ale

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Soli 14 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #23271 Ilmoita asiaton viesti

  tikru1
  Jäsen

  Lukaisinpa tuossa aamun lehteä ja siellä oli juttu miehistä, jotka juoksevat eukkojensa perässä alennusmyynneissä. Siellä muutama mies antoi hyviä neuvoja ”kollegoilleen” kuinka kestää tämä alennusmyynneissä juoksemisen.
  Itse jäin miettimään, miksi ylimpäänsä ne ukot sinne sitten lähtee, jos se on täyttä tuskaa? Ja vielä enemmän mietin, miksi ne eukot raahaa perässään niitä ukkoja? Kun itse lähden ostamaan itselleni vaatetta, teen sen yksin tai sitten jonkun naisystäväni kanssa, juuri siitä syystä, etten todellakaan halua raahata miestä mukanani kaupassa, joka haukottelee, on turhautuneen ja typääntyneen näköinen ja joka hokee koko ajan:” se on ihan hyvä, mennään pois…”
  Itse nautin paljon enemmän ostosreissusta ilman miestä, kuin miehen kanssa. Tosin alennus myynneissä en käy muuten vaan, vaan todellakin jotakin tarpeelista hankittavaa silloin tarvitsee olla.

  #318714 Ilmoita asiaton viesti

  Nimetön

  Todella käsittämätöntä, että mies roikkuu vaimonsa mukana tämän vaateostoksilla.
  Itse olin kyllä vaimoni mukana muutaman kerran yhteisen taipaleem alussa. Mutta huomasin pian, että vaimolla halusi vain ylpeänä näytellä minua muulle joukolle. Ja sitten kai oli se toinen tärkeämpi syy: kun tuli laskun aika, niin vaimo liverteli: -Voi Oskari kulta, kai sinä mielihyvin maksat tämän kauniin asun.

  Aika nopesti sain kerättyäni rohkeutta ja ilmoitin, että en millään ehdi mukaan naisten ostoksille.

  #318715 Ilmoita asiaton viesti

  jane1
  Jäsen

  No, eilen kävin mutta vain kolmessa tai oliko se neljässä kaupassa. Taatusti yksin. Ukot ei kuulu vaateostoksille! Se on naisten oma nautinto, kuten ukoilla jalkapallon vahtaminen joka ilta.

  #318716 Ilmoita asiaton viesti

  tikru1
  Jäsen

  Mutta todella ihmettelen naisia, jotka vaativat ukkojaan ostoksille? Ruokaostoksetkin on helpompi tehdä yksin tai lasten kanssa, kun ei tarvi ukon jorinoita kuunnella, kuinka se haluaa sitä makkaraa tai läskisoosia…

  #318717 Ilmoita asiaton viesti

  Soli
  Jäsen

  Päivää jane, tikru ja morjensta Osku

  Ihminen menee puhtaasti kohteliaisuuttaan tueksi ja turvaksi naiselleen kauppa-ostoksillaan. Ja täytyyhän tältä Ihmiseltään välillä kysästä ainakin myös alusasuistaan. Itse suosin aina hieman pitkäpunttisia niitä pinkkejä flanellisia päälleen. Pian alkaa jo kylmät. Stringinsä saan tietenkin helppoimmin pestyä ja huuhdeltua järvessä mutta niiden hinnalla kun saa ainakin kuudet asiallisemmat pinkki-kerrastot flanellisina.
  Topi Sorsakoski (=Pekka) oli tuossa maanantaina aivan masentunut. Kysäsin että mikä nyt, onko juhannus mennyt pitkäksi? No ei ole enää nykyisin mennyt muutamaan vuoteen. Anoppi tuli jo heti aamusta ja piti lähteä niitä kuskaamaan Ähtärin keskustan ALE:en. 12 minuttia kestin ja jätin anopin tyttärineen sinne rättäjään penkomaan. Meni hermo ja koko viikko!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Alueelle ‘Yleinen keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.