Elie El-Khouri

Etusivu Foorumit Kotimaa Elie El-Khouri

Tämä aihe sisältää 16 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 4 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Realisti
  Jäsen


  Kohta EU on eri uskontojen taistelutanner

  26.6.2015 20:06 Elie El-Khouri 38 kommenttia

  Kohta EU on eri uskontojen taistelutanner

  Suomalaiset on taistellut itsenäisyyden ja puolustivat urheasti isänmaata ja lopussa sota on ratkaistu rauhaksi. Kunnioitan sotilaita, jotka taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta. Näin voi opettaa ja kertoa nuorille suomalaisille moraalisista ja velvollisuuksistansa ja isänmaallisuudesta.

  Velaksi eletään ja valtiontalouden leikkauskohteita on vaikea löytää. Yhteiskunnan palvelut ja turvaverkko kiristyy verotuksesta sekä Suomen yhteiskunnan vakaus ja sisäinen turvallisuus heikkenevät.

  Ei ole mahdollisuutta Suomen pienen kansan toimia maailman sosiaalitoimistoina.

  Eurooppaan ja Suomeen otetaan pakolaisia, joista osa on todellisessa hengenvaarassa ja osa haluaa vain parempaa elämää.
  1. Ensimmäinen kysymys tulee mieleen, ovatko he oikeasti pakolaisia vai laittomia maahanmuuttajia?
  Laiton maahanmuutto on lainvastaista. Moraalinen velvollisuus on auttaa pakolaisia, kyllä, mutta tämä auttamistapa on väärä. Normaalisti apu viedään sinne missä tarvitaan, ja se tapahtuu kansallisella tasolla. Pakolaisuuden ongelman syy pitää ratkaista siellä, missä konflikti syntyi. Me uhraamme oman maan turvallisuuden lisäämällä pakolaisvirtaa. Velvollisuus on suojelle Suomia väkivaltaryhmiltä ja olla osallistumatta väkivallan laajentamiseen ja leviämiseen. Pakolaisuuden ongelmaa ei koskaan saada ratkaistua eikä sotaa lopulta tulee samaksi ongelmaksi myös vastaanottajamaissa. Poliitikot ovat vieraantuneet tavallisen kansalaisen elämästä niin paljon etteivät ymmärrä heidän tarpeitaan, he haluavat pelastaa maailman unohtaen omansa.
  2. Missä ovat naiset ja lapset Välimeren toiselta puolelta?
  Miksi rikkaat öljyntuottaja-muslimimaat eivät hoida muslimi pakolaisia? Heillä on selkeä suunnitelma ja epäreilu strategia. En ole koskaan nähnyt sairaita lapsia, vanhuksia ja rullatuolissa istuvaa pakolaista? Eurooppaan tulee parhaassa taistelukunnossa olevia nuoria miehiä. Osa on tahallaan solutettuja Isisin ja Al-shaabin yms. terorristi soluttautujia. Luottamus heihin on aika vähäistä!

  Kulttuurien ja uskonnon mukaan lapset kasvatetaan sotilaiksi taistelemaan toisia vastaan. Itse asiassa en halua takapihalleni mitään terorristi miehiä, varsinkaan kun ei voi tietää mitä heillä on mielessään. Lisäksi ei Suomen apua arvosteta ja he ovat tyytymättömiä kun Suomi ei muutu heidän uskonnonsa ja kulttuuurinsa mukaisiksi. Mahdollisuuksia ja valinta on sama kaikille, mutta yhä edelleen he valisevat väkivallan. Raiskaukset ja pahoinpitelyt ovat jo nyt arkipäiväämme! Hyvästä tulee paha.

  Kukaan ei ole väittänyt että EU:n ratkaisee maailman ongelma. EU:n talous on heikko. Nimenomaan tästä syystä uskon, että ainoa oikea tapa ratkaisuun on se että EU sulkee rajansa Välimeren toiselta puolelta pakolaisilta.

  Tavoitteena on estää väkivallan tulo Suomeen ja EU:n alueelle, estää länsimaisen tasa-arvon, demokratian ja rauhanperiaatteen tuhoaminen. Väkivallan vastustaminen ja sen laajemisen estäminen ei ole muukalais vihaa.

  Mahtavaa teksiä Elie El-Khourilta. Kannattaa lukea ajatuksella ja jokaisen kannattaa unohtaa poliittinen suuntauksensa.


  Realisti
  Jäsen

  Aivopesun mestarille on lähettetty avoin kirje. Liekö vastausta saatu: Epäilen. Mutta ajatelkaa nyt piru vie omalla järjellä, jos sitä on, millaisia paskanpuhujia maassamme asuu!!

  http://mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200301-avoin-kirje-abdirahim-husu-husseinille

  Avoin kirje Abdirahim HUSU Husseinille 15.8.2015 17:25 mikael torppa Islam 34 kommenttia ilmoita asiaton viesti Kun keskustalainen poliitikko kirjoittaa vakavalla naamalla että Suomi on maailman islamilaisin valtio niin hänelle on syytä lähettää postia. Tässä tapauksessa avoin kirje.

  Abdirahim HUSU Hussein kirjoittaa blogissaan seuraavaa:

  – ”Islam on oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja demokraattinen uskonto – aivan kuin tämän päivän Suomi. Islam kunnioittaa toisten uskontoa ja jopa kehottaa elämään rauhassa muiden uskontojen kanssa. Näin tekee myös suomalainen lainsäädäntö ja suomalainen yhteiskuntakin tämän hyväksyy. Islam kunnioittaa ihmishenkeä ja tuomitsee jyrkästi hengenriiston yrityksenkin. Suomi toimii tismalleen samalla tavalla. Islam kehottaa huolehtimaan perheistä, naapureista, vanhuksista ja vammaisista. Suomi on yksi niistä (liian harvoista) maista, joka ottaa huomioon erilaiset ihmiset ja heidän haasteensa poliittisessa päätöksenteossa. Islam kehottaa kunnioittamaan eri mieltä olevia, eikä salli sen varjolla käydä käsiksi kehenkään. Suomi toimii samoin olemalla yksi maailman parhaimmista sananvapautta edistäviä maista. Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.”

  – ”Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.”

  ***https://www.youtube.com/watch?v=DRFDWHXT36Y

  Voiko olla niin Abdirahim HUSU Hussein että olet täysin tietämätön siitä mihin islaminuskon luonne perustuu – Shari’a laista? En usko sitä. Onko Husu Suomessa voimassa Shari’a laki? No miten on mahdollista että HUSU kirjoitat islaminuskon luonteesta täysin vastoin Shari’a lain käskyjen luonnetta?

  Husu haluan kertoa sinulle että islaminuskon arvot perustuvat pienintäkin piirtoa myöten islaminuskon shari’a lakiin. Vai oletko eri mieltä? Islaminuskon laki (shari’a) ei perustu Suomen lain (joka on Suomen malli) malliin vaan koraanin ja sunnan käskyihin. Islamin mukaan Shari’a on Allahin määräämä lakikokoelma jota jokaisen muslimin tulee noudattaa. Shari’an rikkominen tai sen määräysvallan tunnustamatta jättäminen merkitsee Allahin vastaista kapinaa – jota vastaan Allahille uskollisia vaaditaan taistelemaan. Shari’a säätelee muslimien elämää sen pienimpiäkin yksityiskohtia myöten alkaen imettämisestä, peseytymis-, rukous- ja teurastusrituaaleista sekä perhe-, perintö-, avioliitto-, sopimus- ja liikeoikeudellisista kysymyksistä aina rikosoikeudellisiin rangaistuksiin, sotasaaliin jakoon, orjien ja dhimmien kohteluun, valtiopolitiikkaan ja sotastrategioihin asti.

  Shari’a laki on täysin vastoin Suomen mallia ja lakia. Shari’a lain käskyistä voit lukea täältä ja verrata niitä Suomen malliin. Jokainen voi huomata että islaminuskon Shari’a laki ja Suomen malli eroavat toisistaan kuin yö ja päivä.

  Tiesitkö Husu että koraanissa myös selitetään että kun kaksi kohtaa ovat ristiriidassa keskenään niin myöhemmin kirjoitettu kumoaa aijemmin kirjoitetun. Koraanin rauhanomaiset, suvaitsevaiset jakeet on kirjoitettu Muhammadin uran alkupuolella. Koraanin mukaan nuo jakeet on kumottu myöhemmillä väkivaltaisemmilla ja suvaitsemattomammilla jakeilla. Täten rauhanomaiset jakeet koraanissa jotka ovat ristiriidassa väkivaltaisempien jakeiden kanssa ovat kumoutuneet koraanin mukaan. Asiaa selventää seuraava lyhyt video:

  Kolme asiaa islamista (Suomeksi tekstitetty)

  Tiesitkö Husu että fundamentalisti muslimit kuten ISISI:n jäsenet ymmärtävät tämän. ISIS – ”Islamilainen valtio” (the Islamic State of Iraq and al-Sham) onkin todellisuudessa paras ja läheisin malli sille miten islam kehottaa ihmisiä elämään. The Atlantic lehden artikkelin mukaan – Isis noudattaa islamia poikkeuksellisenkin tarkasti ja käytännössä sen koko laki ja toteutus perustuu pienintäkin yksityiskohtaa myöten profeetalliseen esimerkkiin.

  Koska ISIS noudattaa islamia pienintäkin yksityiskohtaa myöten niin on selvää ettei Suomen malli tällöin voi olla paras ja läheisin malli sille miten islam kehottaa ihmisiä elämään. Sillä on sanomattakin selvää että ISISIN malli ja Suomen malli eroavat toisistaan kuin yö ja päivä.

  Miksi Abdirahim HUSU Hussein sitten kirjoitat islamista vastoin sitä mihin sen todellinen luonne kehoittaa? Vai ovatko ISISIN jäsenet mielestäsi väärässä siinä mitä islaminusko opettaa? Voisiko kommenttisi islamista Husu johtua siitä että käytät Shari’a lain suomaa oikeutta valehdella islaminuskon edun vuoksi? Sillä oletko tietoinen että islaminuskon Shari’a laki velvoittaa muslimit valehtelemaan ( taqiyya ) ja kertomaan harhaanjohtavia puolitotuuksia aina silloin kun se palvelee islamin etua tai suojelee muslimeja ongelmilta – kuten negatiiviselta imagolta tai rikosoikeudellisilta seuraamuksilta.

  Shari’a laki perustuu koraanin ja sunnan käskyihin:

  Sunna, Reliance of Traveller, 1997, osa 8:2: ”Puhuminen on eräs tapa saavuttaa tavoite. Mikäli tavoite ylistettävän (Allahin) kunniaksi on saavutettavissa sekä puhumalla totta että valehtelemalla, on lain vastaista valehdella koska siihen ei ole tarvetta.- Mutta mikäli tavoite voidaan saavuttaa vain valehtelemalla, eikä puhumalla totta, on sallittua valehdella jos tavoite on luvallinen (siis Allahin kunniaksi)”.

  Islaminuskon Shari’a laki antaa luvan valehdella jos valehtelu on tarpeen tavoitteen saavuttamiseksi. Islaminuskon suojeleminen negatiiviselta imagolta on ehdottoman tärkeää tavoitteen (maailman laajuinen islamilainen valtio Allahin kunniaksi) saavuttamiseksi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi islaminusko antaa muslimeille luvan valehdella ja sinun Abdirahim HUSU Husseini kommentit islaminuskosta näyttävät minusta loogisilta vain tässä valossa. Sillä en voi nähdä että sinä HUSU Husseini voisit olla todellisuudessa niin tietämätön islaminuskon todellisesta luonteesta kuin mitä blogikirjoituksesi antaa ymmärtää.

  Eräs FB-ystäväni jakoi tällaisen järkyttävän linkin jota on jaettu ja jaettu ties kuinka paljon. Hyvä näin. Mutta hei QWE48, mitäpä tuumaat?
  http://mattikorh.blogspot.fi/2012/07/tutkintapyynto.html
  Alla on esitetty esimerkkejä Koraanin käskyistä tappaa uskottomat.


  Hadermann
  Osallistuja

  Syyrian sota on pitkälti etninen uskonsota ja nyt se siirtyy sieltä Eurooppaan.


  Nimetön

  Haetanneeko tuo mittään!:p


  Hadermann
  Osallistuja
  Väinömäinen, post: 11757149 wrote:
  Haetanneeko tuo mittään, vuan Haatermanni on järkimies!:p

  Kiitän!


  Nimetön

  Mitteepä tuo haettovaa, lutjakasti männöö.:eek:


  Hadermann
  Osallistuja
  Väinömäinen, post: 11757246 wrote:
  Hadermann on rautaa!:eek:

  Kiitän!


  Nimetön

  Mitteepä tuo haettovaa, lutjakasti männöö.:rolleyes:

  #1086792 Ilmoita asiaton viesti

  Hadermann
  Osallistuja

  Keskusrikospoliisi on täydentänyt nyt kymmenen etsityimmän listaa kahdella uudella henkilöllä.

  Toinen heistä on 29-vuotias Choman Faik Hidajet, jota epäillään kahdesta ryöstöstä. Toinen ryöstöistä on törkeä. Hidajet on pakoillut jo vuosia.

  #1086793 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Kun musliminaiset sanovat Hirsi Alille, että meillä menee ihan kivasti ja mieskin on mukava, kiitos vain, Hirsi Alin vastaus on, että sortokulttuuriin kasvaneet siskoressukat eivät muusta tiedä eivätkä ymmärrä omaa ahdinkoaan”.


  Isku islamin ytimeen Armotta kärjistävän Ayaan Hirsi Alin mielestä naisten sorto on osa islamia

  KULTTUURI 18.9.2005
  Tomi Ervamaa

  HELSINGIN SANOMAT

  • kirjat Isku islamin ytimeen Armotta kärjistävän Ayaan Hirsi Alin mielestä naisten sorto on osa islamia Paljon suoremmin ei voi puhua: ”Inhoan islamia”, Ayaan Hirsi Ali sanoo kirjoitustensa suomennoskokoelmassa Neitsythäkki.

  Suomennoksessa kiistanalaisessa kohdassa Hirsi Ali kutsuu profeetta Muhammedia ”länsimaisen mittapuun mukaan arvioituna perverssiksi mieheksi”.

  Tämä on miljoonille muslimeille tekstiä, jonka yhteydessä sana ”loukkaava” on surkean riittämätön.

  Jotain Neitsythäkistä kertoo, että kirjan suomentaja ei halunnut nimeään julki turvallisuussyistä.

  Pitäisikö tällaista sitten julkaista?

  Ehdottomasti.

  Sananvapaudesta ei tietenkään pidä tinkiä jonkin kansanryhmän herkkätunteisuuden vuoksi. Sitä paitsi Hirsi Ali on oikeassa huomauttaessaan Neitsythäkissä, että raaka puhe, pilkkakin, on tarpeen, ettei kulttuuri ummehdu.

  Entä suoranainen aggressio?

  Suoranaista aggressiota oli se, että uskonkiihkoinen surkimus puukotti islamin nimissä kuoliaaksi elokuvaohjaaja Theo van Goghin.

  Van Gogh teki Hirsi Alin kanssa yhteistyössä muslimeita järkyttäneen elokuvan Submission (Alistuminen).

  Neitsythäkissä on mukana elokuvan käsikirjoitus.

  Se on karkeahko mutta vahva teksti.

  Somaliassa syntynyt Hirsi Ali on nykyisin hollantilainen kansanedustaja, mutta kuuluisuuteen tämä islamin arvostelija nousi toden teolla juuri van Goghin murhan yhteydessä.

  Hirsi Ali iskee islamin ytimeen.

  Hänen mielestään ongelma ei ole mikään kulttuurinen sopeutumisvaikeus tai puutteellinen kommunikaatio tai islamin vanhoillinen tulkinta. Ongelma on islam itse, Koraani ja hadith eli perimätieto profeetta Muhammedista.

  Ongelman ydin on neuroottinen suhtautuminen naisen seksuaalisuuteen.

  Paljolti juuri tästä Hirsi Alin mukaan syntyy hierarkkinen ja alistava yhteisö. Perhe ja koko suku on kuin koneisto, jonka tehtävä on valvoa neitsyyttä ja siveyttä.

  Naisen seksuaalisuutta vartioidaan vainoharhaisesti. Tytöt ja äidit alistetaan ja eristetään siivous- ja lastentekokoneiksi. Tämä ei suosi sivistystä, vaan tekee myös pojista ja miehistä pieniä ja isoja despootteja.

  Lopulta päästään siihen, että islamilaisesta maailmasta ainakin arabimaat ovat surkeassa tilassa sosiaalisesti, sivistyksellisesti ja taloudellisesti.

  Huh huh.

  Onkohan tässä perää? Varmaan ainakin jonkin verran.

  Kärjistystä, yleistämistä? No aivan varmasti.

  Pitäisi uudistua, mutta miten?

  Hirsi Alin mukaan kriittisen ajattelun kielto on sisäänrakennettu islamiin itseensä. Arabiankielinen Koraani on Jumalan sanaa – sananmukaisesti, jokaista kirjainta myöten. Haditheja ei kerta kaikkiaan kyseenalaisteta.

  Uudistua ei saa. Uskonyhteisö ei anna.

  Tässä Hirsi Ali on pitkälti oikeassa.

  Parhaimmillaan hän on kertoessaan tarinoita siirtolaisiksi ajautuneiden naisten kohtaloista. Ne ovat karmeita.

  Vakuuttavimmillaan Hirsi Ali on tähdentäessään, että kammottavalle tavalle silpoa tyttöjen sukuelimiä pitää panna loppu kovin ottein. Silpojat tulee saattaa oikeuden eteen. Tosin hän tarjoaa ratkaisuksi naurettavaa ja mahdotonta valvontajärjestelmää, jossa siirtolaistytöt pakotettaisiin säännöllisiin alapään tarkastuksiin.

  Paitsi melkein kaikkia maailman 1,2 miljardia muslimia Hirsi Ali arvostelee muslimien länsimaisia ymmärtäjiä.

  Kun sosiaalibyrokraatit ja virastoempaatikot välttävät viimeiseen asti toisen uskonnon arvostelemista, he syyllistyvät Hirsi Alin mielestä rasismiin. ”Loukkaamisen pelko pitää yllä epäoikeudenmukaisuutta ja inhimillistä hätää”, hän kirjoittaa. Tyhmä ymmärtäminen vangitsee vähemmistökulttuurin jäsenet omaan ”jälkeenjääneisyyteensä”.

  Varsin mahdollista, mutta tuskin ymmärtämättömyyskään hyve on.

  Kun on valinnut elämäntehtäväkseen oikeassa olemisen, uhkaa ylimielisyys.

  Kun musliminaiset sanovat Hirsi Alille, että meillä menee ihan kivasti ja mieskin on mukava, kiitos vain, Hirsi Alin vastaus on, että sortokulttuuriin kasvaneet siskoressukat eivät muusta tiedä eivätkä ymmärrä omaa ahdinkoaan.

  Näin saadaan mukavan aukoton argumentti.

  Entä ne miljoonat muslimimiehet ja -naiset, jotka elävät kohtalaisen tyytyväisinä ja täysin tietämättöminä siitä, että heidän elämänpiirinsä onkin Hirsi Alin kuvaama henkinen ja fyysinen vankila?

  Entä ne miljoonat kaupungeissa asuvat nuoret muslimit, jotka pelaavat tietokonepelejä, kuuntelevat 50 Centiä, tekevät syntiä tuntematta siitä erityistä maailmanlopun tuskaa eivätkä ymmärrä olevansa takapajuisia ressukoita?

  Kyllä Hirsi Ali heihin viittaa, mutta siirtyy oitis käsitteelliseen hiustenhalkomiseen.

  Kun kiistakirjoittaja hakkaa kovaa, hän saattaa lyödä itsensä todellisuuden tuolle puolen.

  Parhaimmillaan hän on kertoessaan tarinoita siirtolaisiksi ajautuneiden naisten kohtaloista sunnuntai d1-d2 Ayaan Hirsi Alin haastattelu

  #1086794 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Miksi te rasistit kielta minu tavat omat? Ei sita salli mikan laki. Kun nuori naine nayttaa minun silmaan paljas reisi ja luhut hame, minu fallos purki ulos housun. Se tomi kui allah anta sen toimi ja mina heti valmis pariutuyma. Totakai paljas reisi ja pompivat rinat on viesti minule etta tule kome tummma poika ja teke minut onnelinen. Teida laki pita kielta selane asuste jota mina saa kulke rauhasa teida maasa.

  #1086795 Ilmoita asiaton viesti

  SarviJaakko
  Jäsen
  Väinömäinen, post: 11757259 wrote:
  Mitteepä tuo haettovaa, lutjakasti männöö.:rolleyes:

  Hyvä, että Suomessa jollain menee noin hyvin. Oletko juonut kiljua?

  #1086796 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön
  SarviJaakko, post: 11757406, member: 23432 wrote:
  Hyvä, että Suomessa jollain menee noin hyvin. Oletko juonut kiljua?

  Mitä ole kilu? Okse jotain hutoon liityvää jumist etä huto olisi voimakaanpaa?

  #1086797 Ilmoita asiaton viesti

  Realisti
  Jäsen

  Annetaan Elie El-Khourille vielä puheenvuoro, ettei yksi tämän hetken kuumimmasta aiheesta unohdu sonnan jauhamisen sekaan.

  http://elieelkhouri1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/202440-ilmainen-sisaanpaasy-isikselle-nimeltaan-pakolaistulva

  Ilmainen sisäänpääsy Isikselle nimeltään pakolaistulva 13.9.2015 23:43 Elie El-Khouri Maahanmuttopolitiikka 12 kommenttia ilmoita asiaton viesti Ilmainen sisäänpääsy Isikselle nimeltään pakolaistulva

  ”Jos ostaa paholaisia, joutuu niitä myymäänkin”

  Islamistit alkoivat vainota ja vangita Jesidiläisiä. En esittänyt vastalausetta, sillä en ollut Jesidiläinen. Seuraavaksi he myivät naisia seksiorjiksi. En esittänyt vastalausetta, sillä minä olen diplomaattinen. Seuraavaksi he ryhtyivät vainoamaan ja vangitsemaan Lähi- idän kristittyjä. Seuraavaksi islamistit teurastivat ja polttivat eurooppalaisia, tuhosivat arvokkaita teoksia, museoita ja arkeologisia alueita. Kun tulee meidän vuoro silloin ei enään ole jäljellä ketään, joka olisi puhunut meidän puolesta. ”Lopussa emme muista vihollistemme sanoja, vaan ystäviemme hiljaisuuden.”

  Eurooppassa ollaan vieläkin niin sinisilmäisiä!

  Ihmiset ovat sokeita, etteivät näe mitenkä syöpä leviää lähi-idästä. Kukaan ei mieti, että ISIS (Islamilainen valtio) taistelijoiksi nimitetyt levittäytyvät eurooppaan pakolais-statuksen voimalla. Isis on jo onnistunut suunnitelmissaan, kun järjestö on saanut sekä Irakin ja Syyrian. Isisin perustamisen suunnitelmana on tavoittaa euroopan valloitusta Kreikkan, Andalusian ja Balkanian myötä. Tämä on vasta alkua.

  Miksei siis muslimi siirtolaiset ja pakolaiset itsekin haluaisi mieluiten lähteä muslimimaihin kuin kaukaiseen ja rasistiseen ei muslimi maihin? Onko näin että laittomat maahanmuuttajat Euroopassa osoittaa suvaitsemattomuutta ja vihaa koska heillä on hankala tilanne tai sota omassa kotimaassaan? Historia toistaa itseään niinkuin euroopassa on nähty jo vuosikymmenten ajan, siirtolaisuus islami maista on aiheuttanut huomattavia integraatio-ongelmia.

  Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maat olisivat Isisin hallussa, seuraavaksi Eurooppa!

  ISIS salakuljettaa jihadisteja Eurooppaan. Heillä on salakuljettajia, jotka rahtaavat pakolaisia ja jihadisteja eteenpäin. He lähettävät jihadisteja pakolaisten joukossa, jotka jäävät odottamaan käskyä. Jihadistit käyttävät hyväkseen pahinta humanitarista kriisiä sitten aikoihin. Tässä kaaoksessa siis ujutetaan jihadisteja länteen, jonne he tulevat pakolaisina. Pakolaiset ovat tervetulleita kuten Ruotsiin, Saksaan ja Suomeen, joista turvapaikan saa lähes varmuudella. Jihadistit jäävät Eurooppaan odottamaan käskyä.

  ISIS ei ole väärää, se on aitoa ja oikeaa islamia. ISIS on pohjimmiltaan aitoa sunni-islamia puhtaimmillaan. ISIS ”Islamilainen valtio” on islamilaiseen šaria-lakiin pohjautuva kalifaatti. Pyhää sotaa käyvän Isisin perusta on salafismissa ja wahhabismissa. Isis laki on Islaminlaki (Šaria –laki). Allahille ja islamin sharialaille ainoa oikea laki. Isis harrastaa islamin viittä pilaria; Shahada (uskontunnustus), Salat (rukoukset), Zakat (almut), Saum (paasto), Hajj (Pyhiinvaellus).

  Isiksen tavoitteena on sen omin sanoin: ” Meidän unelma on (islamin unelma), että kalifaatin pitää olla koko maailmassa. Euroopassa rysähtää kohta, uskokaa vain. He odottavat vain käskyä”.

  Nyt kyllä kannattaisi pyytää ”time-out”. Jonain päivänä herätään kauhun hetkellä, jolloin on jo liian myöhäistä. Siitä ei tuu kun itku ja hammasten kiristys! ”Jos jollakin on korvat kuulla, hän kuulkoon.”

  #1086798 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMlaKNHOUTxssF1eRxxzDc5EIgEFSVStdwn2s_AUo_pOeQsxR5
  Kiitoksia Suomen kukkahatut! Olemme päässeet perille! Helppo homma, pääministerikin suojelee meitä.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)

Alueelle ‘Kotimaa’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.