Edullista web ja graafista suunnittelua tarjolla!

Etusivu Foorumit Media ja It Edullista web ja graafista suunnittelua tarjolla!

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  eeroheinonen 3 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1615480 Ilmoita asiaton viesti

  eeroheinonen
  Osallistuja

   

  Olen Eero Heinonen, 19-vuotias yrittäjä ja Mediaheinosen omistaja. Otin yhteyttä koska näin teidän uuden yrityksenne Taloussanomien sivuilta ja uskon, että voin tarjota teille parempaa näkyvyyttä netissä ja samalla pienentää markkinointikulujanne.

   

  Jos yrityksenne sivut ovat useampia vuosia vanhoja, on todennäköistä että maksatte huomattavasti ylihintaa kotisivuistanne. Viime vuosina kotisivujen pitäminen on muuttunut paljon edullisemmaksi ja helpot julkaisujärjestelmät ovat laskeneet web-suunnittelun hintaa. Tänäpäivänä personalisoidut kotisivut saa toimintaan noin viikossa ja edullisesti.

   

  Käy katsomassa suuntaa antavat hinta-arviot kotisivuiltani http://www.mediaheinonen.fi

   

   

  Yritykseni tarjoaa:

  – Web-suunnittelua käyttäen parhaita julkaisujärjestelmiä jotka takaavat nopean aikataulun, edulliset hinnat ja juuri sellaisen ulkoasun kuin sinä haluat!

   

  – Graafista suunnittelua modernilla tyylillä. Flyerit, logot, printtimedia jne

   

  – Markkinointia uusimilla ja suosituimmilla kanavilla. Google-optimointi ja SoMe näkyvyys ovat parhaat tavat saada yritykselle lisänäkyvyyttä ja myyntiä.

   

   

  Jos kiinnostus heräsi olethan yhteydessä

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Media ja It’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.