ja sotasimulaattori, joka on toiminut jo yli 6 vuotta netin syövereissä. Pelissä jokainen pelaaja on yksi maansa kansalaisista ja pelissä voi työskennellä yhtiöissä tai jopa omistaa tehtaita, treenata eli kasvattaa omaa ” taisteluvoimaansa ”, taistella sodissa, lukea ja kirjoittaa mediaan, ja politikoida. Peliin voi käyttää aikaa muutamasta päivittäisestä klikkauksesta useisiin tunteihin, kiinnostuksensa mukaan. Peli on myös hyvin yhteisöpainotteinen – paljon peliin liittyviä asioita puidaan niin foorumilla kuin IRC:ssäkin.

  Tosielämän tavoin myös pelissä politiikka herättää suuria tunteita. Suomalainen puoluekenttä onkin värikäs ja siihen kuuluu mm. diktatuuria ihannoiva Korppipuolue, iäkkäämpien pelaajien yhteenliittymä Wanhat Parrat ja yksilönvapauksia kannattava Liberaali Edistyspuolue, unohtamatta kuitenkaan todellista miehisyyttä (…tai naiseutta) vaalivaa Alpha Male Clubia.

  eSuomi tarvitsee sinua! Pelaajamäärät ovat vähentyneet, joten liity mukaan pelastamaan eSuomalainen yhteisö ja nostamaan maa takaisin loistoonsa! Itse peliä jo jonkin aikaa pelanneena voin sanoa sen olevan mielenkiintoinen ja ajoittain myös erittäin koukuttava. Rakennetaan maastamme yhdessä vahva eSuomi, joka pystyy taistelemaan muita maailman valtioita vastaan vähintään tasavertaisesti.

  Kiitos ajastanne,
  eRepublikin eSuomen hallitus

  ps. linkki eSuomen uusien pelaajien opastamiseksi luotuun aloitusoppaaseen Ensiopas (päivitetty 4.07.2014) – published by Ministry of Defence FI on day 2,418 – page 1 of 1

  #1053967 Ilmoita asiaton viesti

  Erius
  Jäsen

  Tervehdys, kaikki tätä foorumiosiota lukevat Plazan käyttäjät!

  Olen Erius, eSuomen moninkertainen presidentti ja nykyinen rekrytointiministeri, joka kutsuttiin takaisin palvelukseen pitkän eEläkeajanjakson jälkeen auttamaan eMaatamme uusien pelaajien kutsumisessa peliin. Päätinkin vierailla ensitöikseni täällä sivustollanne, jonne ei olekaan pitkiin aikoihin ilmestynyt mitään peliin viittaavaa.

  Kuten Chrayr tämän ketjun aloitusviestissä sujuvasti esittelikin, Erepublik on sota- ja yhteiskuntasimulaattori – selainpeli, jossa kukin pelaaja on yksi kansalainen eMaailmassa. Kansalaisena voit vapaasti valita, missä maassa asustelet ja kenen puolesta taistelet, mutta kielimuurista johtuen moni suomalainen valitsee kotimaakseen rakkaan eSuomen. Allekirjoittanut kuitenkin on käynyt asumassa aina eSingaporessa asti ja moni suomalainen nauttii tälläkin hetkellä arvostusta ja luottamusta eYhdysvaltojen armeijan riveissä. Mahdollisuudet pelissä toimimiseen ovat siis laajat!

  Peli on muuttunut paljon tämän ketjun aloitusviestin ajoista ja pääpaino on siirtynyt pois foorumeilta ja IRCistä pelin puolelle. Tämä tarkoittaa matalaa kynnystä uudemmille pelaajille päästä mukaan yhteisön toimintaan kun kaikki löytyy itse pelistä, eikä lukuisilla eri sivustoilla tai IRC-kanavilla ole pakko ensi alkuun juoksennella. Tämäkin vaihtoehto elää edelleen, joten jos pelistä innostuu, on mahdollista hakea lisäsisältöä esimerkiksi juuri IRC-kanavilta!

  Pelissä eSuomella menee hyvin: vastikään solmittu Baltic Treaty (Ruotsin, Latvian ja Puolan kanssa solmittu etupiirisopimus) on mahdollistanut meille Viron alueita osana etupiiriämme. Tämän lisäksi lähdimme nykyisen presidenttimme johdolla sotimaan kauemmas Balkanin tuntumaan aina Moldovaan asti. Taisteleminen eIsänmaamme puolesta ei ole ollut koskaan helpompaa, sillä jatkuvat sisällissodat niin Moldovan kuin Viron alueilla pitävät mattimeikäläiset kiireisenä!

  Väkilukumme kuitenkin kutistuu pikkuhiljaa vanhan aktiivipelaajiston jatkaessa, mutta monen vähemmän aktiivisen pikku hiljaa lopettaessa. Foorumien ja lautakeskustelujen kulta-aika on ohi ja ihmiset viettävät aikansa netissä pääasiassa sosiaalisessa mediassa, josta uusien pelaajien rekrytointi on entistä vaikeampaa. Siitä huolimatta jaksamme yrittää aina välillä etsiä näiltä harvoilta aktiivisilta suomalaisilta keskustelupalstoilta ja foorumeilta edes muutamia innokkaita kokeilemaan tätä helposti lähestyttävää ja koukuttavaa selainpeliä!

  Tämän enempää luettavaa en teille tarjoile, vaan kannustan kokeilemaan peliä ja lisäkysymyksien herätessä esittämään asianne joko täällä tai ottamaan itse pelissä yhteyttä omaan IG-pelitiliini, jonka löydätte Erius -nimen hakemalla. Kyselkää innokkaasti, kokeilkaa rohkeasti ja aloittakaa alkava syksynne tämän yhteiskuntasimulaattorin parissa!

  http://www.erepublik.com

  Parhain terveisin:

  ~Erius

  eSuomen rekrytointiministeri

  Erepublikin pelaaja since 2008

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Media ja It’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.