Elämä oikeille, turvallisen ja turvatun

Etusivu Foorumit Kulttuuri Elämä oikeille, turvallisen ja turvatun

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  puolueeton 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #83198 Ilmoita asiaton viesti

  puolueeton
  Jäsen


  Elämä oikeille, turvallisen ja turvatun hyvinvointi elämän ja…

  tulevaisuuden mahdollistavalle ja takaavalle raiteille / kestävälle tielle. Joka, kaikille hyväksi, Totuuteen perustuva, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukainen / Laillinen, = Itse koko luomakuntamme kaikkineen Luoja ja Omistaja, kaiken elämän Antaja ja Ylläpitäjä Jumalan Luvallinen, kaikessa täydellisyys päämäärä suuntainen, siihen vievä ja johtava tie on valmiiksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetuksissa viitoitettu.

  Jolta tieltä ei hullu ja höperökään eksy, jos sille ainoalle oikealle tielle lähtee, ja niillä kaikille hyväksi ehdoilla kulkevaksi / oikein eläväksi ja toimivaksi silloin yhtyy ja ryhtyy. Ja sillä ainoalla Oikealla tiellä, ja sillä kaikille, ja kaikelle Luojan luomalle vain hyväksi puolella pysyy. Ja siitä pahaksi koituneesta ja olevan vaihtoehdon tukemisesta, siihen mukautumisesta, niihin vääryyden mukaisuuksiin ja pahuuden puolesta / Luojaa vastaan sotiviin, = saatanaa palveleviin touhuihin ja politiikkaan osallisuudesta näin irtisanoutuu.

  Tämä kaikille hyväksi, mutta vain tähän yhtyville, turvalliseksi ja turvatuksi kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi, vasta Oikeasti Krist. = Raamatun UT mukainen vaihtoehto / mahdollisuus on kaikille ihmisille tarjolle annettu ja tarkoitettu. Nyt vain kaikki niihin, kaikille hyväksi oleviin, sitä vaihtoehtoa rakentaviin, Oikein elämän ja toiminnan / vaikuttamisen oppeihin ja ohjeisiin tutustumaan ja perehtymään. Ne kukin kohdilleen omaksumaan ja niiden, kaikessa täydellisyys johtaviin oppien ja ohjeiden mukaisesti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan.

  Johon vaihtoehtoon siis pääsee, voi yhtyä, vain niillä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisilla, kaiken Luoja Jumalan Luvallisilla, = kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden täyttymyksen, vasta ja ainoastaan Totuuteen perustuvilla / Laillisilla, = ei mitään väärää eikä pahaa ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan ehdoilla. Niistä kiinni pitävästi ja ne täyttävästi tarkoituksella, ja sillä kaikessa täydellisyys päämäärä tavoitteella, kukin kaikellaan epäitsekkäästi, kaikista ja kaikesta Luojan hyväksemme luomasta oikein huolta ja vastuutta kantavasti, järjestäytyneesti yhtyvästi eläväksi ja toimivaksi. Keille sopisi?

  Tämän kaikille hyväksi olevan, kaikkia kohtaan Totuuden / Oikeuden mukaisuuden mukaisen, sen mahdollistavan ja takaavan puolesta ääntä pitävä.

  #901413 Ilmoita asiaton viesti

  puolueeton
  Jäsen

  Ei näytä löytyneen ketään, tuosta aloituksen mukaisesta, kaikille hyväksi vaihtoehdosta, siitä kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, kiinnostunutta.

  Kaikkiko sinne ikuisuuden HIRVITTÄVÄLLE puolelle haluavia, siihen suuntaan kaikellaan ja kaikkineen rientäviä tai mukana osallisuudessa, niihin SYYSTÄ (kaikki vääryys) kaikille hyväksi Jumalan Sanan vastaisuuksista pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, seuraamusten tuottamisiin, mukautuvana kulkeutuvia.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Kulttuuri’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.